En al pa več nasvetov za fante• carry
• Od: 19.12.2009
En al pa več nasvetov za fante
12.3.2010 18:28
Pač če maš punco & se dobita če bo tiha jo pač kj upraši al pa kj pa ne čaki da te ona zaliže al pa objame kr večina punc in tut js zraun misli da more fant prvi začet al pa naprimer jo objam al pa kj drgač..
• frufru
• Od: 21.10.2009
Re: En al pa več nasvetov za fante
13.3.2010 13:15
men se zdi da je to stvar obeh..nemore vedno fant naredit vse prvi..mogoče je fanta veliko bolj sram kot si lahko punce mislimo... • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
13.3.2010 14:26
lol? kaj ni to kao logično? da če punca nena nix naredi, da pol more fant?
če ne pa bota oba v luft gledla xD • Soundbox
• Od: 23.11.2009
13.3.2010 14:46
lol?
• Bijoux
• Od: 13.6.2009
14.3.2010 0:55
glede tega nasveta se meni zdi msn in internet SUPER iznajdba ker se lahko najprej lepo spoznata preko msn.ja odkrijeta kaj mata skupnega in pol tut a zmenku ni problemov z temami za pogovor ker že itak mata neko 'zgodovino' pogovoran • LittlePrincess
• Od: 24.3.2009
7.4.2010 15:40
hello torej če smo že pri tem... še en nasvet torejj.... jas osebno mam rajši, če me pač fant vpraša "če bi bla njegova punca" in ne "bi hodla z mano?" ... to je že taak... nwem... zlajnano... kot da to danes lahko reče že vsak.. (podobno kot z "I love u" .... opurabite rajši "ljubim te" ampak seveda, če to RES mislite) čeprav jas še nisem naletela na tistega ki bi me uprašau če bi bla njegova punca.... vsem se zdi taak na izi... bi hodla z mano???...... pač mojjem mnenje P.S.: "bi bila moja punca" zveni RES dosti, dosti lepše od "bi hodla z mano" • d3vi1
7.4.2010 18:59
LittlePrincess pravi:hello
torej če smo že pri tem... še en nasvet torejj.... jas osebno mam rajši, če me pač fant vpraša "če bi bla njegova punca" in ne "bi hodla z mano?" ... to je že taak... nwem... zlajnano... kot da to danes lahko reče že vsak.. (podobno kot z "I love u" .... opurabite rajši "ljubim te" ampak seveda, če to RES mislite) čeprav jas še nisem naletela na tistega ki bi me uprašau če bi bla njegova punca.... vsem se zdi taak na izi... bi hodla z mano???...... pač mojjem mnenje P.S.: "bi bila moja punca" zveni RES dosti, dosti lepše od "bi hodla z mano" se popolnoma strinjam s tabo, bi hodla z mano je otročje že sicer pa itaq besede, like ljubim te, rtm, itd zgublajo pomen, ker že itaq jih vsi kr taq, za bzw prawijo. • princessme
• Od: 27.1.2010
7.4.2010 19:18
d3vi1 pravi:
LittlePrincess pravi:
hello
torej če smo že pri tem... še en nasvet torejj.... jas osebno mam rajši, če me pač fant vpraša "če bi bla njegova punca" in ne "bi hodla z mano?" ... to je že taak... nwem... zlajnano... kot da to danes lahko reče že vsak.. (podobno kot z "I love u" .... opurabite rajši "ljubim te" ampak seveda, če to RES mislite) čeprav jas še nisem naletela na tistega ki bi me uprašau če bi bla njegova punca.... vsem se zdi taak na izi... bi hodla z mano???...... pač mojjem mnenje P.S.: "bi bila moja punca" zveni RES dosti, dosti lepše od "bi hodla z mano" se popolnoma strinjam s tabo, bi hodla z mano je otročje že sicer pa itaq besede, like ljubim te, rtm, itd zgublajo pomen, ker že itaq jih vsi kr taq, za bzw prawijo. ja js se tud strinjam z vama mja sej vem d se tko sam reče..sam meni ni ušeč noo... in jaaa..rtm...ljubim tee..sej to si že usii pišemo u sms-jih rajš si ljubezn pokažte ne pa neki rtm... to so sam besede... • d3vi1
7.4.2010 19:28
