Dangerous
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Dangerous
25.10.2010 21:59
tisti, ki prek neta osvajajo, pazite se :
Vem da je to primarno računalniški forum, samo se vseeno obračam na vas, ker vem, da mi boste lahko pomagali. Torej, stvar je sledeča...bom začel zgodbo od začetka. Pred nekaj časa je kolegica(15) omenila, da je preko msn imenika spoznala fanta(izdaja se kot 16), bil ji je zanimiv, smešen, itd...naenkrat pa me vpraša za nasvet, ker bi jo on rad videl v živo, ona pa ne upa. Dobro, sem si mislil, da je samo sramežljiva in nič drugege...potem pa mi je povedala kaj bi rad ta fant z njo počel na prvem "zmenku". Deklica se mi je zasmilila, zato sem ji predlagal, da pomagam...naredil sem si nov msn naslov, prevzel identiteto neke 16-letnice in ga vpisal; slike sem mu poslal od enega ameriškega fotomodela, ki so prosto dostopne. Potem pa se je začelo...že prvi dan pogovora me je spraševal "a si kaj mokra?", "kako sem potreben...mi pomagaš?", "če se mi slikaš [vstavi poljubno perverzno stvar], te bom imel bolj rad", itd. Čez nekaj dni se je hotel z menoj tudi dobiti, da bi uresničila njegove fantazije...skratka, sumim da se za tem 16-letnikom skriva kak pedofil...vem tudi da moja lažna identiteta in kolegica nista edini punci, katerima to počne. Kolegici je začel tudi govorit, da se bo ubil, če mu ne bo uresničila želje, itd. Zdaj me zanima kje lahko to stvar prijavim. Imam vse chat loge, telefonsko številko, ime in priimek, smse, njegove (razgaljene) slike, itd. Obisk policijske postaje ali pa klic odpadeta, ker želiva s kolegico ostati čimbolj anonimna. Hvala vsak kurac je lahko izdajalec!! • Jok3r
Re: Dangerous
25.10.2010 22:01
hahaha najbolj je kul, ker ne omeni če se je z to osebo dobil.. verjetno je peder (:
• princessme
• Od: 27.1.2010
25.10.2010 22:19
hmm. mejbi lhk prjaviš zlorabo, če se da al pa pošleš anonimno pismo na policijo. sicer pa maš tudi kake spletne strani ,kjer najdeš pomoč za to. nvm. znajdi se nakako pač. [link] kej tazga?? upam d sm ti pomagala ;D [/quote] • Pačupa
• Od: 7.5.2010
25.10.2010 22:31
ja pač lahko pa se tudi on predstavlja z lažno identiteto ?
Drugač pa nebi vedo kje prijavit, samo tak al tak vsepovsod opozarjajo za take stvari prek neta tak da... No pač taki je svet =/ _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
25.10.2010 22:34
btw tak kot tudi tu na eetaq piše:
Uporabi pamet, ko si 'gor', da ne bo problemov, ko greš 'dol'! Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih. Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu. tak da pač tega se je treba držat in izogibat oseb ki hočejo nekaj od tebe pa to preko msn-ja pa to _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
25.10.2010 22:36
ja vau kaj si pa zaj povedal, te pa vi budale tu na eetaq facebooke pa msn-je pa vse živo gor objavlate namesto da bi si pač po zasebnih napisali za tistega kaj te zanima.. to lahko vsak vidi ne pa sao mi kaj smo prijavleni.. pametno _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Pačupa
26.10.2010 0:15
em pri nas ponavadi vednoi take fore ki jih samo tisti ki so polek razumejo drugač pa majo naši klinki v klepetu pa take tak da niso vsi na FB-ji tak odprti kot misliš =p_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • PorceLan
26.10.2010 10:17
kake fore? to ni fora za mene če on resno misli. če se **** pa škoda besed.. dovol si pametn že če daš svoj fb na forum (če ne drugega ma ime + priimek + sliko, kaj drugega pa nerabi). better safe than sorry (y)_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Jok3r
26.10.2010 10:30
haha legende, sej to se ni mel zgodil..
to sem nekje na enmu forumu opazil (: kakorkol, vsak ma po malo prav.. zdaj tuki pedofilov pa tega v sloveniji ni tok, da ne bi upal pač svoj fb na netu poslat =) je pa res da bodo ljudje iz pakistana al afganistana lahko vedel, kaj se z mano dogaja če spremljajo profil.. ampak dokler smo le piki pokiji, ( to sta vidva: porcelan- pikica, pačupa- piki poki .. <33), mislim da nam ni treba skrbet da nas kakšna zvezna enota spremlja (: • PorceLan
26.10.2010 11:24
nisem pikica.
