kako presenetiti fanta?

PiXxie • Od: 6.12.2008 • Prispevkov: 16
kako presenetiti fanta? 6.12.2008 4:08
s fantom bova 28.12. praznovala 2 leti od kar sva skupaj.. rada bi ga presenetila z nečim.. pa nimam idej kako bi preživela dan.. že 1 leto živi pri meni..[mogoče vam je malo čudno že pri teh letih ampak ok..(mam pač srečo..usaj pomoje) hehe..] če ima kdo kakršno koli idejo naj mi pomaga prosim... nekaj sem imela v mislih.. da bi zju3 ga presenetila z zajtrkom v postelji.. na pladju pa bi bile 2 karti s kakrnim koli razvajanjem..( npr.: masaže..savna...bazen.. itd..) večer pa bi rada da je res nekaj posebnega...ampak nikakor se ne spomnim ničesar takega da bi bilo res dobro... res lepo vas prosim če mi pomagate.. usakega predloga bom vesela..

Hvala vam, že v naprej.!!

PiXxie.(:
crazyteja • Od: 21.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: kako presenetiti fanta? 6.12.2008 12:03
zelo lepo to vse ka bi ti prpravla svojmu fantu. moja seka je to naredla(glede kart ipd) in sta se mela zlo fino. zvečer pejta na romantičen sprehod, kjer ni luči in žive duše in si privoščita malo zasebnosti. mal se pocarkljajta. če živiš ob morju je to še bolj romantično.
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: kako presenetiti fanta? 7.12.2008 20:56
ful dobr si se to spomnla ja... se strinajm s crazytejo za sprehod.. loh gresta v mesto k je zdj ful lpo okrašen pa lučke...pa je romantično.... Smile
al pa zvečer prpravš kopel s svečkami, vrtnicami in šampanjcom....
vsoo srečoo in čestitkee Very Happy
Re: kako presenetiti fanta? 7.12.2008 23:26
na žalost, ne živim ob morju.. sem dolenka.. ampak vseeno.. zelo lepa zamisel.. hvala.
glede sprehoda se mi zdi pa zelo lepa zamisel in jo bom tudi upoštevala.. še en nasvet potrebujem.. za 1. leto sem mu podarila zapestnico.. letos pa ne vem kaj bi.. ker vse skoraj že ima.. prosim če mi lahko še glede tega malo svetujete.. Hvala vam res za vse odgovore.
Re: kako presenetiti fanta? 9.12.2008 0:02
ima še kera kakšno zamisel? rada bi še kaj slišala kako bi ve preživele ta dan.. jst res nimam več zamisli.. ali jih imam pa že toliko v glavi da sploh ne vem več Smile pomagite mi še prosm Smile
GoodGirlGoneBad • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: kako presenetiti fanta? 9.12.2008 16:34
Ou ja. Poznam ta problem. al pa kakšen Brzdei od fanta al pa tko... Nimaš pojma, kaj bi... Ful problemček.Smile Tale romantičen sprehod se res ful fajn sliši. Embarassed Pa tut tko nasploh bi blo lušno ceu dan preživet skupi... Po možnosti sama, na kakem lepem "prostoru"... U glaunem uzet si čas drug za drugega na tak super dan.x) Užiwita, pa upam, da boš dobila kako dobro idejo, ker jst je nimam glih.:S ...
Re: kako presenetiti fanta? 10.12.2008 21:48
GoodGirlGoneBad pravi:
Ou ja. Poznam ta problem. al pa kakšen Brzdei od fanta al pa tko... Nimaš pojma, kaj bi... Ful problemček.Smile Tale romantičen sprehod se res ful fajn sliši. Embarassed Pa tut tko nasploh bi blo lušno ceu dan preživet skupi... Po možnosti sama, na kakem lepem "prostoru"... U glaunem uzet si čas drug za drugega na tak super dan.x) Užiwita, pa upam, da boš dobila kako dobro idejo, ker jst je nimam glih.:S ...

ja je kr problemček tole ja =/ ..ampak sej upam d mi bo ratal =/ mal me je strah d mu neb blo kej ušeč... ampak pomoje mu bo no.. Smile [kr sama sebe tolažm hehe Very Happy]
drugač pa... res hvala usem za odgovore.. še kej napište.. karkol... usake zamisli bom zlo vesela.. in tale sprehod je res zlo fajn zadeuca Smile hvala vam res vsem Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.