kaj nardit da te opazi

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
kaj nardit da te opazi 13.12.2008 15:15
Very Happy haj folk. hodim v 8 klas in sn kar se gre zatrapana v tipčka iz 9. ampak do zdaj sma spregovorila sao par besed. poglejte pogovor:
JAS:''jas te bom ubila zaradi tega ker si reko da sem v timija!''
ON:''kaj še čakaš?''
JAS:''daj nea me **** kr te om tak brcnila nekam ...''
ON:''uuuuuu!''

kaj je mislo s tem ''uuuuuu'' in s tem ''kaj še čakaš''

kako naj pritegnem pozornost? kaj potem?
AJA PA ŠE TO: ALI SE KO SE PRVIŠ FRANCOSKO POLJUBIŠ ZNAŠ ALI NE? KAKŠEN JE OBČUTEK???

FOLK HELP!!!

TNX' RADA VAS 'MAM VSE!!!
flor • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 11
Re: kaj nardit da te opazi 13.12.2008 19:05
Hej
Ta tip je z 'uuuu' mislu d se že kr trese pd strahu (kr si rekla d bi ga brcnla nekam Smile ) pol tisto k ti je reku 'ka še čakaš' je p mislu d kva še čakaš da ga ubi..)k si rekla d ga boš ubila)
kako pritegnt pozornost p...hh.. še sama lih nevek kako
k sm se jst prvič francosko poljubila, najprej nism zanal ampak me je tip vodu kko nej..ampak usen je blo najprej mal nagnusn
ampak k boš mela tipa k ga boš res ljubila boš vidla d ni tok nagnusn in da je prou fajn Very Happy
Trish • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 18
Re: kaj nardit da te opazi 17.12.2008 21:19
Pomojm te neb **** s tem timijem č mu neb bla usaj mau ušeč Wink Za pozornost pa..u šoli ga pozdraulej čizz normaln kukr d bi bla frenda pa kr kej se meni z njim sam ne mu težit k tu bo full ga odvrnlu od tebe.
O žvaljenju pa nemorm nč rečt.
Čau
AnahiDulce • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: kaj nardit da te opazi 17.12.2008 21:27
monja pravi:
Very Happy haj folk. hodim v 8 klas in sn kar se gre zatrapana v tipčka iz 9. ampak do zdaj sma spregovorila sao par besed. poglejte pogovor:
JAS:''jas te bom ubila zaradi tega ker si reko da sem v timija!''
ON:''kaj še čakaš?''
JAS:''daj nea me **** kr te om tak brcnila nekam ...''
ON:''uuuuuu!''

kaj je mislo s tem ''uuuuuu'' in s tem ''kaj še čakaš''

kako naj pritegnem pozornost? kaj potem?
AJA PA ŠE TO: ALI SE KO SE PRVIŠ FRANCOSKO POLJUBIŠ ZNAŠ ALI NE? KAKŠEN JE OBČUTEK???

FOLK HELP!!!

TNX' RADA VAS 'MAM VSE!!!

Pomojm, da si njegovo pozornost že prtegnla... mogoče ga morš zdej pa ignorerat. pozna te, ve kdo si, če te **** s timijem, in, če ga boš ignorerala se bo začeu zanimat zate. Pa s takimi otročjimi kot so ubila te bom pa to ne boš nč dosegla. to je za punčke u tretm razredu, k skušajo prdobit pozornost. ti uber bol ''odraslo'' metodo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.