Kako se lotevate reševanja problemov v življenju?• miss12
• Od: 27.5.2009
Kako se lotevate reševanja problemov v življenju?
27.3.2010 20:12
hej mene pa neki zanima.in sicer kko se vi znajdete pred kakim problemom, depresijo, al pa kako stresno situacijo? kaj nrdiste? nprimr kko se lotste nekga problema, kko se lotste tga reševanja znotrja sebe kaj si rečste in na kašn način sprejemate situacje. uglaunm kku vse tu premlevste znotraj sebe pač kaj bi ukrenli glede nečesa kr jst k probm v sebi z razmislekom kšni stvari pridt do konca mi nikol nrata.kr na polovici odnehm. al se mi zdi brzveze ndljvat al pa sploh ugotovim da nbom pršla nikamr tku... in sama sploh več nznam odločt o stvreh kku jih bom nrdila izvedla in kku bo zame bulš kr si enostavnu ne pridm do konca.o mojih odločitvh in vsm tm odločjo moje fendice, starši itd. ampk pač o th velikih odločitvh...mislm ne...bl tko o srednjih(rcimo kaj nardit z enm tipm, s kom se društ, kam it in tak dalje) zdej pa bi rabla kak nasvet kku bi js sama pršla v sebi svojim problemm do konca. kaj nrdit? upam da ste me razumeli kaj hočm povedt... mfs in čaw baw • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Kako se lotevate reševanja problemov v življenju?
27.3.2010 21:43
slišal se bo klišejsko. ampak tko je, sledi scru
• miss12
27.3.2010 22:18
Soundbox pravi:slišal se bo klišejsko. ampak tko je, sledi scru
....ja pa če mu neznaš?mislm to je tut mal čudno slišt...pač js tut če kao poslušm srce svoje še zmirm nism zihr da je prou ane.sam pač mene znima res kku do tga pridt...kku veš d je res una prava odločitu.mislm joj...nvem kku bi povedlaaaa hm.... no maš eno situacijo in kku pridt do tga kaj je najbulša možna rešitu...pač notr u sebi ne.in ko ta problem premlevš kku pridt do tistga pravga zklučka in pravga ukrepa? ku pač js zmirm bl ku tu rzmišlm zmirm pridm nzaj na začetk tku da iz vsga skp ne rata nč ...al nvem no kku nj drgač povem..hh pa vseenu hvala za vse odgovore • LZyMN
• Od: 29.11.2009
28.3.2010 10:51
Ne skrbet. Napačne rešitve ni Ker vem kko se počutš kr se velikokrat sam. sam jst osebno sam resim probleme ce jih ne resim kukr sm si zamislu. sej ni konc sveta =) nadaljujem pa tud ce ne gre vedno na bols. enkrat bo ze moralo • miss12
30.3.2010 14:58
LZyMN pravi:Ne skrbet. Napačne rešitve ni
Ker vem kko se počutš kr se velikokrat sam. sam jst osebno sam resim probleme ce jih ne resim kukr sm si zamislu. sej ni konc sveta =) nadaljujem pa tud ce ne gre vedno na bols. enkrat bo ze moralo sej vem da ni konc svta in da zmirm oz. skor zmirm pride druga možnost in da nesmm obupt in nvem š kaj.. sam nvem nprimr če mste kak posebn sistem z rešavnje th problemu? ku pač tu men ne rata kku nj bi se tga lotila.... drgač pa tnx • Insane
• Od: 12.7.2009
31.3.2010 18:45
moreš dobro premislit o zadevi. ne takoj samo na slabo mislit in da je zaj konec vsega pa nevem kaj vse.. pač najprej je dobro da zadevo prespiš ker naslednji dan ni vse več tak hudo kot je zgledalo in lahko bolj normalno premisliš o stvari.. potem pa pač poišči dobro rešitev.. če pa je sama ne najdeš pa pač prosi koga da ti pomaga in mu pač povej kaj ti gre narobe.glavo gor! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.