Kako osvojit fanta prek msn-ja...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Kako osvojit fanta prek msn-ja... 8.3.2009 22:32
am je en fant ki je doma v eni vasi bliz mene...no in mam jst njegov msn.ful je lušn p še od mojga bivška sošolca je kao bruder(majka od biušga sošolca pa totga fotr sta skup)
in js bi pač rada d bi se u men zalubo pa to d bi se dobla (no bol čudn je to Smile )..me zanima ka je fantom všeč tk da jim pišeš p to...
pa ka grem fanot na žiuce d jim pišem...
huala vsem ko boste ka napisal..upam da raumete Very Happy
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 8.3.2009 23:43
zakaj pa enostawno se nebi dobla v žiwo na kaki pijački?
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 14:16
ooo tu mi je pa vse znano
okej jst sm pač sz enim mutila ma drgač ga nism poznala
lej če se boš sz njim menla o kšnih neutralinh temah pa sz tm ne mislm na vreme
se bo dalu vrjetnu kej zment...
uglavnm po mijih izkušnjh kdr ti zčne pist sam maš
več ku pol možnosti da ga dobiš..
če si pa pač mal več upš sam tu pač ni lih demo rečt lepu...
ga pal hku osvajš kr tku oz. mu nudš oporo če ga je punca pustila...
sam morš pazt da ne boš tuki na konci pol ti razočarana...
tu bi blu tu
zdej drugu ne vem kaj bi ti lhku svetovala
upm da sm ti kej pomagala
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 17:26
ah huala;)

am d3vil se se bi tut u živo dobla samo ne takoj...
vseen huaala
Very Happy
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 20:04
PuuuPiixXxaaa pravi:
ah huala;)

am d3vil se se bi tut u živo dobla samo ne takoj...
vseen huaala
Very Happy

ja mislo sm v stilu,da kdo ki ga pozna,tvoj bifši sošolec predstawi al pa kakšni skup kolega,kolegica pa to Razz
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 20:10
aaa Very Happy
bom ja...se bom zemnla Wink
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 20:12
zmenla**

Laughing
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 21:47
wlko sreče pa upam da bo kaj ne Razz
čepraw to kr taq,neke vrste na silo je taq bolj,čimprej naj waju kdo predstawi pa to,pa oš widla kak bo,ker wažn je stik v žiwo ne Razz
MaryJane • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 9.3.2009 23:38
helo
jaz sem v podobni situaciji, poleg tega še v šoli prežim na njega =)
mislim, da najbolj pali to, da te zanimajo iste stvari kot njega (glasba, šport,....) ker ljudje majo na splošno radi, da jih sprašuješ o njih, ne smeš preveč napletat o sebi... Wink pa ne teži mu prepogosto na msn-ju ker dede bolj fascinirajo tiste punce, ki niso vsiljive Smile
pa srečno Wink
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 11.3.2009 18:18
aaa huala vsem...noo se nasilno nem nix...Wink
Ferari330 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 39
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 9:57
No jest sn star 12 let in videm de mate punce kr vlk prublem stopit do moškega in mu kej rečt. Iz tega lahko sklepam, da ste bolj zgovorne s frendicami oz. frendi. Kot fant vam predlagam, da mu kdaj namenite lep pogled (ko te pogleda) in mu poleg tega še pomežikneš. Če pa se bosta kdaj kje srečala na kakšni zabavi je najbolje, da stopiš do njega in se začneš malo pogovarjati. Kako začeti? No najprej mal poskuši samo s kakšnimi pozdravi ko se srečata potem po kakšnem sedmem tednu pa se kdaj mal puguvarji z njim. Sestavi pesmico le zanj, da bo videl, da si mu ušeč.

No upam, de sn kej pumagu.
Srečno punce!
Lp
Ferari

Če je vse skup možno seveda
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 10:00
Sedmem dnevu*

Se opravičujem za napako
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 10:38
heh opa ti pa maš mišlenjee . in to dobro Wink hwala za nasvete Very Happy
škoda da si dvanajst če bi biu mau starejši bi te kr uzela Laughing hehe se ne hecam se mau Wink

no pač k temi:
tko usake par dni ga klikneš pa tko uprašaš kok je kaj počnee... ga sprašuješ newm katero glasbo posluša itd.. pa zraven še kako tako smešno napišeš pa se noro mal delaš. Laughing vedn užge Very Happy potem pa če te on klikne veš da se mu je fajn pogovarjat s tabo... in si zmagala.! Very Happy Cool
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 12:47
Veseli me, da vam lahko pomagam. V zadnjih dveh tednih sta ste dve kr prleple name.
Ena ma ima rada samo zato ker sm ji pri eni igrici dou neko dragoceno stvar, druga pa me je videla le na eni fotki in že sem ji biu ušeč. Punce ne zbirajte takih, ki vam bodo kaj dali v igricah. To ni prava ljubezen. Ljubezen je tako privlačno čustvo, da se mu ne moreš upreti.

Ferari
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 14:02
heh to maš čist prau. =)
k se 1x ljubezn konča jo prau pogrešaš.. use filinge pa to Wink
sam tut k si brez nje je učas fajn. Very Happy
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 14.3.2009 17:27
No v prejšnem postu bi lest lahko še puvedu de sm ji zlo všeč in me je prašala če ima pri meni še kaj love šanse? Tud predn sm šou spat sm mislu na njo ker nisn vedu kaj nej ji rečem.
Mr. Green

Sej trenutno nisn zaseden sam še zmeri ne vem kaj nej ji rečem.
Bom vidu pol. Sušolka mi jo je opisala.
No de se usvaja preko prjatlc.

