stil oblačenje????• erkica
• Od: 2.9.2010
stil oblačenje????
10.1.2011 14:28
Tak je sm punca ki ma probleme z stilom oblačenja ne vem kak stil bi mi pasu?? na kratko se bom opisala pa bi prosla če mi lahk kdo pomaga ker ful nucam pomoč sm taka: mal "debelejša",mam rjave lase,obožujem črno pa modro barvo,poslušam fazne muske,oblačim najraj kavbojke al pa neki takega, mam plave oči, pa skos se msžem z tmnimi ličili Prosimmmm nej mi kdo pomaga prov sram me je ko me vprašajo kak stil oblačenje mam pa ne vem ka bi rkla če ma kdo kak predlok kr povejte bye bye • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: stil oblačenje????
10.1.2011 15:29
uuuf...jst sm tut na podobn...mislm tut mau bol dark mejkap...mam sicer blond lase ampk se bom pubarvala na rjavo...mogoče črno....tut kavbojke....ej jst si to predstavlam kot enga na pol darkerja...mislm se j ne vem k ne puznam tok dobr teh stilov sm tko....upam da je kej pumagal ampk punavlam ...se ne spuznam tok dobr na to...• masaerror
• Od: 1.6.2010
11.1.2011 9:32
probi kšne pramene al pa pobarvat se, pa kakšna drugačna frizurca & stil mejkapa.
za oblačila pa; nos take kokr so zdej moderne seprav; tigrasti uzorci, razni napisi na majčkih itd. za hlače; oprijete kavbojke, pa kakšne legice bi ble tut uredu : D in pol če te vprašajo kšn stil maš pač rečeš da maš svoj stil al pa da maš vsega po malem : D. al pa nevem haha : D. jst mam svoj stil, in me nobedn ni še nikol vprašu ker stil mam xD • erkica
• Od: 2.9.2010
13.1.2011 14:32
masaerror pravi:probi kšne pramene al pa pobarvat se, pa kakšna drugačna frizurca & stil mejkapa.
za oblačila pa; nos take kokr so zdej moderne seprav; tigrasti uzorci, razni napisi na majčkih itd. za hlače; oprijete kavbojke, pa kakšne legice bi ble tut uredu : D in pol če te vprašajo kšn stil maš pač rečeš da maš svoj stil al pa da maš vsega po malem : D. al pa nevem haha : D. jst mam svoj stil, in me nobedn ni še nikol vprašu ker stil mam xD hwala ti • pk4life
• Od: 20.7.2010
13.1.2011 22:26
točtntko če te kdo praša kašn stil maš sam reč da se ti **** za to da se oblačš kukr ti paše pa da nočš sam ustrezat nekim standardom.. ker resno folku to ni treba.. mislm.. greš u trgowino pa rečš.. jao to pa ni zame.. ker se ne oblačm tko.. piz.da a ni usen?.. če ti paše če ti je ql nost zakaj za kur.ac pol nebi??.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.