em mečkn problemčk?

PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
em mečkn problemčk? 4.4.2010 12:45
nwm jss raabm ene par meneenj??

Paač...ttko iee...js sm mela tipaa...k me je fuul razučaarou in sva se raazšla paač tud zto k se nisva vidla took in ker paač nwm se me je naveličkoou -.-' in ma po 2h tednih že novo :O..sam js ga mam pa še useen tko komaad rada in nwm čee gam lohk kj hitr pozaablaa Sad Sad...paa še junf sm z nemu zgubla ://....no iaa kaj je bistvoo tegaa...paač in k sva nehala mij blo see tko beed...in sva se začeela z enmu drugmu tipaam tko mal več tipkat pa tko..pa že ud preii smo bli tko u izii frendi Smile..in pač usee mu zaaupaam povedalaa sm mu problemee z mojmu biušmu usee, pa potolaažu me jee in..res se štekava tip je res ureeduuu!!! Very Happy...kumaad mij ušeeč negou karakter in use Smile..prjaazn.. paa še ušeeč sm mu :$ :$...čeeprou mene on tko na vn ne privlaač nwm kuaa :/...mij pa tko na not res ureduu..pa mi frendiice fuul guvorijo da boot z nemu res sta srčkana pa use..pa kumaad bi bla z nemu sam k nwm...kua č ga razučaaram al paa č probaam z nemu pa mi nau kul Sad...k ga pa res nebi rada przaadelaa...:/..pa še k unga cepca nism pozaabla Sad...sam k mi jee ta tip ress ureduu nooo!! Sad :/...pomaagitee? paa čim preeei hihi* keer gremo ju3 u kinoo Wink haah* <3<3

huaala že za u napreeii* mwaaa*
JZPACNE • Od: 28.2.2010 • Prispevkov: 21
Re: em mečkn problemčk? 4.4.2010 13:10
bot z nemu...ju3 ko pridete iz kina ga preseneti pa mu povej da bi hodla z nemu...če ti ne bo kul mu pa reč,da ga maš rada zlo sam da pač se ti zdi da nista za skup...pol pa nekak rešita...nevem no..jz bi tko nardila =)

če ti po zunanjosti ni ušeč..jooh mirna bodi xd
Moj FANT JE EMO xd
sam nemorš kaj..ljubim ga xd Wink
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: em mečkn problemčk? 4.4.2010 17:19
JZPACNE pravi:
bot z nemu...ju3 ko pridete iz kina ga preseneti pa mu povej da bi hodla z nemu...če ti ne bo kul mu pa reč,da ga maš rada zlo sam da pač se ti zdi da nista za skup...pol pa nekak rešita...nevem no..jz bi tko nardila =)

če ti po zunanjosti ni ušeč..jooh mirna bodi xd
Moj FANT JE EMO xd
sam nemorš kaj..ljubim ga xd Wink

podpis.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.