hočem shujšaaat!• srčeek
• Od: 19.8.2009
hočem shujšaaat!
3.4.2010 9:22
vse bi naredila samo da bi se znebila enih par kilogramv!
či je kdo ži kaj preiskusil lepo prosim da mi to pove saj sem pripravljena narediti vse..... • JZPACNE
• Od: 28.2.2010
Re: hočem shujšaaat!
3.4.2010 13:18
VSTRAJAT MORŠ... js sem...pa se je splačalo...zdej mam 40kg pa sm 14 stara...tko neki glih prau.. xd al pa pojt pa pou ure na dan laufi...nerabiš hitro..lepo počasi xd • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
3.4.2010 18:35
nwm jej 5 na dan če se le da.. zajtrk neki mal za malco kosiu pa poj en jabuk spet.. pa večerjo jej ub 5 al pa 6 pa ne se nažret najbol ampak glih tolk da boš sita. vn hod saj na sprehod če ne tečt..pa bojo hitr kile šle dol.. pa ne posluš unih k skos praujo udpovej se sladkarijam k loh čis use ješ sam ne se nažirat s tem k se želodc šir in poj boš skos bol lačna • nixie
• Od: 4.4.2010
4.4.2010 1:07
pomoje je ful odvisn od posameznika in njegove presnove (: drugač pa ja najbol zdravo sploh pa za leta k so v pubrteti je najbolš čim bolj zdravo hujšat al pa sploh ne (: naprimer nvem po 6.uri nč jest , 5krat na dan , čim bolj zdravo , izogibat se mastnih stvari , čim več gibanja in športa ampak ne pretiravanja , pa seveda VZTRAJNOST
• OriginalFake
• Od: 22.3.2010
4.4.2010 8:55
USTRAJNOST <--to pa res more bit brez tega ni nč*
• nixie
• Od: 4.4.2010
4.4.2010 16:52
jaz nisem lih debela ampak vseeno se bliža poletje in bi rada mela vse saj mal bolj napeto pa noge mogoče čist mal bolj tanjše zato bom od danes naprej vztrajno tekla vsak dan čeprav nimam ravno kondicije ampak tudi ta bo sčasoma prišla • malagirl15
• Od: 20.2.2010
4.4.2010 19:03
srčeek pravi:vse bi naredila samo da bi se znebila enih par kilogramv!
či je kdo ži kaj preiskusil lepo prosim da mi to pove saj sem pripravljena narediti vse..... če bi res rada izgubila kilograme, vsak dan spij 2-3 litre navadne vode.Pred obrokom spij 2,5 dl vode, tako boš zaužila manj hrane. meni je upelo, upam da bo tudi tebi! VSO SREČO! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.