Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3

jasmina13 • Od: 17.2.2011 • Prispevkov: 45
Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 14:34
am ja. nebom nakladala al neki. pač js sm se prvič kušnla s tipom k mi en cait ni biu ušeč in mi je pol postau. in sam se naiprei pač neki prek Fb menla in pol on men da boma spala skupi in to. in js valda iz heca mu napišem da enkrat že. pol pa k sma se vidla sma se pač zalizala on je pa hotu še dle it... js pa ne... in pol k sma šla je še blo use normaln in okej in Use. pol pa prie na Fb pa ga kliknem in se men koda sm tazadna na svetu do kere ji je kej. pol pa k je šou sm mu pa pač poslala sporočilo zka se mi zdi da je neki jezn al neki. in mi odpiše da nej se drugič ne menim že neki naprej in da nej ga niam za norca.... In ja. fora je zdej u tem da je on men še kr ušeč... in bi bla z njim.. ampak se nit men ne z mano .... </3 Sad
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 15:08
slišat je sam kt en hornič XD mislm resno če se ne pogowarja z tabo ker mu nisi dala pol zih ni dost ql tip pa tut ti nebi mela kej dost od njega..
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 15:15
HahahaxD hOrnič o.o xD ma ja sej.... sam če ga am še kr rada. -.- kak nej ga pol pozabm? </3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 15:17
mjoj to pa ne mene sprašwt ... še nism meu tipa hahaha jaoo .. XD no sej ga tut ne mislm met.. hmm probi najt koga druzga.. alpa se res zaposl z čem.. jao no to p res nimam pojma..
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 15:23
Hahah xD sej Kul ja xXP
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 16:02
sam stran od takih tipov res idiot . dobr da nista šla dl k bi te pol **** k bi dobu kar je hotu. probi si najdt kšnga druzga ja pa s frendi se druž pa tko Smile
jenn4u • Od: 25.4.2011 • Prispevkov: 2
Re: Šiiit ne -.- </3 POMAGITE! -,- </3 15.5.2011 18:20
js sm bla isto v takem primeru. 2 leti nazaj mi je biu ušeč sosed, k ga do takrt še nism poznala... in sm se začela zanimat za njega. najprej sva se pogovarjala prek msn-ja, pol prek telefona... poklicov me je ob 2h ponoč in usakič k sva se pogovarjala je tema naletela na spolnost. in valda sva šla enkrat vn... use navadn. drugič sva se dobila čez kšn mesec... greva lepo u gozd... in se začneva objemat pa to... in me začne slačit... pol sva se dala dol, čeprov men ni blo lih kul. nasledn dan ga vprašam kdaj se bova spet vidla in mi reče d rabi čs zase. čez še en mesec reče d si išče eno resno. tko d ne na te finte padat, ker to te res psihično izmuč. pejd na žur in si tm najd koga za kšno romanco, da pozabiš tega. Very Happy
sorry za nakladanje.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.