zaljubljenost in ljubezen

lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
zaljubljenost in ljubezen 31.3.2010 15:20
mene zanima pa kaj je ubistvu razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo??
kko veš da tisto kar čutiš ni zaljubljenost ampak ljubezen in obratno?
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: zaljubljenost in ljubezen 31.3.2010 15:30
ljubiš ko si star, zaljubljen si pa ko si mlad in star ;D tak si jas razlagam no ;P
Re: zaljubljenost in ljubezen 31.3.2010 18:42
moje mnenje pa je tako:
zaljubljen si lahko zdaj.. ljubiti pa še ne moreš.. ko smo mladi še ne vemo kaj je prava ljubezen čeprav si oni parčki [12-15 letniki] pišejo ljubim te pa take.. to ni to. verjetno še dolgo ne bodo vedeli kaj je prava ljubezen in kaj pomeni beseda ljubiti.
zaljubljeni so pa že lahko ja.(:
in zdaj me vsi tisti ko mate punce/fante in si pišete ljubim te sovražite..xD
pa ne sej ql. vi si kar pište sam meni je to ful bedasto..xD pač se zaljubiš, hodiš z njim/njo in je konec. in zaradi tega zdaj ni konec sveta tak kot eni pišejo...xD no malo preveč sem že napisala.. in tak JAS mislim da nebo spet nova tema nastala zaradi mojega komentarja.xD
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: zaljubljenost in ljubezen 31.3.2010 20:38
nwm no...
zaljubljenost je men se zdi to nek do 12 leta ko še nwš ka bi xD
p zaljubljen nis dougo...mislš d osebo ljubiš ampk ne...
mislim ja...zaljubljen si 1 mesc in konc

če p nekoga ljubiš pol p cela zadeva traja mal dlje...2-3 let al p še več...

to je nekak bistvena razlika...se vsaj men zdi
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: zaljubljenost in ljubezen 31.3.2010 22:25
Insane pravi:
moje mnenje pa je tako:
zaljubljen si lahko zdaj.. ljubiti pa še ne moreš.. ko smo mladi še ne vemo kaj je prava ljubezen čeprav si oni parčki [12-15 letniki] pišejo ljubim te pa take.. to ni to. verjetno še dolgo ne bodo vedeli kaj je prava ljubezen in kaj pomeni beseda ljubiti.
zaljubljeni so pa že lahko ja.(:
in zdaj me vsi tisti ko mate punce/fante in si pišete ljubim te sovražite..xD
pa ne sej ql. vi si kar pište sam meni je to ful bedasto..xD pač se zaljubiš, hodiš z njim/njo in je konec. in zaradi tega zdaj ni konec sveta tak kot eni pišejo...xD no malo preveč sem že napisala.. in tak JAS mislim da nebo spet nova tema nastala zaradi mojega komentarja.xD

totaln podpis k temu Very Happy
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: zaljubljenost in ljubezen 1.4.2010 13:07
Ko si zaljubljen vidiš idealizirano podobo partnerja. Ko opaziš tudi napake in pomanjkljivosti, ampak si še vedno z njim, ker vidiš en kup lepih lastnosti je pa ljubezen.
JuicyStar • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 34
Re: zaljubljenost in ljubezen 1.4.2010 14:54
pokerface pravi:
nwm no...
zaljubljenost je men se zdi to nek do 12 leta ko še nwš ka bi xD
p zaljubljen nis dougo...mislš d osebo ljubiš ampk ne...
mislim ja...zaljubljen si 1 mesc in konc

če p nekoga ljubiš pol p cela zadeva traja mal dlje...2-3 let al p še več...

to je nekak bistvena razlika...se vsaj men zdi

Se podpišm.. Wink
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: zaljubljenost in ljubezen 1.4.2010 15:25
MilosR pravi:
Ko si zaljubljen vidiš idealizirano podobo partnerja. Ko opaziš tudi napake in pomanjkljivosti, ampak si še vedno z njim, ker vidiš en kup lepih lastnosti je pa ljubezen.

se strinjam.
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: zaljubljenost in ljubezen 1.4.2010 16:43
NothingYours pravi:
MilosR pravi:

se strinjam.

Se podpišem Wink
tonceknejc • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 4
Re: zaljubljenost in ljubezen 1.4.2010 22:42
MilosR pravi:

se tudi strinjam ja...
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: zaljubljenost in ljubezen 2.4.2010 12:13
jaz pa si predstavljam,ko si zaljubljen ti po glavi hodi samo tista oseba v katero si zaljubljen.v njej ne opaziš napak ampak samo tiste popolne reči.
ljubezen pa je močnejše čustvo,ki se zgodi pri parih, ki so skupaj recimo 2 leti 3 leta nekaj podobnega,ki kljub napakam ljubijo svojega partnerja.tako si jaz to razlagam. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.