pomooč pliis

anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
pomooč pliis 4.4.2010 13:45
amm.. torej...
moje dve prijateljice in 1 moj prijatel in njegov najboljši prijatelj grejo v kino. no in jaz sem tui povabljena. pa mi je ena od teh prijateljic rekla , da je ta bf od mojga prijatelja samski pa to. no in ker sem tudi jaz nas bodo probali dat skupai. njega jaz poznam na videz. ko bomo v kinu nas bodo dali skupi sedet in take fore. sei veste kako se to dela. on je tudi luškan. in me zanima kako naj mu dam v kinu vedet da mi je luškan in da bi rada imela kej več z njim? po kinu gremo še malo v shopping in pohajat.

hualaa za odgovore Wink Very Happy
HF
nixie • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 16
Re: pomooč pliis 4.4.2010 14:19
to da vaju bojo dal kao skupi sedet prov , če ste se tko zmenil pa tko sam pazi da ne bo preveč očitno da ste se tko zmenil ker če on to opaz bi lahko blo ful neprijetno Razz drugače pa se ne s tem tolk obremenjevt (: k se začne film ga glejte , sedita skupej če bo pa umes kšn primern trenutk pa kšn korak nared al pa kej reč pa se pog. z njem pa boš takoj vidla če sta si ušeč , in če si bosta bo tut on mogu kej na tem narest Very Happy
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: pomooč pliis 4.4.2010 14:50
Lei to ti res ne sme bit problem. Greš pač z njimi u kino..če je res frej pa če mu boš ušeč bo že kej naredu...če bo pa prevelka prpa je pa najbolš da nauadn gledata film pa če bo primern trenutk ga saj za roko prim pa boš vidla reakcijo. Probej...pol pa sporoč kk je blo.xD

Čauu..MoiCHy..

P.S. Nared kej več.xD
anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
Re: pomooč pliis 4.4.2010 15:09
mojcka pravi:
Lei to ti res ne sme bit problem. Greš pač z njimi u kino..če je res frej pa če mu boš ušeč bo že kej naredu...če bo pa prevelka prpa je pa najbolš da nauadn gledata film pa če bo primern trenutk ga saj za roko prim pa boš vidla reakcijo. Probej...pol pa sporoč kk je blo.xD

Čauu..MoiCHy..

P.S. Nared kej več.xD

heeh. bom Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.