odstranjevanje dlak

mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:05
Žiujo Smile no ne vem če ta tema glih spada tukej zravn ampak okej ... kako si vi odstranjujete dlake ''med nogami'' ? Razz a mate punce ''gozd'' al mate rajš lepo gladko ? Kaj je bolš vm tipm ? A vam je qL če je tip pobrit uspodi in pod pazdho ? Razz uglaunm mau se rapište Smile

LP; Mojca Razz
anabananaposcana • Od: 28.10.2010 • Prispevkov: 4
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:10
oilaˇˇ

npr. js sm uspod pobrita na črticao.
brijem se pa z navadno britvico? pol se pa po britju čist s kšno navadno kremo namažem da nimam tok unih rdečih pikic k me DOBESEDNO motjo ful -.-'
& tip POMOJE,UPAM da nima nč proti črtici in mu je ušeč (A)

Pr tipih mi je pa ful bl ušeč če niso pobriti...sj so vndar MOŠKI?
& majo pravico da to pokažejo & men je to UŠEEEEČ ;$$ !

LP <33
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:20
mja no .. men grejo izto te rdeče pikce fuuul na PM .. sam če je pa tipo recmo k pod pazduho neki zaraščen mi pa tut ni qL no Confused fuul mi je bolš d je tm lepi Smile
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:21
ma ja dej -.-'
in ful me zanima kak nemu zgledajo te pikica? kak da se mu en gravžajo? PFUJ ^^

am ja dobr pod pazduho res ni neki lepo če je uno ful zaraščen...to tud mne ni ušeč..sam tam odspod pa še zmer ustrajam da se ne brije (A) razn če je res un GOOOOZD Very Happy hehe
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:28
ENAKO Smile

ma neuem kako mu one pikice zglejajo ... sam kua pa češ ne .. ×D ezT se pol z onim dojenčkovim pudrom namžem in je fuul bolš Smile

Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:29
ma ja...kkaj boš pa naredu, sprejet morjo ^^

HHAH ! :'D

amm a pa ti pomaga al kai?...bom probala (A) hehe
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:31
eej meni fuul pomaga Smile pa res je tak zakon ko nič ne peče pa ne srbi in te scene Razz
Re: odstranjevanje dlak 28.10.2010 15:32
aaaa !

no HVALA (A) hehh morem probat ^^,

<33
Daaaychka • Od: 12.9.2009 • Prispevkov: 4
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 1:32
mene tud ful motjo te pikce... pa najbolj mi je grozno ko sm w bikinkah in se mi widijo te pikce.. kaj predlagaste wi? (glede kopalk) Very Happy
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 14:04
ker pudr pa maš to? Very Happy
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 14:35
scartissuee pravi:

Unga k je za dojenčke ... čeprou ga zdej ne upurablam ... ker sm ugutuvila da je Bepanthen (n ta roza) xD velik bolši .. Smile
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 22:25
mojcka pravi:
scartissuee pravi:

Unga k je za dojenčke ... čeprou ga zdej ne upurablam ... ker sm ugutuvila da je Bepanthen (n ta roza) xD velik bolši .. Smile

ja sej vem sam ktero znamko:D aja ja jst se tut z temu mažem k je pomojm še najbol Smile
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 22:54
scartissuee pravi:
mojcka pravi:
scartissuee pravi:

ja sej vem sam ktero znamko:D aja ja jst se tut z temu mažem k je pomojm še najbol Smile

ej nwm kua je že blo .. a je možn d je nivea ? Pomojm je blo to. Amm .. drgač pa js tut js mislm d je Bebanthen najbolši Smile
sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Re: odstranjevanje dlak 5.2.2011 23:59
ej ka to mate vi ko se pobrijete še zmer črne pikice mislim pač kr se ne pobrije vse ne... so črne pikice oz. kratke dlake .... kk nj to odstraniiiim
Daaaychka • Od: 12.9.2009 • Prispevkov: 4
Re: odstranjevanje dlak 6.2.2011 1:21
sebiixx pravi:
ej ka to mate vi ko se pobrijete še zmer črne pikice mislim pač kr se ne pobrije vse ne... so črne pikice oz. kratke dlake .... kk nj to odstraniiiim

menee tut to zanimaaa... prosiim ce kdo powe ker jst rees nimam pojma ://
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: odstranjevanje dlak 7.2.2011 19:09
Daaaychka pravi:
sebiixx pravi:

depilator..oz. tisti lepilni trakovi al neki..pač za odstranjevanje dlak če ste dost pogumne Wink xD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: odstranjevanje dlak 8.2.2011 12:22
Daaaychka pravi:
sebiixx pravi:

gor si jih pobrij, ne dol ;d samo moreš pazit da se nea vrežeš (:
Re: odstranjevanje dlak 21.2.2011 14:26
anabananaposcana pravi:
oilaˇˇ

npr. js sm uspod pobrita na črticao.
brijem se pa z navadno britvico? pol se pa po britju čist s kšno navadno kremo namažem da nimam tok unih rdečih pikic k me DOBESEDNO motjo ful -.-'
& tip POMOJE,UPAM da nima nč proti črtici in mu je ušeč (A)

Pr tipih mi je pa ful bl ušeč če niso pobriti...sj so vndar MOŠKI?
& majo pravico da to pokažejo & men je to UŠEEEEČ ;$$ !

LP <33

sam kaj je bolš? da z britvico al z kremo za britje ~veet? sam ko se s kremo je koža bol gladka tam spod Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.