Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega

mayaaaaa • Od: 14.3.2010 • Prispevkov: 4
Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 18.3.2010 16:21
hja nwm kk naj začnem. mam fanta sam sem še vedno zaljubljena v prejšnjega. nekako sedaj tudi on vame. vendar sem zaljubljena tudi v zdajšnjega. nobenega nočem izgubiti oba hočem imeti čeprav vem da ne morem.
čisto sem na tleh že en teden pijem po 7 red bullov na dan, na skrivaj jem dedkove pomirjevalne tablete, želim kadit itd a sem močno živčnaa ker res ne vem kaj naj naredim.

ima kdo kak predlog kaj še lahko vzamem pojem da se bom usaj malo pomirila. želim se z nečim zadet da bi mi bilo vsaj nekaj časa lepo ker res ne zdržim več

plissss pomagajte!!!
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 12:13
Očitno ti ne bo noben svetoval, ker zadevanje ne bo rešlo nobenga problema.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 13:21
kok si stara?

redbulli ti pomagajo? aja? Laughing
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 17:05
sam res kulk si pa stara??? o.O

to tvoje početje je noro. zakaj se sploh sekeraš tak velik okol teh fantov? jasn je da obeh ne moš met, razn če sta nora in se strinjata, da si te delita. pomojem je najbolš da sama pr sep razčistiš stvari. kot prvo nehi jemat pomirjevalne tablete pa se ne nalivi z redbulli kr če si še vedno živčna očitno ne pomagajo. potem bi se lahka o tem pogovorila z svojo najbolšo prijatlco pa ti tut ona da kak nasvet. jz mislim, da je najbolš, da pustiš fanta in si vzameš čas da prideš k seb. kr če boš še res doug takle lahka padeš v depresijo al pa dožviš živčni zlom.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 17:16
malo te psiha je*e a?
jas ti sicer predlagam da greš danes ven, se vrei napiješ pa malo one night pa to, ju3 pa v nedeljo počivaj, v ponedeljek pa oba pusti Wink Mr. Green
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 19:41
PorceLan pravi:
malo te psiha je*e a?
jas ti sicer predlagam da greš danes ven, se vrei napiješ pa malo one night pa to, ju3 pa v nedeljo počivaj, v ponedeljek pa oba pusti Wink Mr. Green

porcelan pa ma rešitev na dlani Laughing
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 19.3.2010 19:47
ja al oba pustiš al pa maš oba anenkrat.. druge rešitve ni..xD
pa nevem zakaj se tak sekiraš se pa si še mlada jeote..xD
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 20.3.2010 0:18
haha sploh me ne čudi de si žiučna xD če pa spiješ tolk redbulou teb bo še srce razneslo xD
nehi to pit pa se pomer, pa se z nekom pomen kaj ti je, probaj z matero .
to de se pa misliš zadet ti nebo čist nč pomagalo Razz
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 21.3.2010 16:03
emm.. a se ti zavedaš, da lahko spiješ največ 2 (!!) redbulla na dan?! :O
ker glede na visoko vsebnost kofeina ti lahko tudi srce odpove, ker je koferin poživilo.
anyway, kolko pa si sploh stara? 10? O.o
maricia • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: Imam fanta, a sem še vedno zaljubljena v prejšnjega 22.3.2010 12:38
mayaaaaa pravi:
hja nwm kk naj začnem. mam fanta sam sem še vedno zaljubljena v prejšnjega. nekako sedaj tudi on vame. vendar sem zaljubljena tudi v zdajšnjega. nobenega nočem izgubiti oba hočem imeti čeprav vem da ne morem.
čisto sem na tleh že en teden pijem po 7 red bullov na dan, na skrivaj jem dedkove pomirjevalne tablete, želim kadit itd a sem močno živčnaa ker res ne vem kaj naj naredim.

ima kdo kak predlog kaj še lahko vzamem pojem da se bom usaj malo pomirila. želim se z nečim zadet da bi mi bilo vsaj nekaj časa lepo ker res ne zdržim več

plissss pomagajte!!!

jao ti pa maš težavo.... hja.... povej jima svoja čustva pa razlož stisko u kateri si se znašla.... tvoi biuši ... sej je biuši, ane? no z njim si končala. zakaj bi še enx odpirala zvezo če 1. ni uspela? js sm z enim poskusla 2 pa ni šlo. če ne gre ne gre. nista za skupi. po drugi strani pa ta tvoj zdejšni... kako mislš da se bo on počutu k bo zvedu da ni edini? da je še en vmes? pomoje je bolš da razjasneš čustva sploh to, ker ti več pomen in kerga nočeš zgubiz Confused vem da je teško, ampak to delaš škodo seb in tistima 2 sploh to z tabletami ipd.... nehi s tem k ne bo pomagal. ne sebe uničvt zrt tega Confused uso srečo upam da sm kej pomagala Smile Cool
RainbowRockin' ;] • Od: 4.10.2009 • Prispevkov: 8
hmm.. ja :\ 22.3.2010 18:28
mislim da bi blo najbolš če sebe u red spravš pol pa use ostalo.. :\[/i]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.