Štipendija...

Love15 • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 66
Štipendija... 19.7.2010 14:17
Hey...uglavnm jst grem zdej v 1.letnik...
pa me zanima glede štipendije...
Al jo mate?
Kdaj je treba za njo zaprost?
By Smile
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Štipendija... 19.7.2010 14:20
Mam ja Smile Pa breskve se tut mam SmileSmile

> Zadnji rok za oddajo vlog je:
za dijake in udeležence izobraževanja odraslih 8. september 2010
Re: Štipendija... 19.7.2010 14:47
Aha...ok...hvala...
Sam da maš breskve...to je pa itq najbolj pomembn... Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Štipendija... 19.7.2010 16:28
To misliš Cojzovo?
Mjaa.. Js mam namen zaprosit.. Ampak newem če je lih smiselno.. Mam povprečno oceno 4,78 lani pa so jo dobili vsi ki so meli povprečje 4,8 .. Crying or Very sad
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Štipendija... 19.7.2010 16:37
Jst bom zaprosla za Zoisovo... Pač mreš met povprečje v zadnjem letniku vsaj 4,5 čeprav ponavadi dobijo sam tsti ko majo nič, eno oz. dve zaključeni štirki med predmeti. Pa mreš met tut potrdilo o nadarjenosti, fajn je pa tut če maš izjavo o izjemnih dosežkih Wink jst sm mela povprečje letos 5,0 pa mam obe potrdili tk da upam da mi bo uspelo Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Štipendija... 19.7.2010 16:55
partygirl pravi:
Jst bom zaprosla za Zoisovo... Pač mreš met povprečje v zadnjem letniku vsaj 4,5 čeprav ponavadi dobijo sam tsti ko majo nič, eno oz. dve zaključeni štirki med predmeti. Pa mreš met tut potrdilo o nadarjenosti, fajn je pa tut če maš izjavo o izjemnih dosežkih Wink jst sm mela povprečje letos 5,0 pa mam obe potrdili tk da upam da mi bo uspelo Very Happy

Mah, fajn ti je. Js mam 4,78 in potrdilo o nadarjenosti. Nvem kar bo pa bo. Lani je nebi dobla. Ampak letos je mal več šanse kr je manj odličnjakov kot lani in nasploh manj folka.
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Štipendija... 19.7.2010 16:58
Abby pravi:
partygirl pravi:

Mah, fajn ti je. Js mam 4,78 in potrdilo o nadarjenosti. Nvem kar bo pa bo. Lani je nebi dobla. Ampak letos je mal več šanse kr je manj odličnjakov kot lani in nasploh manj folka.

Mah, kar bo pač bo Wink držim pesti Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Štipendija... 19.7.2010 18:30
za zioisovo se ti najbolj splača v 1.letniku zaprosit ker potem je verjetno ne boš več dobla, razen če boš mela samo 1 štirko zaključeno, ostalo pa pet.
jaz je nimam ker je naša OŠ rekla da je poslala zahteve, ampak jih ni in takrat sem še glih mela ustrezno povprečje, potem pa so kriteriji bli višji iz leta v leto, men je pa vedno 1 petka manjkala -.-''
zdaj mam ono državno al kak se reče, vglavnem tisto, če starša nimata dovolj dohodka..
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Štipendija... 20.7.2010 1:17
jas mam povprečje 4,8 pa potrdilo o nadarjenosti & posebnih dosežkih pa je baje težko da jo bom dobila. ker bojo letos baje dali manj štipendij kot prejšna leta..:S upam da jo dobim..
Re: Štipendija... 20.7.2010 10:30
Rocafella pravi:
za zioisovo se ti najbolj splača v 1.letniku zaprosit ker potem je verjetno ne boš več dobla, razen če boš mela samo 1 štirko zaključeno, ostalo pa pet.
jaz je nimam ker je naša OŠ rekla da je poslala zahteve, ampak jih ni in takrat sem še glih mela ustrezno povprečje, potem pa so kriteriji bli višji iz leta v leto, men je pa vedno 1 petka manjkala -.-''
zdaj mam ono državno al kak se reče, vglavnem tisto, če starša nimata dovolj dohodka..

Ja jst bi dala tut za državno, kr za Zoisovo je vrjetn nebi dobila...kr niam tist za nadarjene... Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Štipendija... 20.7.2010 11:16
Jst mam Zoisovo..pa v osnovni sm mela povprečje res zlo visoko 4,9 al neki takega pa sm jo dobila tud brez potrdila o nadarjenosti..pa pošljite vsi tud če mislite da nimate možnosti da jo dobite..kr vas nič ne stane tist papir pa skopirana spričevala poslat..Smile
Re: Štipendija... 20.7.2010 11:26
Eay pravi:
Jst mam Zoisovo..pa v osnovni sm mela povprečje res zlo visoko 4,9 al neki takega pa sm jo dobila tud brez potrdila o nadarjenosti..pa pošljite vsi tud če mislite da nimate možnosti da jo dobite..kr vas nič ne stane tist papir pa skopirana spričevala poslat..Smile

Ja mogoče bom pa poslala tut za Zoisovo...bom še vidla...Hvala, za nasvet Wink Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Štipendija... 20.7.2010 14:17
kaja15 pravi:
Eay pravi:

Ja mogoče bom pa poslala tut za Zoisovo...bom še vidla...Hvala, za nasvet Wink Smile

nič mogoče:)morš poslat..mene je mama prepričala pa mi ni žal..povprečje pa maš visoko?maš tud kako priznanje? Smile
Re: Štipendija... 20.7.2010 14:45
Eay pravi:
kaja15 pravi:
Eay pravi:

nič mogoče:)morš poslat..mene je mama prepričala pa mi ni žal..povprečje pa maš visoko?maš tud kako priznanje? Smile

ja povprečje mam tak tak...okol 4.8 tam nekje...ja mam priznanja--->sam ne glih velik... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.