Problemi s tipii. Heelp!• MissCheriee
• Od: 1.3.2010
Problemi s tipii. Heelp!
6.4.2010 21:39
Heii!
Okei, mogoč me ne boste razumeli preveč, je tak čudn primer, sam bom useen probala No, jst sm full, full zalublena u enga tipa z naše pole (ma res ful) in men se zdi, da je tud on vame mal Sam, zdej nevem kako naj mu to povem.. In danes, je eni moji frendici (ni pa preveč lepa...) govoru, d mu je ušeč, sam pol je reku, d se je sam hecu. Zdej pa ne vem, kr ima tako družbo, se bol **** in vrjetno res ni mislu resno, ampak mene to ful muči, k ne vem, kaj narest. Kako naj mu povem, da sm u njegaa?? P.S.: Una prjatlca ni u njega.. Help [/b] _________________ ...I dont play by rules...I make my own... • limonica1995
• Od: 12.2.2010
Re: Problemi s tipii. Heelp!
7.4.2010 14:04
no če se je z njo sam zafrkavo pol res ne vem no glih če bi s kero resno mislo kaj pa se tiče tega da izveš če bi on bil stabo pa si probej nabavit msn al pa fonsko od njega (preizkušeno in deluje) pa se pol začneta tak malo pogovarjat mogoče vsak dan več npr. začneš kak si pa kaj delaš pol pa vedno bolj globlje se veš ka mislim dokler ne prideš do tega če ma punco pa kak ji je ime in ponavadi je tudi tak da te azaj vpraša isto in ti mu pač pol to poveš upam da sem ti kej pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.