kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe

olimpija2 • Od: 13.4.2009 • Prispevkov: 1
kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 8.6.2009 17:35
heii
jaz imam pa polno težav in res ne vem kje bi se lahko sploh skup sestavla.
Zaljubljena sem v fanta, ki ima drugo, in mene vedno prosi za pomoč, vendar mu pomagam čeprav vem da mu ne bi smela. Potem sem naredila eno veliko neumnost s tipom ki ga imam tut zelo rada saj sem se igrala na msn in on me je dobil pri tem in nisem mislila nič resnega saj ga mam rada.
Kot drugo je šola. Imam kar dobre ocene okoli 3, a mam en popravni izpit1 Če doma zvejo se mi dobro ne bo pisalo. Ne smejo zvedet!! Kako naj to naredim??? kaj naj rečem???
use mi je ratalo črno use use use!!
prosim pomagajte
hvala za odgovore
LadyCindy • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 12
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 8.6.2009 18:51
olimpija2 pravi:
heii
jaz imam pa polno težav in res ne vem kje bi se lahko sploh skup sestavla.
Zaljubljena sem v fanta, ki ima drugo, in mene vedno prosi za pomoč, vendar mu pomagam čeprav vem da mu ne bi smela. Potem sem naredila eno veliko neumnost s tipom ki ga imam tut zelo rada saj sem se igrala na msn in on me je dobil pri tem in nisem mislila nič resnega saj ga mam rada.
Kot drugo je šola. Imam kar dobre ocene okoli 3, a mam en popravni izpit1 Če doma zvejo se mi dobro ne bo pisalo. Ne smejo zvedet!! Kako naj to naredim??? kaj naj rečem???
use mi je ratalo črno use use use!!
prosim pomagajte
hvala za odgovore

1. tistega tipa ki mu pomagaš pust pri miru, ker ima itak drugo in ti nč ne koristi poleg tega pa maš ti že svojega tipa ki ga imaš pomoje rada in se raje posvet šoli, svojemu tipu, prijateljem...
2. svojemu tipu pokaži da je tisto bila velika neumnost in mu pokaži kako ga imaš resnično rada, dub se z njim itd... upam da ti oprosti tej neumnost drugače se ne sekiraj kajti NI vse ljubezen na tem svetu in tudi ni edin ki te bo ljubil sej si še mlada...
3. en popravc vem da je huda reč in da bojo starši ful jezni no odvisno kakšne starše imaš vendar se bojo sprijazlni čez čas v usakmu primeru, ker te ne morjo kar ubit... raje poskrbi da ne dobiš še kakšnga in da uspeš nardit letnik, kar pomeni veliko (usaj zame).

P.S NIKOLI SE NE UDAJ V ŽIVLJENJU, življenje je kot igra pri kateri se usi borimo da nas ne premagajo uvire. užiwi svoj life

LP
PeeKaBoo • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 8.6.2009 18:57
o kriza,js mam tud poprauca..
lej sam povej jim.. dirketna bod pa počas govor ^^ ubit te nemorjo, sam drl se bojo..
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 13.6.2009 20:37
1. čeprav ima fant drugo je vseeno prav da mu pomagaš ker če ti drugim pomagaš ti bo use povrnjeno tko kokr tist pregovor kdor drugemu jamo kople sam vanjo pade torej če vse na lepše ubrneš in spremeniš v drugačno smer se sklepa iz tega da če boš ti drugim pomagala bojo tudi tisti tebi ko boš prosila oz. rabila pomoč če bojo le znali in tudi fant če tebe prosi namesto svojo punco za pomoč ve da znaš reševati težave in veda s elahko zanese nate tko da vseeno pomagaj ker te nič ne kušta. fantov boš imela pa koinko še veliko pa zalubčena boš še veliakt tko da s ene sekirat č ti pri njem ni uspelo.
2. glede popravca pač opraviči se jim in povej da ti predmet ni šev čeprav si s eveliko učila in upam da imaš željo popravit pa nardit letnik tko da se veselo uči in dokaži starcem da ti ni vseeno za ucene in da se tudi ti sekiraš ne smao oni drli pa valda da se bojo saj jim ni useeno kaj bo z tabo in tvojo prihodnostjo.

drugače pa življenje j velik izziv bodi močna !
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 23.2.2010 23:46
Če boš razmišljala negativno, tako kot v postu s katerim si otvorila temo, se bo tako tudi dogajalo.
Predlagam ogled dokumentarca The secret , mislim, da ti bo pomagal pri tej težavi.

Lp, Southwind
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 24.2.2010 7:40
Southwind pravi:
Če boš razmišljala negativno, tako kot v postu s katerim si otvorila temo, se bo tako tudi dogajalo.
Predlagam ogled dokumentarca The secret , mislim, da ti bo pomagal pri tej težavi.

Lp, Southwind

waaa gledala si the secret...jest tui ful uredu edini dukumentarc k ni dugučasn xD
sm jest sprobavačla z to pozitivno energijo pa ni sreče xD
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: kaj naj naredim ko pa mi gre use narobe 24.2.2010 16:24
pupaa94 pravi:
waaa gledala si the secret...jest tui ful uredu edini dukumentarc k ni dugučasn xD
sm jest sprobavačla z to pozitivno energijo pa ni sreče xD

Seveda sem gledala, pa morem rečt da kar verjamem v to.. Mogoče je le vse v moji glavi, ampak mislim, da nekaj zares je na tem.
Sicer pa vsak verjame, kar hoče, torej če si sama v glavo vbiješ, da to ne deluje, pa se potem kljub temu prepričuješ, da deluje, nebo delovalo.. Ker je vseeno nekje globoko v tebi tisto nezaupanje v to.

Lp, Southwind

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.