Kaj delat na zabavah??• Ribica
• Od: 4.11.2009
Kaj delat na zabavah??
19.4.2010 21:18
Živjo,
no torej, js pa moja bf bova kamlu praznovali b-day. Sam fora je u tem k na konc vedno bedn izpade. No ja zanima me kaj vi delate na rojstnih dnevih s čim se zabavate, kere igre pa tko no sej najdle sva pa že: flaša resnice, twister, pantomima... • Maxibu
• Od: 15.3.2010
Re: Kaj delat na zabavah??
19.4.2010 21:35
pač kok bo pa stara??
pač ALKOO kj ane =P ( sam ne preveč !! ) alpa mi puawad mamo kšno musko pa light show pa baloni pica se puguwarjat slikat se **** kj wn it pa te scene^^ • Ribica
19.4.2010 21:37
am ja no stare bova 15... glede alkota pa nobena ni preveč naudušena ampak usen hvala • volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
20.4.2010 13:32
naredi kar chocolate pižama party sam ne pozabte pred spanjem umit zobke by : volkec ^^ • babylove
• Od: 9.5.2009
20.4.2010 13:35
Ribica pravi:am ja no stare bova 15... glede alkota pa nobena ni preveč naudušena ampak usen hvala
aha seii no kkor hočeš... Mi smo pilii.... se zabawalii ...pol smo mal musk posošali.. u disko smo šli.... resnica in izviv smo igralii ... bilooooo je cooooolll Sleči poker sm igrali..... pol zvečer smo se s povštri tepliiii... in tko napreii ... ne bom use napisala .. k nekaii stvarii.. nisi za javnosst... no tko je zgledal moj 15 rd ... • dari
• Od: 8.3.2009
20.4.2010 21:36
kdr je dovolj alkohola u krvi ne rabiš programa delat se že sproti spomnš de delaš neki kar ti je fajn... • Ribica
21.4.2010 18:49
ok, bom napisala kako pač nej bi sam okvirno potekal.
piječe pač nisva glih naudušene pa tko in tut starci ne pustijo pa nočva glih izrablat zaupanja zato je ne bo tko drgač pa najprej bomo pač usi in fantje in punce pol pa pač grejo fantje dam pa punce pač z unimi k se zmenmo prespijo pr nama kto da ja kaj bi pa loh delal • slovenka5
• Od: 23.3.2009
21.4.2010 21:45
adej. škoda k ne pustijo. ja nwm ane lah bi šli kej vn da ne bi bli skos not pa tm pil.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.