Tipa sem vidla, ko se je drugo poljubljal
• babylove
• Od: 9.5.2009
Tipa sem vidla, ko se je drugo poljubljal
4.3.2010 21:24
No danes je moj najbol zalosten dan u mojem lajf-u ....
No pač tipa sm widla ko se je drugo kušval se ... in sm takoj stekla stran ... zgleda da me je upazu in je zamano teku ... no ko me je kočno ujej me je za roko primu in mi je reku '' tamala ni to res kar si vidla '' pol mu rečem '' kaj pa je ??'' pol mi reče '' da jo je ona kušnila k ji je že dolgo ušeč'' pol sm mu rekla '' da mu ne vrjame in sm mu klofuto dala in sm šla '' pol ko sm šla u sobo ... mi je napisal sporočilo da me ljubi in da mu je res zal k mi je to naredil .. in da bi rad mojega upravičanja ... Jst ga zelooooooooooooooooooooo ljubim.... in ne bom mogla živet brez njegaaaaaa.... kwa naj naredim ??? mislite da me je varu al ne • anchiikka
• Od: 4.3.2010
Re: Tipa sem vidla, ko se je drugo poljubljal
4.3.2010 22:05
nočem te prizadet ampak mislim, da si ne zaluži, da mu to opravičiš. že da ji je pustu, da ga poljubi ni prav. vem, da ti je hudo in te razumem ampak življenje gre dalje mislim, da ti tak tip ne rabi. lahko se motim ampak to je moje mišljenje. ajde uživaj in zapolni si: čas zaceli vse rane • babylove
5.3.2010 15:06
anchiikka pravi:nočem te prizadet ampak mislim, da si ne zaluži, da mu to opravičiš. že da ji je pustu, da ga poljubi ni prav. vem, da ti je hudo in te razumem ampak življenje gre dalje
mislim, da ti tak tip ne rabi. lahko se motim ampak to je moje mišljenje. ajde uživaj in zapolni si: čas zaceli vse rane Teenx za nasvet ... sm jst umeram za tistega tipa lubim ga z usem srcem od na srca in res me je to zelo prizadelo sm u tistem poljubu sm čutila isto kot u useh ustalih k me je .. in zdei nvm kwa naj nardim res bi prosila če bi mi pomagali zelo bom vesela • chick
• Od: 13.10.2008
• Kraj: Kranj
5.3.2010 15:51
če hočeš mu lahko daš še eno možnost...glede tega da se res trud da bi te nazai dobu in da ti še zmei velik čutš do njega in on do tebe....pomoje da se mu splača dt še eno priložnost...če se pa ponovi to da bo spet kero drugo zalizno pa pomoje nista več za skp
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
5.3.2010 19:09
pust ga
• Candiii
• Od: 5.3.2010
5.3.2010 21:19
ia uem kuko je če si fuul zaljubljena u enga tipa..če bi bla na tvojem mestu bi mu dala še eno šanso..če bi ga še kdaj vidla da bi bil z drugo bi ga pa takoj pustila..sam nwm ti ga bols poznas pa meybe ves a resn misle s tem da te fuul ljubi a ne..no uglavnm jst bi mu dala se eno priloznost : )
• buuh
• Od: 14.9.2009
6.3.2010 0:05
daj mu še eno šanso, ampak če to zapravi, ga **** ampak glede na to, da se TKO trudi te nazaj dobit si zasluži še eno šanso. in takoj je za tabo teku in use, tko da ja. si zasluži • ...<3
• Od: 4.1.2010
6.3.2010 9:20
Soundbox pravi:pust ga
jz se strinajm. pusti ga. velik je še tipov k si te bolj zaslužijo. • Insane
• Od: 12.7.2009
6.3.2010 11:36
pusti ga.