princessme pravi:ja js se tud strinjam z vama mja sej vem d se tko sam reče..sam meni ni ušeč noo... in jaaa..rtm...ljubim tee..sej to si že usii pišemo u sms-jih rajš si ljubezn pokažte ne pa neki rtm... to so sam besede... tečesta al pa sedista, za toti 2 besedi sm porabo kr nekaj sekund da sem ju razvozlal, tečeta al pa sedita je mislim da bolj razumljivo se pa popolnoma ne strinjam s tabo, so le besede ja, ampak včasih so tudi te besede ZELO pomembne, seveda če majo dejanski pomen. • LittlePrincess
7.4.2010 21:34
d3vi1 pravi:
princessme pravi:
ja js se tud strinjam z vama mja sej vem d se tko sam reče..sam meni ni ušeč noo... in jaaa..rtm...ljubim tee..sej to si že usii pišemo u sms-jih rajš si ljubezn pokažte ne pa neki rtm... to so sam besede... tečesta al pa sedista, za toti 2 besedi sm porabo kr nekaj sekund da sem ju razvozlal, tečeta al pa sedita je mislim da bolj razumljivo se pa popolnoma ne strinjam s tabo, so le besede ja, ampak včasih so tudi te besede ZELO pomembne, seveda če majo dejanski pomen. seveda so ZELO pomembne.... ampak full je odvisno: 1. KDAJ jih rečeš/napišeš 2. KOMU jih rečeš/napišeš 3. KAK jih rečeš/napišeš in 4. ZAKAJ jih rečeš/napišeš mislim....lahko jas tebi zaj napišem rtm pa oba vema da nea mislim resno ker se nea poznama itd....... lahko jas to napišem svojji frendici, kar je sicer res ampak čisto drugače je, če to napišem nekomu, ko ga mam RES rada. pa mislim.... sejj to lahko napišeš tudi iz **** oz. v sarkastičnem pomenu (ampak takrat beseda zgubi svojo težo in "sporočilo" ki ga v resnici prenaša) • LittlePrincess
7.4.2010 21:36
z tem valda nisem misla da svojje frendice nimam rada.... seveda jo mam.... ampak ma beseda čisto drugi pomen le jo napišeš prjatlu ko pa nekomu v kogar si zaljubljen • LittlePrincess
7.4.2010 21:39
sam men se full zdi beedno kr večina "frajerčkov" in "frajerk" misli da pač beseda je beseda in jo rečeš komurkoli in da je važno samo to kaj kažeš na zunaj in to kaj delaš..... ampak skor noben pa res nea razmisli kaj pomeni če nekomu rečeš "rad te mam"
• LittlePrincess
NOVI FORUM :)
7.4.2010 22:54
če koga zanima..... novi forum, ki je podoben kot ta, samo da so tam "nasveti za punce" fantjje.... razpišite se • d3vi1
8.4.2010 2:49
to so detajli s5 je pa res, da ko že vsi to kr taq govorijo kot rečeš rečeš dobro jutro, in pol dejansko sploh ne veš, če ta oseba to dejansko misli al pač reče, ker kao "to vsi delajo" in se kao spodobi... recimo klasični primer je "ljubim te", dedi itaq vsi to govorijo puncam, ker jih čejo fascinirat,itd, one pa pol nazaj, ker je pač on jej to reko in se kao spodobi da reče nazaj. skratka besede zelo izgublajo swojo težo. • LittlePrincess
8.4.2010 14:48
d3vi1 pravi:to so detajli s5
je pa res, da ko že vsi to kr taq govorijo kot rečeš rečeš dobro jutro, in pol dejansko sploh ne veš, če ta oseba to dejansko misli al pač reče, ker kao "to vsi delajo" in se kao spodobi... recimo klasični primer je "ljubim te", dedi itaq vsi to govorijo puncam, ker jih čejo fascinirat,itd, one pa pol nazaj, ker je pač on jej to reko in se kao spodobi da reče nazaj. skratka besede zelo izgublajo swojo težo. čist se strinjjam z tabo... sam.... to je prauzaprau žalostno da tak lepa beseda kot je "ljubim te" zgubi pomen • d3vi1
8.4.2010 16:18
če ti po prawici powem, da meni se beseda ljubim te ne zdi več nekaj lepa, zlajnana na ful, mi je dosti lepša rad/a te imam. pr meni je že zgubila swoj pomen, pa je ne uporablam nikoli pa je vseeno zgubla swoj pomen...
• princessme
• Od: 27.1.2010
8.4.2010 20:44
LittlePrincess pravi:z tem valda nisem misla da svojje frendice nimam rada.... seveda jo mam.... ampak ma beseda čisto drugi pomen le jo napišeš prjatlu ko pa nekomu v kogar si zaljubljen
ja pa sej js tud moj frendici napišem RTM <3 in jo mam res rada.. sam tistmu u koga si zaljubljen..je pa drgač =D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.