težave v ljubezni...

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
težave v ljubezni... 9.4.2010 21:41
no pč star sm 14 let in zdej že od približno 3 al pa 4 razreda mam eno bolezen...
ni nč tajga nalezlivga al pa kej... imam vdrt prsni koš (takšna lukna v prsnem košu, sam ne taka da se čes vid al pa kej.)... na google vtipkite pa boste pč vidl no.
zdej mene zanima a bo to kej vplivalo pr ljubezni, če me bo sploh kera hotla al pa kej.?
kr se tega sramujem čeprou se nebi smeu in bi učasih umrl da nebi jzt biu ta s to boleznijo... a me bo to kej oviralo pr ljubezni ptf.? Sad
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: težave v ljubezni... 9.4.2010 21:55
Jao. Ti se pa res sekiraš za brezveze... To ful nima nobenga vpliva, razn to, če se ti ful sekiraš, pa si manj samozavestn.
Js poznam enga tipa k je meu ful lukno (prbližn za mojo pest), pa ni meu nikol nobenih problemu, da ga kera zaradi tega nebi marala.

Nazadnje urejal/a MilosR 9.4.2010 21:56; skupaj popravljeno 1 krat
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: težave v ljubezni... 9.4.2010 21:58
Ne se SkiiRaat to je taka maLeenkost da res brez vezee Very Happy...boo še kj hujšga kt to men urjeem Wink..hehee....itak člouk te ma rd tazga kt si ne pa zrd take malenkosti na zunej da te neki nebi marale punce al pa keei Smile..moje menejee hihi =*
Re: težave v ljubezni... 9.4.2010 22:19
okj,. thx obema.Smile
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
Re: težave v ljubezni... 10.4.2010 0:13
če tebe nau motil nobenga nau motil men vrjem...
k jst sm nprimer velka 149 pa mam ubistvu bom lih kr 16...pa se nikol nism zarad tega sekirala...in ne vem ne spounem se da bi me kdaj kdo zarad tega zafkavu....ker če ti temu ne posvečaš pozornosti je tud drugi ne...
sprjem se tazga k si..pa mej se rd tak k si..pa bod si ušeč tak k si..pa boš tud drugm ušeč Wink
pač zarad tega si ti posebn....in če nebi meu tega nebi biu ti...
( če te zanima mene osebn neb tud mal motil)
Re: težave v ljubezni... 10.4.2010 21:28
zoryca pravi:
če tebe nau motil nobenga nau motil men vrjem...
k jst sm nprimer velka 149 pa mam ubistvu bom lih kr 16...pa se nikol nism zarad tega sekirala...in ne vem ne spounem se da bi me kdaj kdo zarad tega zafkavu....ker če ti temu ne posvečaš pozornosti je tud drugi ne...
sprjem se tazga k si..pa mej se rd tak k si..pa bod si ušeč tak k si..pa boš tud drugm ušeč Wink
pač zarad tega si ti posebn....in če nebi meu tega nebi biu ti...
( če te zanima mene osebn neb tud mal motil)

prou maš ja.Smile od zdej me briga koo si drugi misljo.Very Happy
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: težave v ljubezni... 10.4.2010 21:49
Un moj kolega k sm reku, je ful samozavestn pa se mi zdi, da je tud dost popularn, pa mu gre dobr s puncam.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.