Vidte tud punce kdaj usvajajo sam bl fantje. Wink

Ferari
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 15.3.2009 10:39
Kokr za koga. Very Happy
sicer pa sam najboL veš kar čutiš do nje Wink
mislim pa da tista punca k te bo dobila bo ful srečna s tabo faini fant si Very Happy widm iz 3 postov Cool
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 15.3.2009 18:19
Sej mi je že rekla, de sn ji ušeč pa de sn ji simpatičen. U šeč sn ji biu že iz ene slikce in še to je bila slikca majhna in na slikci sn biu še u senci. Men je tut ona ušeč ker je direktna. Me je uprašala. a mam jest še kej šans pr teb?
No in dons mi je rekla, de vs caš misle name in jest tud na njo a ni to lepo?
jest je še vidu nisn mi jo je pa sošolka mal opisala (moja love je od sušolke sestrična).
Če vas pa še kej zanima pr kr prašite sej ne grizem razn če bo kera hotla Laughing

Lp
Ferari
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 7:54
Scream sej mi je tut ona rekla de sn fajn fant sam še zmeri. Tolk znam drugim pumagat na to temo, de bi pa svojo ubu pa ne gre Crying or Very sad
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 7:55
dubu*
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 8:08
hehe,wem kak je to Confused
drugim znam pomagat ja,pr meni je pa to taq zakomplicirano,pa itaq sm nawajen že da niam sreče ... Wink
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 14:08
Amm ja nucam pomoč pri pecanju. Kaj nej ji kj rečem?
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 14:58
oprosti, ampak tole je najbol debilno uprašanje.
"kaj nej mu rečem da ga osvojim", "kako nej jo zapecam", "kako nej nridm, da ji bom ušeč"
wtf. in pol se ljudje čudjo zakaj je tok propadlih vez.
ker se tip/punca trudta sam da jo OSVOJI. In pol se dela "umetna" ljubezen ker fant /punca delata po nekem "preverjenem receptu" in pol ko sta skp, gresta po 1 mescu narazn, ker ugotovita da sta čis drugačne osebnosti.
a nebi blo bolš da je "ne pecaš" ampak da si kar si. In daješ komplimente pač. ne pa fore "asi ti kej moj/a" in podobne ker res. A NUBEN VEČ NE ZNA BIT ORIGINALN.
;*
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 15:57
Pix pravi:
oprosti, ampak tole je najbol debilno uprašanje.
"kaj nej mu rečem da ga osvojim", "kako nej jo zapecam", "kako nej nridm, da ji bom ušeč"
wtf. in pol se ljudje čudjo zakaj je tok propadlih vez.
ker se tip/punca trudta sam da jo OSVOJI. In pol se dela "umetna" ljubezen ker fant /punca delata po nekem "preverjenem receptu" in pol ko sta skp, gresta po 1 mescu narazn, ker ugotovita da sta čis drugačne osebnosti.
a nebi blo bolš da je "ne pecaš" ampak da si kar si. In daješ komplimente pač. ne pa fore "asi ti kej moj/a" in podobne ker res. A NUBEN VEČ NE ZNA BIT ORIGINALN.
;*

se podpišem pod to,tei je pa prekipelo kak fsi žnjarijo pa so žifčni,če fsi mislijo da ko je nekdo lušn/a kao ful al v tem stili,da ga oz jo more met,wtf?

nothin' is that simple,it's just looks like it is Wink
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Kako osvojit fanta prek msn-ja... 16.3.2009 16:02
Ferari330 pravi:
No jest sn star 12 let in videm de mate punce kr vlk prublem stopit do moškega in mu kej rečt. Iz tega lahko sklepam, da ste bolj zgovorne s frendicami oz. frendi. Kot fant vam predlagam, da mu kdaj namenite lep pogled (ko te pogleda) in mu poleg tega še pomežikneš. Če pa se bosta kdaj kje srečala na kakšni zabavi je najbolje, da stopiš do njega in se začneš malo pogovarjati. Kako začeti? No najprej mal poskuši samo s kakšnimi pozdravi ko se srečata potem po kakšnem sedmem tednu pa se kdaj mal puguvarji z njim. Sestavi pesmico le zanj, da bo videl, da si mu ušeč.

No upam, de sn kej pumagu.
Srečno punce!
Lp
Ferari

Če je vse skup možno seveda

ahaam.
še endn k misl d more punca nardit pru korak al kua?. Question
No,sj.!
js mam rada sošolca oz,on je a js sn c. pa fuul se vlk menma,pa use pa se kr štekama.
js dobesedno njemu kažm d sn u njega,on men.itd...
cela šola ve d sn u njega,in cela d je on u mene,zakuga pr **** nemore nardit pruga korakaa.? kok ste lohk tok ponosni.?(:
Nemormo punce do fantou priit pa im tm:a boš ti hodu z mano,vš fuul dolg te že mm rada,dle kt se zavedam.=*
Pač,negre. Fantje nj bi bli,tisti k bi mogl prit do punce pa jim to rečt
useen ste fantje 'močnejši' in manj čustveni spol.(usaj tko vi praute.)
ampak,vem d brez punc nemorte žvet. Very Happy

No,pač kar se pa tega tiče.
js mislm d se morš delat čiim bl 'nedostopno.' d bo sam do tebe pršu,če ne drgač prek frendou. Kr pol si lohk razočarana. Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.