gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd?

lelica • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 33
gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 12.12.2009 17:05
helouu folkec.

no js sm 9 klas.. pa se sploh nemorm odločt kam naj grem naprej.. no ja vem da grem na gimanzijo sam nvm kero.. ker je za bežigrad tema že bla odprta.. me zanimajo še mnenja o gimnaziji Poljane, Šubi pa Šentvidu..?

tko da tist k je gor.:

- tvoje mnenje nasploh
- kašni so prfoksi
- kašn folk je gor?
- zakaj predlagate to šolo?

res bi bla vesela in hvaležna če bi mi gdo odgovoru. hvalaa <3
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.12.2009 15:17
a noben ni gor??
nayafux • Od: 10.8.2009 • Prispevkov: 3
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.12.2009 18:07
lelica pravi:
a noben ni gor??

am ja jz sm 9 klas in me tut ful zanima za poljane če je grozn težka pa to .. tko da nej gdo prosim napiše kej Smile
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.12.2009 18:13
js sm mal povprašala folk k je gor.. jih dost poznam. in praujo da je težko (kar je pousod valda ane).. in da če smo prprauleni se dost učit bo okej.. če smo pa leni naj raj ne prhajamo.. xD
nayafux • Od: 10.8.2009 • Prispevkov: 3
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.12.2009 18:18
lelica pravi:
js sm mal povprašala folk k je gor.. jih dost poznam. in praujo da je težko (kar je pousod valda ane).. in da če smo prprauleni se dost učit bo okej.. če smo pa leni naj raj ne prhajamo.. xD

ja sj to ja valda gimnazija se morš dost učit ane .. sam kaj veš kk je pa to nevem .. sprejemci pa to .. kk dobre ocene morš met Smile
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.12.2009 18:58
nayafux pravi:
lelica pravi:

ja sj to ja valda gimnazija se morš dost učit ane .. sam kaj veš kk je pa to nevem .. sprejemci pa to .. kk dobre ocene morš met Smile

hmmm. mislm da morš met 165 točk?? ej res nvmm. na netu nč ne najdm :S.. aja.. na keri šoli pa si. ?
andiex • Od: 13.1.2010 • Prispevkov: 12
šuba,poljane ;3 13.1.2010 19:16
heeei ;3
js sm tud letos 9 klas, in se tud odločam medd šubo & poljanam (:
drgač pa, na 1. mestu mam recmo poljane, čeprou nwem če bom mela dost točk.. :/ no sej, če ne pa šuba, je tud kul. najbol mi je ušeč k majo športno u tivoliju Very Happy mislm, okej sej bedn da nimajo svoje telovadnce,.. ampk majo pol ubistvu prou zakon program: plavanje,fitns,aerobika,tenis,badminton. ^^ no usaj men je ušeč k nism lih za atletko intefore Razz
pol obe šoli mata dobre izlete, pa mislm da mata tud obe te..mednarodne izmenjave alneki.. semizdi. šuba vem da ma, za poljane nism zihr ;3
potleej.. na poljanah tud tko kr dost organizirajo razna..srečanja into. recmo filmske večere..oz.noči Very Happy to majo tud zakon =P čeprou ma šuba tud kšne take stvari ^^
pa obe šoli sta na kr dobri lokaciji,+kolkrtolk dostopni z busi into.sploh šuba. poljane je pa treba mal hodt, razn če greš z 2,13 alpa 20.
mja in še in še bi lah povedla hehe ;P japs sm se kr pozanimala, k poznam neki folka na teh šolah(:
drgač pa.. če gre še kdo na kšno od teh 2 gimnazij,.. se jaute,mogoč bomo sošolci : D
iNcHii • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.1.2010 19:45
Jaa jst sm tud 9. kŁass pa se odŁočaam med PoŁjanami pa Łedino in me tud zanima če je fuŁ težko pa keii tazgaa??!!
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.1.2010 20:16
iNcHii pravi:
Jaa jst sm tud 9. kŁass pa se odŁočaam med PoŁjanami pa Łedino in me tud zanima če je fuŁ težko pa keii tazgaa??!!

hja zdej o ledini nwem lih kej vlik ... čeprou sm učasih tud premišlevala dab šla tja (lansk let to, smz) .. saam pomoje so poljane bolš(:
pr ledini mene najbl mot k se tok zgodi začne, pa k je od postaje dost za hodt do šole.. sam sej tud to neb biu tak problem,sam,..nwem ledina mi pač ni Very Happy
glede tega kok je težko pa.. mja sej je usaka gimnazija tko al drgač po svoje težka. za ledino drgač praujo da je kr zaj. ..pa učitli so bl tko.. na poljanah pa baje ocenujejo kr fer, pa da se dost zment s prfoxi tko ^^
odvisn pa tud kok točk maš kej, če nisi čis zihr da bi ti ratal na poljane, se najprej upiš na ledino, pol k bojo objavl točke pa boš vidla če maš kej šans na poljanah.. in se lah pol prepišš.(: tko je nm u šol una pedagoginja svetvala =D
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.1.2010 20:22
andiex pravi:
iNcHii pravi:

hja zdej o ledini nwem lih kej vlik ... čeprou sm učasih tud premišlevala dab šla tja (lansk let to, smz) .. saam pomoje so poljane bolš(:
pr ledini mene najbl mot k se tok zgodi začne, pa k je od postaje dost za hodt do šole.. sam sej tud to neb biu tak problem,sam,..nwem ledina mi pač ni Very Happy
glede tega kok je težko pa.. mja sej je usaka gimnazija tko al drgač po svoje težka. za ledino drgač praujo da je kr zaj. ..pa učitli so bl tko.. na poljanah pa baje ocenujejo kr fer, pa da se dost zment s prfoxi tko ^^
odvisn pa tud kok točk maš kej, če nisi čis zihr da bi ti ratal na poljane, se najprej upiš na ledino, pol k bojo objavl točke pa boš vidla če maš kej šans na poljanah.. in se lah pol prepišš.(: tko je nm u šol una pedagoginja svetvala =D

HvaŁaa..**
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 13.1.2010 21:06
hmm. js se isto ful odločam med poljanami pa šuboo.. nekak mam poljane na prvm mestu.. sam bom vidla kko bo na informatiucih.Very Happy

tko da folk ja kokr je že ena rekla. jaute se mogoč bomo sošolci Very Happy
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 16.3.2010 20:11
Jst sm se prjauŁaa na Poljanee...pa če gre gdo na spŁošnoo pa na nemščinoo neii se jauu...k mi je full bed k grem sama pa nobengaa ne poznaam...tko da..^^
Re: gimnazija Poljane, Šuba, Šentivd? 16.3.2010 21:12
js grem pa na šubo, nwem še čis ker razrd; nemščina alpa francoščina alpa oboje skp ;P
če gre še kdo tja, nej piše! =P (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.