Kako se opremiti za "Odločilen prvič"?

maLa123 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 59
Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 11.3.2010 21:41
Oukei.Tema je namenjena useem, prevsem pa unim z mal vač izkušnjaam. Za fante IN -prevsem- punce.
Kako se "opremiti" za "odločilen prvič".[periLoo, obriTa spodaJ itd...]??

huaLa za odgovore.Čauu;*
Smile
športnica • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 9 • Kraj: nogometno igrišče =)
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 11.3.2010 22:06
to kako se boš opremila je tvoja oz. vajina stvar..
point tega je da se predvsem ti dobro počutiš u svoji koži...
sicer pa se o tem lohka preii pogovorita kua pač kirmu paše Smile
drugače ti pa svetujem da izbereš tist kar je teb ušeč & udobn ! Wink
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 12.3.2010 0:12
Zaščita, pa mogoče vama bi prov pršu lubrikant. Glede frizure in perila itd, pa čist kak ti je všeč.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 12.3.2010 0:50
obleč se tko da se boš lah tut hitr sklekla, da nau kakih komplikacij smešnih Laughing
obrito spodaj je kul, vsaj tok da je urejeno spodi, da ne moti..
KittiKiller • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 17
Tk za foro 12.3.2010 18:02
em... jaz bi vas pa samo vprašala kolko ste stari vi k ste že prvič pa kolko ste tisti ki hočte prvič...
Firbc me matra.. Laughing
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Tk za foro 12.3.2010 18:12
KittiKiller pravi:
em... jaz bi vas pa samo vprašala kolko ste stari vi k ste že prvič pa kolko ste tisti ki hočte prvič...

13let sm se prvič..premlada vm ja.ampk kj čes Razz
v moji družbi ni nobene ki niso seksale..čist vsi so zguble nedolžnost že pr 12,13letih Razz..ps:nismo pokvarjena družba ..hha Razz
maLa123 • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 59
Re: Tk za foro 12.3.2010 20:57
KittiKiller pravi:

js Grem maL čez 14 pa še niism.se mi ne Mudi.(:
Bijoux • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 14.3.2010 1:35
haha Very Happy ja glede opreme in oprave ... nujna oprema je itak zaščita to na prvem mestu ... glede britja pa kakor komu pač paše Very Happy
potem pa še glede let ... jas sem bla stara 15 let in se mi ne zdi niti prehitro niti prepozno ... važno je da je partner 'tapravi' pa se fajn počutiš z njim pa vse to kaj že itak vsi nakladajo z tem Very Happy meni je šlo to ful na živce ampak pol sem pa vidla da je res to pa da le niso za bv tega govorili Very Happy in meni je blo res super prvič tak da pač ja ... starost je res nevem ... nebom zaj rekla da sploh ni važna ker ful premlad nemoreš bit ne Very Happy sploh pa mi je butasto ko eni to delajo ker pač vsi ostali tut to pa je like the lamest excuse EVER!
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 15.3.2010 22:46
em..ja jz bom 14 kmau stara pa še tut nimam namena [še doug ga nimam] kr pr nas še ni nobena ud sošolk xD
Wania • Od: 28.12.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 16.3.2010 20:34
Js sm stara 18 in še nism. Čakam na pravega Smile. Mislm d je hitet brezveze.
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 16.3.2010 21:31
Res je brezveze hitet.. Al pa d to nrdiš sam zato d bi biu mal več..Kr če ti nau fajn blo, kr se bo zgodlo, kr se tud lahko nardi, ti lahko to pusti dolgotrajne posledice.. Verjemte.. Moji sošolki se je to naredlo in obžaluje... NE HITET PA NAPRU RAJ NA TAPRAUGA TIPA POČAKEJ! Če pa mislš d si prpraulena pol pa u akcijo.. Čeprou men je to mal mim d si 14 str pa d se hočš dol dat..
NE ZAMERT TKŠNO JE MOJE MNENJE
Smile
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: "Odločilen prvič" 19.3.2010 23:27
maLa123 pravi:
Oukei.Tema je namenjena useem, prevsem pa unim z mal vač izkušnjaam. Za fante IN -prevsem- punce.

huaLa za odgovore.Čauu;*
Smile

perilo-jas sem mela tangice..nwm..to je tipom nekak bol hot..Razz
obrita sem bla..nwm..je bolj higiensko&lepše zgleda..(vsaj meni)..
drugače pa se nisem kaj posebej 'pripravljala'..Smile
sva pa se prej o tem vse pogovorila..itd.
potem pa samo dobra predigra in je šlo vse SUPEEER..
pa še bolelo me je malo pa niti krvavela nisem..(thanksgod^^) Smile Smile
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Kako se opremiti za "Odločilen prvič"? 20.3.2010 22:44
maLa123 pravi:

huaLa za odgovore.Čauu;*
Smile

khmm iaa...
drgaač js sm 15, pa sm še, in to še clo needoug nazaai Wink
sicr nism prčakvala in je blo tud napou spontano ker sva šla vn in ubistvu nisva bla glih na nwm kašnmu placu-(auto) haah*...
drgaač pa pomoiie spodn periiu kokr ti pašee an... js sm mela tangice k mij res kull Smile...itaak ie pa po možnosti use temno tko k je blo pr men da še ubrisa nevidš haah*...tko da nivažn, ubrita, JA! Smile. drgaač pa ZAŠČITO paa nuno sabo kšne 2 kundoma č maš pa tabletke pa še took bolš Wink.. use ustalo ase boš kj pogovrola z tipam predn bosta al bo spontano je pa vaina udločiteu sam morš bit pa prprauljena an Smile...men usebno je bolš da se kr zgudi ne da se že use zmenš kwa boš kje bloš kko boš po možosti da se že 3 ure naprej zmenta u kašnmu položaju bosta.. whatever Smile...bz Wink...

No paa uživeei 1x Very Happy <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.