kaj bi blo, če bi blo...

nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
kaj bi blo, če bi blo... 14.4.2010 18:35
mene pa zanima kaj bi naredil/a če bi se z nekmu neznancem nasprotnega spola tipkala...že doug časa...
in se bi ti ta oseba zdela...full vredu...s humorjem, je brihtna, ta oseba je lušna(ti pokaže sliko)...zanimiva, zgovorna, z njo se bi dal full dobr o katerikolo stvari pogovarjat...
in v to osebo si skorej zaljubljen...

pol pa ti pove da je on/ona gluh...totalka gluh...

kar bi naredu???

uprašam sm zarad firbca...kako bi ta novica uplivala nate...kako bi se počutil...
al bi se vseen z njm/njo tipkov brez kakršnekoli ovire...al bi ti zmerom to rojil poglav da je gluh, da se nimač kej z njim pogovarjat...al bi omejeval teme o katerim bi se pogovarja...

bi to osebo kaj vprašala...in kaj bi ti takrat rojil po glav...

hvala...to se mi pač zdi zanimiv za raspravlat...upam da tud vam...Very HappyVery Happy
(sicer ne vrjamem ampak vseen)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kaj bi blo, če bi blo... 14.4.2010 18:39
jas bi se še z njim naprej pogovarjala, ampak bi se verjetno "odljubila" (:
Re: kaj bi blo, če bi blo... 14.4.2010 19:34
Še naprej bi se u izi tipkala, mu rekla da ni problema. Pa naučila bi se unga govora za gluhe pa se dobila z njim.
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: kaj bi blo, če bi blo... 14.4.2010 23:33
Ja, js bi se še tud naprej tipku. Če bi se pa zalubla, bi pa pač se...
Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 0:04
z njim bi še se z večjim veseljem menla. men se to nič takega ne zdi. saj je isto človek tak kot jas. mogoče bi mi blo sicer malo žau za njega ampak nebi pa prekinla stikov. bv...
če bi pa se zalubla pa se bi. pol se ziher nebi "odlubla".
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 17:13
zanimivo brat k sm tut js sama gluha. Cool
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 18:06
jas bi se še naprej tipkala,če bi se pa zaljubila pa nevem odvisno od situacije kak močno bi bla zaljublena vanj.nea vem. =) mogoče-
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 19:14
jas bi se še naprej menla z njim.(: mogoče bi se šla celo učit te govorice gluhih.;D
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 19:15
mjaw pravi:

nočem bit vsiljiva ampak lahko vprašam kaj se ti je zgodilo?
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 21:27
Insane pravi:
mjaw pravi:

am.nč se mi nije zgodl..že od rojstva sm gluha Wink
Re: kaj bi blo, če bi blo... 15.4.2010 21:38
mjaw pravi:
Insane pravi:
mjaw pravi:

aaa...upam da so te ti komentarji spravli v dobro voljo..in da jih razumeš v dobri smeri...Very HappyVery Happy
že zlo dolg sm si želela spoznat kakšno tako osebo...Very HappyVery Happy
končno sm jo...Very HappyVery Happy

js tud nočm bit vsivljiva...me pa zanima če maš kakšne ovire pr čemerkoli...
in kako se počutš pr tem, da si gluga...ni treba odgovort če nočš..res ne..
me pač res zanima...Very HappyVery Happy
Re: kaj bi blo, če bi blo... 16.4.2010 21:28
nulica96 pravi:
mjaw pravi:
Insane pravi:
mjaw pravi:

aaa...upam da so te ti komentarji spravli v dobro voljo..in da jih razumeš v dobri smeri...Very HappyVery Happy

sej nisi ne vsivljiva.me veseli da to koga zanima Smile..no ovire mhm.nevem lih se nč ne spomnm.mogoč pa to da morm vedn ko grem na cesti ali kam obračat usakih 2min da vidm če za mano ne trobi kakšn en avto.pa js u šolo hodm zu busom nde? .pa če je kj narobe pa šofer neki govori pa use js pa nimam pojma o čem se gre.najbolj mi gre na živce da ne morm plesat.ker ne slišim glasbe čist nč.vem da večina ne predstavlja lajfa brez glasba.pa tut če mimo mene vozijo reševalci,policaji ki fuul hitr mim kr prevozijo pa niku un ful na glasn (nwm kko se že imenuje)..jas ČIST nč ne slišm..kar me najbolj razžalosti je to da naum nikol poslušala muzke..jih čutim ja sam ne slišim pa besedilo,poslušala kak ptice pojejo..itd...PRVA STVAR ki jih ne bom NIKOLI razumela pr vas slišeči je to : KAK SPLOH LOH UE TO PRENAŠATE ? 24UR NA DAN SLIŠITE GLAS,GLAS U UHO..jaz sem enkrat poskusila nositi slušni aparat in šla vn pa usee čist glasno pa use.da sm že mislila da se grem ubit.in že po 2uri sm ta slušni aparat vrgla stran . Smile drgač smo u družini usi gluhi.brat je gluh,mama tut in fotr pa je naglušn.Smile uh sm se razpisala.ej sori če najdete u to kako napako stavk.ma js neznam pisat pravilne stauke Smile
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: kaj bi blo, če bi blo... 16.4.2010 23:10
mjaw pravi:
nulica96 pravi:
mjaw pravi:
Insane pravi:
mjaw pravi:

