fotografinjaa?

KaTTiexD • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 46
fotografinjaa? 10.8.2010 11:33
joooou. Smile
mene pa zanima neki. a bi jz lahko izbrala ekonomsko gimnazijo in srednjo šolo radovljica, s tem da še nevem a bi se upisala u gimnazijo a u srednjo šolo, ker bi bla rada fotografinja. pa ne zj uno. paparaci, ampak da bi slikala kšne znane osebnosti pa modele u studiu.
kaj prute? res si želim jt na to šolo.
k pa praute na splošno maturo? da bi uzela pol splošno maturo? kaj bi poj naprej lohk študirala? res prosm za nasvete. Smile)
hvala. <3<3<3
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: fotografinjaa? 10.8.2010 11:50
jaz tudi ciljam na fotografstvo in so mi rekli da se da tudi samo iti v tečaj in če si res dober lahko potem iz tega narediš kariero.
jaz bom drugače zdaj končala gimnazijo tak da se lahko pol vpišem na ALU (akademija za likovno umetnost) al apa na Visoko šolo za design, za tebe pa (si zaj končala oš ne?) bi verjetno blo kul če bi se vpisala na oblikovalno ? če pa boš šla na gimnazijo-splošna matura pa lahko potem greš na ALU
Re: fotografinjaa? 10.8.2010 12:09
Rocafella pravi:
jaz tudi ciljam na fotografstvo in so mi rekli da se da tudi samo iti v tečaj in če si res dober lahko potem iz tega narediš kariero.
jaz bom drugače zdaj končala gimnazijo tak da se lahko pol vpišem na ALU (akademija za likovno umetnost) al apa na Visoko šolo za design, za tebe pa (si zaj končala oš ne?) bi verjetno blo kul če bi se vpisala na oblikovalno ? če pa boš šla na gimnazijo-splošna matura pa lahko potem greš na ALU

ahaaa... am ne, zj grem u 9. razred.
seprau, bi se jz lahko upisala u ekonomsko??
& hvala Smile)
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: fotografinjaa? 10.8.2010 12:32
pa bi šlo ja Very Happy ker potem še maš možnost se vpisat drugam, nekam čist drugo smer, če te slučajno fotografija ne bi več veselila.
al pa kaka splošna gimnazija (prva,druga,tretja,četrta) bi se ti tudi splačala Wink
Re: fotografinjaa? 10.8.2010 12:33
Rocafella pravi:
pa bi šlo ja Very Happy ker potem še maš možnost se vpisat drugam, nekam čist drugo smer, če te slučajno fotografija ne bi več veselila.
al pa kaka splošna gimnazija (prva,druga,tretja,četrta) bi se ti tudi splačala Wink

oook tnx Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.