drugač pa če je že samo en pedofil je dosti.. pa če vas zanima ne, jas sem šla enkrat na vlak (al pa tui če vas nea se vseeno) no sem šla na vlak s kolegico, pa je prišo en kakih 40 star (mogoče več al pa manj, ful niam občutka za stare no) pa je začel ja kam pa vidve pikici haha, pa sma pač povedle, pa je reko da on pa gre v celje, da ma ful kovčkov pa vrečk če mu jih lahko iz avta pomagama nest, pa sma rekle da ne, pol je pa začel ja zakaj pa ne, jas bi vaju mel še bol rad če bi ble tak prijazne do starega gospoda pa da naju v celje povabi, da naju on pelje (te je pa prej reko da gre na vlak pa ma kao avto) da lahko gremo na kavico, da je že vlko punčk povabo pa take bolane.. x) al pa ko smo bli v italiji sma se z eno v oni tramvaj vsedle al kak se reče, pa je prišo en mafijozo ko se mu je prav vidlo ne, pa ga je negdo klical, pol smo pa dol šli pa se ko smo šli mimo se je pač on z enimi tremi meno tolko starimi kak jas pa se je ena jokala, pač doro. al pa v mariboru je en stari kaj si ga na vsakem eku drka pač, pa tak gleda, te pa smo šle zadnič 3 iz meka (pa je blo še pune ludi okoli) te sem pa pač pogledala tja ko je ena trafika pa taki mali ek, pa nas je tak gleal pa si kao pune ustnice oblizoval pa mežikal pa mjaau pa kuj nekaj stari -.- pa v bistrici si je en na sredi trga drkal pa so ga v zapor pelali xD pa tui kak greš mimo kakega ti kuj nekaj začne x) fak ne to te je še strah it kam sam, al pa v liziki je pred kakim tednom prišo en šiptar pa so eni pač stali tam pred liziko pa je kar prišo pa bincno enega, pa letel za eno sao pol so prišli oni.. pa zadnič sma šle s kolegico v evropark pa je prišo en niti ne tak stari,pa je začel v nemščini kolko je ura, pa sem povedla,pol pa kr v slovenščini ja kak sta pa vi2 lepi jas bi vaju kar mel pa kar nekaj razumeš.. al pa smo šli zadnič ven pa je reko en da ma 300 evrov polek, danes kao samo za babe pa je kar kolko ti dajo za eno uro, pa kar do mene aa te so še prišli eni kolegici samo vseeno .. tak da jih niti ni tak malo v sloveniji ne xD pa tui če niso pedofili so pa pač kaj drugega, ampak butlov ne majnka o fak kolko sem napisala, sao to se kar najde.. če meni se vedno nekaj tak blesavega naredi x) al pa v kinu čeri, smo si bonbone kupli, pa smo jih pač doli pozabli ko smo šli na pijačo, pa jih je en pobral pa sem šla dol po njih, pa začne nene ne dobiš jih če nedaš enga lupčeka, pa sem jih vzela pa sem šla pol pa kar za mano kaka mladina pa te to je da nea da lupčeka če ti nekaj pomaga, pa sem rekla da mi jih nebi rabo vzet pa je reko ja vseeno pa bi lahko kako hvaležnost pokazala pa ne ne greš nikamor daj kriza -.- _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Jok3r
26.10.2010 13:26
ma lej, pol si ti seks bomba, da ti vsi tko govorijo..
če bi bla normalna, ne bi tokrat u zvezi s seksom pršlo.. sej ne rečem da ni velik takih kretenov, sam jz sem mislu pač pedofila ki spremljajo tvoj fb profil, in jih pol enkrat srečaš (: hvala za tvoje življenjske izskušnje, prav nasmejal sem se ob njih, ampak so še vseno pojav vsakdanjika. (: kakorkoli če pa nisi pikica si pa medvedek =) ti je bolj ušeč? • PorceLan
26.10.2010 21:19
niti ne, malo me je zaneslo pa dobro. neom več ;D tak ko danes npr si ga je en drkal v bazenu, sorry samo meni to ni vsakdanje. pa ja, vlko je takih, večini kretenov so tarča ravno najstniški forumi (: saj te to vsepovsod piše kako delajo, mogoče pač ti neveš.
