Nobenemu nisem všeč• Leyci113
• Od: 9.2.2010
Nobenemu nisem všeč
17.3.2010 17:17
Heiiii......
Mene pa zanima,kako biti všeč fantu.Ker me full love muči,no ja....nasploh vse,kar je povezano z njo. Če mate kkšne predloge,prosim,da jih napišete in se kar se da,razpišete. Že v naprej se vam full zahvaljujem za vašo pomoč in pozornost. Fsm<3 • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: Nobenemu nisem všeč
17.3.2010 20:20
uuf.. js mam tut ****. ne da ni nuben vame, sam men ni nuben ušeč... pa sranje mam z biušim. pa en iz morja mi je ušeč, sam je iz jesenic js pa lublane .. =/ skratka BEDA.
noo, mislm d se je brez veze obremenjevt s tem a boš komu ušeč al ne.. vedno enkrat pride TIST (: VEDNO! tut zate bo pršu, vrjem • RainbowRockin' ;]
• Od: 4.10.2009
17.3.2010 21:36
ne trud se preveč da bi bla kermo ušeč.. ker bo ziher priš tst sam za tebe.. al pa je kje mogoč okol tebe ž sam da ne vidiš.. :\ ne wm no..
če ti reče da si grda.. ( 100 postou da nisi ) al pa otročja.. no nis edina.. sej je fajn bit mal.. to MORŠ bit.. lej ne se sekirat ker res bv.. ti sam na pouno žuri pa bo • KittiKiller
• Od: 26.10.2009
17.3.2010 21:51
em...nasvet...ga ni....sej ni važn... uglaunm... NE SE SEKIRAT ZRD BUTLU upam d sm kej pomagala • ...<3
• Od: 4.1.2010
17.3.2010 21:56
ne se sekirat zared tega, ko boš najmanj pričakvala, bo prišu kdo k ti bo všeč pa boš mela z njim srečo ;D
sama tut nism mela sreče v love, pač najprej mi je biu en ušeč k je biu iz čiz drugega konca slo, pol je biu še en k sploh ni vedu d obstajam itd. in pol sm se preprost nehala sekirat okrog fantov. =P zdej mam fanta, ki ga ma rada in sma skupi ži kr neki časa. in ja glede nasvetov. pomojem je najbolš da ostaneš taka ko si. fant te itaq more met rad tako ko si. brez zveze je, da se spreminjaš v nekoga drugega. ;D • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.3.2010 11:44
ja ne more bit vse za vse.. pa nea se sekiraj zaradi love, škoda časa.. sploh zdaj ko še nisi stara, pol je drugače =D raje bodi s kolegi pa uživaj brez deda dokler še lahko _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
18.3.2010 15:59
se strinjam -> uživi bres tipa dokler lahko, k poj se morš sam še z nim ukvarjat, nimaš cajta za prjatle in poj se skregate, na konc te pa še tip pusti.... kr neki pč ( ekstremni ampak resnični primeri)...
Drgač je pa tut bl zanimiv, usaj pomoje, da ga nimaš in u miru druge gledaš s prjatlcam... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.