1.APRIL• 005
• Od: 17.5.2009
1.APRIL
28.3.2010 1:39
Hej.
No...v četrtek je 1.april...sej veste da se delamo norca iz drugih..in..zaj me zanima če ma gdo kako dobro foro..pač povejte kak ste vi koga nasrali...pa še ostale fore itd. jes sn lani nasrala mojga BF...pač takrat je biu tui v mene.xD ...rekla sn mu..da se odselimo z družino v Celje (1 uro dlje od napega kraja) in pač bom hodla tja v šolo itd. pač odidemo iz našega mesta pa vse...in on celi dan čisto v bedu...jokau se je skor..hahaa.a....pol pa mu gre sošolka povedat isti dan(jes sn misla nasledn dan rečt) da je pač 1.aprilska šala.XD prvo on ni vrjeu..da se bomo preselili..je govoro da to je zagotovo za 1.april..pol smo ga pa prepričale..pol ko je pa zvedau..da je res 1.aprilska fora..je biu pa tak jezn...sn ga poj objela je malo "pomagalo" xD je reko da mi bo vrno..me zanima če bo res kaj.xD pomoje je itak pozabo..hh no jes pa prosim za čim več for...in ****..da naserjem njega...pe še koga. • sky
• Od: 13.6.2009
Re: 1.APRIL
29.3.2010 16:51
nimam idej za tote prvo aprilske šale,ampak se bom probala nečesa spomnit.
nevem mogoče ga naserji da si zgubla nedolžnost? ali pa nea vem,jas sn eno leto očija nasrala rekla sm mu da doli ni avta pa smo meli lih novega,mal mi je nasedo pol je pa ugotovo da je 1.april • maricia
• Od: 22.3.2010
29.3.2010 17:38
js bom letos mtko da sm kao noseča =)
• Spela1995
• Od: 3.12.2009
29.3.2010 19:19
maricia pravi:js bom letos mtko da sm kao noseča =)
KRUTA • maricia
• Od: 22.3.2010
29.3.2010 20:47
Spela1995 pravi:
maricia pravi:
KRUTA haha jaa.... morš mal ^^ u sredo mam pa kao ginekologa tko da bo glih supr hahaha • frufru
• Od: 21.10.2009
30.3.2010 16:30
am ..mi smo lansko leto učiteljico nahecali....kao da sem se javla in sem šla gor in omedlela..ona itak vsa panična..samo tega ne priporočam ker bojo letel opominiii....• ...<3
• Od: 4.1.2010
30.3.2010 19:45
jz sm neki let probavala koga na kako foro vržit, sam sem ugotovila da tak slab lažem da je bolš da sploh ne probavam=/
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
31.3.2010 15:04
eh, jas vedno vse nasedem ;D
lani me je mami (pač jas se ful težko vstanem, pa vedno zamudim ker vse v zadnji minuti delam) da je ležalnik(ko ga mam na balkonu) dol na avto pado (avto je sosedov) pa da se sosed nekaj ****, pa sem bla v sekundi pokonci pa šla ven gledat, mami pa za mano:1.april.. =D pol me je še pa kolega klical (ko skupaj hodima v šolo) da je v bolnici, pa da ne morema it danes skupaj ker ma gips na nogi, pa jas ga vse tak sprašujem pa sočutvujem z njim, pol mi pa napiše sms da je prvi april xD sem bla tak jezna ;P sicer je pa lani tak youtube zmagal (y) ;P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • kayo15
• Od: 29.10.2009
31.3.2010 16:31
maricia pravi:
Spela1995 pravi:
maricia pravi:
KRUTA haha jaa.... morš mal ^^ u sredo mam pa kao ginekologa tko da bo glih supr hahaha js jo bom nasrala da kao pride moj tip h men in da je dol pred vrati... ko me nekaj zafrkava glede enega fanta pa skoz kdaj boš tamladga prepelala pa te fore...pa sm rekla zakaj je nebi še pošten nasrala glede tega..prau mi pride da je jutri 1 april... • Insane
• Od: 12.7.2009
31.3.2010 18:27
jas bom povedla lanske..xD
za geografijo mamo ful smotanega učitla in se je sošolec sredi ure vstano in stopo na okensko polico pa se začeu dret da se bo dol vrgo. in je biu pol ful kaos.. učitl biu celi prestrašen..xD mi smo se fuuuul smejali pa on ni skapiral. samo govoril je: mili bože pa kaj se smejite. **** ne se vržt dol lahko ti pomagamo.. pa take.xD pol sem ena kao zamudla uro pa priletim v razred in se začnem jokat da mi je en vkrado telefon.. in jme je učitlca tam 15 minut tolažla. pol pa so se že vsi smejali pa sem rekla da je 1. april.. pa v biologijo smomeli želvice vedno. sam so jih potem odnesli pa jih ni blo noter. pa smo učitlco **** da jih je nekdo vkrado. ona pa ni skapirala da jih že 1 tedn ni.. sej smo še meli ful idej sam je prišla ravnateljica in je rekla naj nehamo s takimi forami ker to ni več v mejah normale in bomo vsi ukore dobili če še bomo delali kaj..-.- • BlueEyeGirl
• Od: 30.3.2010
31.3.2010 19:42
sam to pa res.. kko kšnga k pač je tvoj sošolc al pa sošolka al pač neki na foro vržeš...??
k večino for je za učitle pa starce.. hF <3 • twix13
• Od: 6.10.2009
31.3.2010 20:02
js sm predlani matko nasrau neki
smo fulll mel za nardit tisti dan na vikendu in je ze zgodi ustala in sla delat pol je sla pa vn za 5min in ko je prsla nazaj sm reko d je soseda klicala naj pride na kavo. in ona najde 10min in leti k sosedi, pa pride soseda v pizami odpret vrate pol sm jo pa klico po mobicu pa jo upraso neki in ji reko d sm ji nastavo na pult kosaro pa tko ze adijo pa fsm....aja, pa mami, ko prides domov, pojdi za hiso pogledat....te prvi april tam caka • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
31.3.2010 21:28
mi smo prešjn let učitlco, ko se ful sekira nasral. In pač mal smo razmetal mize, pol je pa tam edn ležal na tleh pa se držav za trebuh in jamru ful in smo ji pol povedal da sta se dva kao stepla, on tadrug je pa odzuni. In pol je šla po razredničarko, razredničarka se je drla on se je pa jokala skor ;D
Drugač smo se pa letos neki z kolegom že menla, da bi učitlco za tehniko neki s krvjo pa z nožki pa tem. sam bi blo učitlco za likovno bol zakon ker bi se drla ful ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.