sramežlivost fantov

jazzz • Od: 2.4.2010 • Prispevkov: 16
sramežlivost fantov 2.4.2010 23:04
mene pa zanima zakaj je velik fantov sramežlivih??.. nwm pač napr. k grem vn vidm d jih velik za mano gleda sam noben pa nikol ne pride do mene ce pa ze pride do mene se pa dela pametnga kao d je najbolsi.
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 18:19
to tut mene zanima Wink
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 18:29
Koliko si/ste stara/e?
Lizikaa • Od: 20.2.2009 • Prispevkov: 18
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 18:38
ma men se zdi da so to bol tisti k nimajo še tolk izkušenj pa niso še zreli pač...
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 20:18
****, js če sm u službi ne morem Crying or Very sad to je edina **** mojga šihta..

drgač pa, če smo kje zuni, pa sem recimo z enim kolegom al pa z dvema pa ma en od njih punco, pač ponavad ne grem do nobene ker nočm unga ****. dostkrat je pa tut **** da če ti je všeč ena k je u grupici včeih žensk, bo tut ponavad ona raj s frendicami..
jazzz • Od: 2.4.2010 • Prispevkov: 16
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 21:59
LZyMN pravi:
Koliko si/ste stara/e?

jah jst sm 15
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 22:33
Soundbox pravi:
****, js če sm u službi ne morem Crying or Very sad to je edina **** mojga šihta..

drgač pa, če smo kje zuni, pa sem recimo z enim kolegom al pa z dvema pa ma en od njih punco, pač ponavad ne grem do nobene ker nočm unga ****. dostkrat je pa tut **** da če ti je všeč ena k je u grupici včeih žensk, bo tut ponavad ona raj s frendicami..

aha..ti si tip? xD
js sm ceu cajt mislu d si punca....brez zamere

drgac pa se podpisem pod tvoj post (razn glede sluzbe(se nimam)) tud men je bedno k ti je kira usec pa je puno nekih prjatlc okol
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: sramežlivost fantov 3.4.2010 23:38
jazzz pravi:
LZyMN pravi:
Koliko si/ste stara/e?

jah jst sm 15

Sama si odgovorila na svoje vprašanje =) Večina se jih pomoje še ne upa. Ali pač so preprosto neizkušeni =)
nixie • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 16
Re: sramežlivost fantov 4.4.2010 17:01
fantje so seveda na tistm glasu k MORJO bit oni tisti k punco osvajajo pa oni morjo začet pa oni so tisti frajerji pa tko naprej ampak tko k se časi spreminjajo s spremembami vred mislm da se je spremenil tut to s fanti....zakaj bi mogl ONI prvi neki rečt punco , stopt do nje , jo povabt nekam ? sej nima veze , če sta si dva všeč je usen kdo nardi prvi korak in to da je fnt sramežliv mal je men prov všeč ( samo da ni preveč in da si pol nč ne upa ) a ni bolš da je mal sramežliv pa nežen kukr da je kšn **** tm k misl da je najbolši pa pol usako hoče zapecat ? to je pač moje mnenje
Re: sramežlivost fantov 4.4.2010 17:02
fantje so seveda na tistm glasu k MORJO bit oni tisti k punco osvajajo pa oni morjo začet pa oni so tisti frajerji pa tko naprej ampak tko k se časi spreminjajo s spremembami vred mislm da se je spremenil tut to s fanti....zakaj bi mogl ONI prvi neki rečt punco , stopt do nje , jo povabt nekam ? sej nima veze , če sta si dva všeč je usen kdo nardi prvi korak in to da je fnt sramežliv mal je men prov všeč ( samo da ni preveč in da si pol nč ne upa ) a ni bolš da je mal sramežliv pa nežen kukr da je kšn **** tm k misl da je najbolši pa pol usako hoče zapecat ? to je pač moje mnenje
zvezdica • Od: 10.1.2010 • Prispevkov: 11
bffx 5.4.2010 15:08
nixie pravi:

najbl gadn je če sta ubadva sramežliva..še huj pa če drug za drucga vesta da sta si ušeč pa še kr nben nč ne upa..tak je recmo moj primer..aj možn da zato nč ne upa k mam skos frendice zravn?
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: sramežlivost fantov 5.4.2010 19:25
nixie pravi:

to je u današnih cajtih ful mim. to je blo učasih, k so itak pač tipi zbiral žensko, ne ženska tipa. zdj je pa obojestransko.
a se ti zdi, da če bo eni ženski en tip všeč, da pač ona ne bo šla do njega ker je pač na tipih da nardijo prvi korak?

takrt ko je blo to, da so tipi hodil do žensk, čustva sploh niso tok štela Wink

tko da je čist vseen kdo pride do koga. če je men ena všeč, ji bom to nakazu, če vidm da je feedback pozitivn bom stopu do nje.
Re: sramežlivost fantov 5.4.2010 21:14
Soundbox pravi:
nixie pravi:

to je u današnih cajtih ful mim. to je blo učasih, k so itak pač tipi zbiral žensko, ne ženska tipa. zdj je pa obojestransko.
a se ti zdi, da če bo eni ženski en tip všeč, da pač ona ne bo šla do njega ker je pač na tipih da nardijo prvi korak?

takrt ko je blo to, da so tipi hodil do žensk, čustva sploh niso tok štela Wink

tko da je čist vseen kdo pride do koga. če je men ena všeč, ji bom to nakazu, če vidm da je feedback pozitivn bom stopu do nje.

ja sej mal bolš preber točno to sem napisala , da v tem času ni več pomembno kdo naredi prvi korak Wink
Re: bffx 5.4.2010 21:16
boomerka pravi:
nixie pravi:

najbl gadn je če sta ubadva sramežliva..še huj pa če drug za drucga vesta da sta si ušeč pa še kr nben nč ne upa..tak je recmo moj primer..aj možn da zato nč ne upa k mam skos frendice zravn?

če sta si oba ušeč je že obena vrjetn neprijetna situacija če sta sramežljiva še tolk bolj pa če maš frendice zravn bodta kdaj sama boš vidla da bo use drugač Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.