sej res da ti bo težko ampak kaj češ... in to da neboš mogla z njim živet.. boš lahko.. kaki mesec ti bo težko pol pa ne več.. no razen če boš se celi čas sekirala zato.. pač probaj uživat pa idi nekam s kolegi pa to.. pa probaj ne mislit na njega.. zamoti se s čim.. ker tisti ko te preevara obstaja dost možnosti da te bo še enkrat. pa dost bolših fantov je na svetu ko ti tega nebi nikol naredli.. tak da ne bodi s takim luzerom pa idi naprej. • babylove
6.3.2010 12:55
hvala usem k ste mi dali nasvete ... prosila bi da mi date še nasvete ... tenx
sm z njim sm tulk stvari doživela .. in se ga nikoli ne bom mogla se znebit ,, k mawa iste frende .. in poznam ga že od malega ... velliko stvari je k za katerega ga ne bom mogla pozabt ... am ( nism čist točno napisala kaj je govoril k se ne spominjam kaj je točno uuse do pike reku ) res mi plis pomagajte jst ne morem tko naprej... • kokola
• Od: 27.10.2009
6.3.2010 13:30
pomoje mu dej še eno možnost pa dajta se u miru pogovorit kak se je tisto zgodilo, ne pa tak use na silo, pa bo pol bolš..boš vidla, kr če mu nebi blo kej preveč do tebe bi se tkoj ko bi te vidu proč obrnu...probaj če bo šla da bosta nazaj skupi, čene pa mu reč da te je res przadelo to da je z drugo biu in da bi vseeno rada da bi bla frenda in da možno da ko preboliš in premisliš kar je naredu oz. mu je una druga tipinja naredla da bosta lahko nazaj skupi..pa mu to počasi razlož pa z nizkim tonom in NE povzdigovat glasu! good luck*
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
6.3.2010 15:15
once a playa, always a playa.
• new
• Od: 23.5.2009
6.3.2010 19:46
eiii...če bi bla na tvojmu mestu bi mu dala še eno prložnost
...tako je moje mnenje. pol če bo pa še kdaj kej ful zaj**** pol mu dei pa konc. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.3.2010 19:56
jas bi ga pa pustla na tvojem mestu ker če se je že enkrat, se bo tut večkrat.. pa če sta se lizala, pa tut če je ona njega prva, je on mogo tut za bit, saj zaližeš se nea za sekundo.. boljše da ga pustiš kot pa da te ma kr tak nekaj.. pa nea se sekiraj zaradi tega, saj ni edini _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • babylove
6.3.2010 21:49
tenx usem k ste mi pomagali ... problem je rešen res zelo sm vam hvaleznaa • anchiikka
• Od: 4.3.2010
6.3.2010 22:58
babylove pravi:tenx usem k ste mi pomagali ... problem je rešen
res zelo sm vam hvaleznaa aja?? sem vesela zate. kaj si se odločila?? si mu dala še eno možnost ali si ga pustila? uživaj* • babylove
6.3.2010 23:18
anchiikka pravi:
babylove pravi:
tenx usem k ste mi pomagali ... problem je rešen
res zelo sm vam hvaleznaa aja?? sem vesela zate. kaj si se odločila?? si mu dala še eno možnost ali si ga pustila? uživaj* am še eno moznost sm mu dala • jazzz
• Od: 2.4.2010
3.4.2010 0:00
babylove pravi:tenx usem k ste mi pomagali ... problem je rešen
res zelo sm vam hvaleznaa jah drgac pa ga lahko prasas kko bi se pa on pocutu..lohk pa probas ksnga twojga dobrga frenda za hec poljubit ga na ustnice pred njim pa da vids kaj bi pa on naredu.. pol mu pa recs no tko sm se jst počutila k si to naredu ti tisti..=) • babylove
3.4.2010 7:15
jazzz pravi:
babylove pravi:
tenx usem k ste mi pomagali ... problem je rešen
res zelo sm vam hvaleznaa jah drgac pa ga lahko prasas kko bi se pa on pocutu..lohk pa probas ksnga twojga dobrga frenda za hec poljubit ga na ustnice pred njim pa da vids kaj bi pa on naredu.. pol mu pa recs no tko sm se jst počutila k si to naredu ti tisti..=) aha .. sm itk zdei nimam kei .. rašla swa .. tokrat mu za nč na svetu ne bom opravičla • Krissy
• Od: 9.4.2009
3.4.2010 10:38
če ga maš res tok rada, mu dej še eno šans...pa povej mu d če to zapravi, d nej niti ne misli da bo dobil še eno.
upam d bosta rešla. • babylove
3.4.2010 18:16
Krissy pravi:če ga maš res tok rada, mu dej še eno šans...pa povej mu d če to zapravi, d nej niti ne misli da bo dobil še eno.
upam d bosta rešla. ne kr je izkuristo ze eno moznost ... čeprav me boliii • sexacko
• Od: 29.3.2010
21.4.2010 21:12
jst pa ti priporocam da ga 1x fajn zvajznes cez samar da se zbrihta...pol pa ga prasi kaj hoce;D
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.