noseča? help help help!

bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
noseča? help help help! 23.3.2010 22:10
hjaa..oki s5 rabm vašo pomoč..nazadnje sm mela spolne odnose pred približno 2 tednoma ..seveeda s kondomom ..brez ne vałdaa..in dej mi menza pač zamuja že skor 2 dni -.-' in mene je pač res strah d nism noseča..ker res nevem kaj bi nardila..ker kondom vem da počiu ni..a je lohk to zrd tega ker se zadne cajte tud tok sekiram k mao doma u družini probleme in use in mi lohka izostane zrd stresa..? je pa pačtud to da je splošno znano d se ti menza pač prestavi lohk sma če mnjaš prijateljski krog če vete kaj mislm pač d se ful družis z enimi prijatljiami in se vm menza uskldi d jo dobite na isti dan in to k prjaltce in use..lohk d je to tud..sm bl ne ko ja..vem pa da s emi na 3 mesce menza prestavi za ene 5 dni naprej al pa nzaj..umes pa imam zmeraj redno..sm nevemm..mene je res strah d sm noseče? kr kol ud teh možnosti bi blo dobr sm d nebi bla noseče..kar je teoretično nemožno ker sva z fanotm uporbila zaščito (kondom ki pa ni počil!) ..tak da helpp me pliss..ful bi bla srečna č bi mi pomagałe:s
KittiKiller • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: noseča? help help help! 23.3.2010 22:30
ja če ni poču je 90% možnosti d nisi.. Menza usaki kdaj pa kdaj zaustaja.. Tut men...Tko d .. Mogoče so tud problemi duma krivi... Če pa si nemirna pa pejt u lekarno pa kup test nosečnosti pa boš pol velik bol pomirjena...Sam mislm d nisi noseča..Kr bi bruhala, bla bi lačna, vrtelo bi se ti, tečna bi bla..
UPAM D SM KEJ POMAGALA
Bby<3
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: noseča? help help help! 23.3.2010 22:35
hmm..ne bi rekla da si noseča..jas sem mela podobno izkušnjo kot ti..zdaj pred nekaj dnevi sem se jas tudi sekirala, da sem noseča..pa sva s tipom tudi mela kondom..edino kaj je blo, da sva se še tko igrala..pa se je recimo prej on svojega tiča dotikal pol pa je že mel prste v moji..in sem se zaradi tega sekirala..ker mi je tudi 2 dni menst. zamujala..sam sem jo na srečo dobila.. tak da se ne sekiraj..če sta uporablala kondom, nisi noseča..

uživaj..
Wink
bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
Re: noseča? help help help! 23.3.2010 23:00
hvała vama res..če že ne to sta mi pomagałe d sm na pozitivno začela mislt Smile in upam d res nismm upam Smile bom pa probała še test za usak slučaj -.-'
sarcc • Od: 29.4.2010 • Prispevkov: 32
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 15:13
bibabuh pravi:
hvała vama res..če že ne to sta mi pomagałe d sm na pozitivno začela mislt Smile in upam d res nismm upam Smile bom pa probała še test za usak slučaj -.-'

In??? si al nisi??
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 16:43
hahaha pol je p to ja.. nč ne powe nben..
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 16:57
pk4life pravi:

in bilo je tiho xD
sarcc • Od: 29.4.2010 • Prispevkov: 32
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 18:01
Jok3r pravi:
pk4life pravi:

in bilo je tiho xD

raz***** me to :S
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 19:00
haha boga.. mgoče ni weč prjawlena ne.. alpa ne gleda mejlow..
Re: noseča? help help help! 17.10.2010 22:13
pk4life pravi:
haha boga.. mgoče ni weč prjawlena ne.. alpa ne gleda mejlow..

Možno je vse Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.