HELP MEEEEE• JZPACNE
• Od: 28.2.2010
HELP MEEEEE
21.3.2010 19:44
no...khm...
ok..js mam en problem: s fantom seksava 2x na teden..pa se nama u šoli full dogaja( kr pr skor useh predmetih skup sedima) da njemu stop js pa čist mokra ratam...pol me pa on tko da noben ne vidi tm spodi šlata tko čez hlače....kr pač mi paše...xd njemu pa tut...a gdo ve slučajno, zakaj je to? pa a bi lahk to kakor koli rešla? prosimmm pomagite <3 • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
Re: HELP MEEEEE
21.3.2010 22:22
JZPACNE pravi:no...khm...
ok..js mam en problem: s fantom seksava 2x na teden..pa se nama u šoli full dogaja( kr pr skor useh predmetih skup sedima) da njemu stop js pa čist mokra ratam...pol me pa on tko da noben ne vidi tm spodi šlata tko čez hlače....kr pač mi paše...xd njemu pa tut...a gdo ve slučajno, zakaj je to? pa a bi lahk to kakor koli rešla? prosimmm pomagite <3 heheee jaao jaa nw pomoiie je pol najbbol da se presedeta haah paa nemu nebo stopu ti pa nauš mokra ker ga/te nebo v bližini al nwm kuaa • MilosR
• Od: 16.6.2009
21.3.2010 23:13
Poskusta več kot dvakrat na teden.• JZPACNE
3.4.2010 17:44
PiikiCaa pravi:
JZPACNE pravi:
no...khm...
ok..js mam en problem: s fantom seksava 2x na teden..pa se nama u šoli full dogaja( kr pr skor useh predmetih skup sedima) da njemu stop js pa čist mokra ratam...pol me pa on tko da noben ne vidi tm spodi šlata tko čez hlače....kr pač mi paše...xd njemu pa tut...a gdo ve slučajno, zakaj je to? pa a bi lahk to kakor koli rešla? prosimmm pomagite <3 heheee jaao jaa nw pomoiie je pol najbbol da se presedeta haah paa nemu nebo stopu ti pa nauš mokra ker ga/te nebo v bližini al nwm kuaa nnee!! NI VARJANTE DA SE PRESEDEMA...XD na naši sql vsi sedimo fantek, pučnka...tko da men se bi utrgal če bi z drugo sedu....on pa tut pravi da se neb mogu učit če bi gledu kak z drugim sedim... • JZPACNE
3.4.2010 17:46
MilosR pravi:Poskusta več kot dvakrat na teden.
saj jaz bi, samo a je normalno da bi js pa moj fant seksala 4x,3x al pa 5x na teden=? • LZyMN
• Od: 29.11.2009
3.4.2010 18:16
JZPACNE pravi:
MilosR pravi:
Poskusta več kot dvakrat na teden.
saj jaz bi, samo a je normalno da bi js pa moj fant seksala 4x,3x al pa 5x na teden=? Zakaj nebi bilo? Če je vajina potreba takšna... • MilosR
• Od: 16.6.2009
3.4.2010 18:33
Seveda, da je normalno. Če imata tud možnost, jo kr izkoristita.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.