sej nisi ne vsivljiva.me veseli da to koga zanima Smile..no ovire mhm.nevem lih se nč ne spomnm.mogoč pa to da morm vedn ko grem na cesti ali kam obračat usakih 2min da vidm če za mano ne trobi kakšn en avto.pa js u šolo hodm zu busom nde? .pa če je kj narobe pa šofer neki govori pa use js pa nimam pojma o čem se gre.najbolj mi gre na živce da ne morm plesat.ker ne slišim glasbe čist nč.vem da večina ne predstavlja lajfa brez glasba.pa tut če mimo mene vozijo reševalci,policaji ki fuul hitr mim kr prevozijo pa niku un ful na glasn (nwm kko se že imenuje)..jas ČIST nč ne slišm..kar me najbolj razžalosti je to da naum nikol poslušala muzke..jih čutim ja sam ne slišim pa besedilo,poslušala kak ptice pojejo..itd...PRVA STVAR ki jih ne bom NIKOLI razumela pr vas slišeči je to : KAK SPLOH LOH UE TO PRENAŠATE ? 24UR NA DAN SLIŠITE GLAS,GLAS U UHO..jaz sem enkrat poskusila nositi slušni aparat in šla vn pa usee čist glasno pa use.da sm že mislila da se grem ubit.in že po 2uri sm ta slušni aparat vrgla stran . Smile drgač smo u družini usi gluhi.brat je gluh,mama tut in fotr pa je naglušn.Smile uh sm se razpisala.ej sori če najdete u to kako napako stavk.ma js neznam pisat pravilne stauke Smile

Sj ne slišimo glasov 24 ur. Kot prvo itak en del dneva spiš, ko ne slišiš, oz se ne zavedaš.
In čez dan so zvoki, samo ne konstantno. Recimo tle k js živim je dost mir, ni prometa, tko da sam vsake tolko kj slišim.
Glede plesa pa...a si že probala? Recimo sj lahko tip vodi...nevem no, men se zdi da bi šlo, čeprov najbrž ni isto.
Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: kaj bi blo, če bi blo... 17.4.2010 0:10
moja sestrična je tud naglušna, zato men ni nič čudnega to. v bistvu so mi taki ljudje ful fajn. Very Happy

mjaw... kaj govoriš normalno? če lahko vprašam Very Happy
Re: kaj bi blo, če bi blo... 17.4.2010 8:17
mjaw...hvala ker si se mal rapisala..Very HappyVery Happy

js tud menm da lahko plešeš ne da bi slišala glasbo...ker je ponavad ritm skos enak...te tip lahko vod...al pa ti na začetku daje tako ritm...da tapka po teb...da ti da ritm.Very HappyVery Happy

Nazadnje urejal/a nulica96 17.4.2010 13:43; skupaj popravljeno 1 krat
Re: kaj bi blo, če bi blo... 17.4.2010 12:13
Tassa22 pravi:
moja sestrična je tud naglušna, zato men ni nič čudnega to. v bistvu so mi taki ljudje ful fajn. Very Happy

mjaw... kaj govoriš normalno? če lahko vprašam Very Happy

govorim ja.problem pa mam samo z ž,š,c,z,t,d...to mi dela probleme.govorim samo s sorodniki,učiteljice,frendice ki slišijo...nikoli pa ne bom kakšno besedno rekla ko sm u busu in mi ena neznanka govori.takrat bom samo smejala in prikimila ne bom pa kaj rekla.Smile vedn mi je ful sram in učasih kr nočem nič govorit.u šoli sm tiha..pa celo razmišlam da bi celo leto špricala u srednjo šolo..ful mi je strah kako mi bodo sprejeli..pa itd..učasih sm ponosna da sm gluha učash pa sprašujm zakaj sm rodila gluha.zakaj LIH jaz ?..ko sm u mestu in se z eno frendnico pogovarjam z znakouni jezik in mi pol polovica ljudi bulijo in se režijo eni pa samo ppogledajo in obrnejo..večina mislijo da so gluhi nesposobni,nepismeni..čeprau nismo.znamo kar znajo slišeči..samo ne slišimo in ne govorimo lih dobr.Smile
Re: kaj bi blo, če bi blo... 17.4.2010 12:14
nulica96 pravi:
mjaw...hvala ks is e mal rapisala..Very HappyVery Happy

js tud menm da lahko plešeš ne da bi slišala glasbo...ker je ponavad ritm skos enak...te tip lahko vod...al pa ti na začetku daje tako ritm...da te tapka...da ti da ritm.Very HappyVery Happy

ja to pa.mogoči pa bi mi usaj uspelo plesat brez glasbe..bom enkrat poskusila.hvala Smile
Re: kaj bi blo, če bi blo... 17.4.2010 13:34
mjaw pravi:
nulica96 pravi:
mjaw...hvala ks is e mal rapisala..Very HappyVery Happy

js tud menm da lahko plešeš ne da bi slišala glasbo...ker je ponavad ritm skos enak...te tip lahko vod...al pa ti na začetku daje tako ritm...da te tapka...da ti da ritm.Very HappyVery Happy

ja to pa.mogoči pa bi mi usaj uspelo plesat brez glasbe..bom enkrat poskusila.hvala Smile

le probi..ker ti po mojen ne bo žau če si boš izbrala pravega fanta...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.