in ne, nič od naštetega nisem _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Pačupa
26.10.2010 23:44
omg ti to privlačiš al kaj xD še nisem ''srečo'' človeka ki ma telko o tem za povejat =p
Pa PorceLan daš FB ? Saj ne samo mislim ej brezveze se je za take stvari sekirat ker pač so in boljše je da samo mimo njih živiš =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
27.10.2010 0:32
jok3r: huda scena bi bla če bi se pol z unim modelom nek tip zmenu neke n enem placu k je dost folka pa pč se pretwarja d je modelka.. pa d bi on opisu kko bo oblečen.. pa d pol sam un k nej bi biu tipinja lepo opazuje.. pa pč prewer čloweka predn se una modelka sreča z nim..
porcelan: ista scena.. treba si je najt tipa pol da gre z wami ne.. alpa se ne tok rihtat d naute lih usakmu tipu u uči padle.. bl nawadno/neupadlwo se oblečt ne.. heh.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
• Od: 23.11.2009
27.10.2010 6:38
kokr vem, se u sloveniji na žalost ne da nč narest proti temu. oseba se prostovoljno z njim pogovarja, lahko ga tut zbriše. Bolš bi blo, če vaju skrbi da je nek pedofil, da se zmeniš ti ali ona da se dobita na neki lokaciji kjer je dosti ljudi, pa še vseeno naj bo lokacija točno določena, da ga lahko ti, ali ona, ali skupaj počakata na varni razdalji da vidita koliko je res star, če se bo sploh prikazal. Če bosta ugotovila da gre res za starejšo osebo, ki je potencialni pedofil, to sporočita policiji. Na vajino zahtevo bosta ostala anonimna. Vsekakor pa prej premislita o tem, da se ne bosta slučajno znašla v nevarnosti, če vaju ta oseba "prepozna".
• PorceLan
27.10.2010 10:05
nepravi kraj ob nepravem času bi jas temu bol rekla ;D pa sploh ni noben problem da se nebi navadno oblačla, samo pač povem da je pol dedov takih kaj vsaki gnjavijo.. (: stari ja, jas nevem zakaj se vse take stvari ravno meni naredijo, pa kdo je reko da se sekiram ;D sao povedla sem par primerov noo (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
27.10.2010 14:02
soundbox: sej to nej bi bla usa fora.. da čloweka prej prewerš.. pa sploh ni treba da pride tist k se u resnici z nim pogowarja.. lahk kren tret.. ga pol sploh nmore spoznt.. pč.. prewerš čloweka.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
27.10.2010 14:52
hahah da se zmenmo pa da vidš da je un model tvoj foter hahaha xD
porcelan: **** bi te <33 soundbox: car pačupa: legenda pk4life is g-g-godlike • Soundbox
27.10.2010 15:33
To je k en film k sm ga enkrat gledu..sam da takrt se je ženska okol 40 let delala da je 15 in je šla pol z enim takim na zmenk..pa so ble ful frke pol k je kapsom organizacija se **** Itak je pa zdej glede teh messengerjou (MSN, iChat, itd) največji problem to, da ljudje ful hitr začnejo zaupat osebi na drugi strani. Tok smo padl v ta internet, da se sploh ne zavedamo da to ni realno življenje. Kako lahko ti po, npr., enmu mescu chatanja na msnju eni osebi zaupaš vse možne podatke in zgodbe iz življenja, mogoče še clo take, ki jih niti tvoji naj prijatelji ne vejo. Verjetno si mislte "ja sej sm anonimna za mojim vzdevkom". pa ja! Kaj hitro se lahko zgodi da je na vaši strani kakšna oseba, s katero se poznata ali pa se bosta kmalu spoznala ali si nekako prekrižala pot. Poleg tega je pa vse več kraj identitete. Zaupanje je zgubilo na vrednoti, prav tako kot "rad/a te imam". Ful mam občutek da film "Idiocracy" prikazuje realno sliko o prihodnosti. • pk4life
27.10.2010 21:50
to sm p tut jz gledu.. oboje XD uno k je una modelka tko odkriwala pedofile.. pa idiocracy XD mmm sam če pomislš.. a ti bi blo bolš brez neta žwet?.. mja.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
28.10.2010 8:15
Internet je treba znat uporabla primarno sebi v dobro, ne drugim. Če se spuščaš v pogovore z neznanci, morš vedt da to ni kot pogovor z nekim robotom. Preden se spustiš v kakšne intimne pogovore, al pa začneš kej preveč zaupat in govoriš osebne stvari, premisli če je kul.
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.