GIMNAZIJA LITIJA

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
GIMNAZIJA LITIJA 12.8.2010 17:19
a gre kdo na gimnazijo litija ???
oz. je kdo ki hodi tja??
*kako se vam zdi ta šola?
*kakšni so prfoksi?
*a j težka? (sm slišala de j kr mal ****...pč težko)
*kam mislte poli naprej it?
*kaj use vm punuja ta šola? (kire dodatne predmete, krožke...)

HVALA ZA ODGOVORE ŽE VNAPREJ! Smile
LP! thedevil
Sariiika123 • Od: 12.8.2010 • Prispevkov: 1
Gim. Litija 12.8.2010 22:23
No jz grem zdj že v drug letnik na tej gimnaziji in se mi zdi ok.Prfoksi so 1. let bolj tečni k hočjo da velik delaš ampak pol so baje bolj prjazni drugač se pa da vse z njimi zment.1. Letnik mi je bil težek kr se morš na vse navadt, na fokse pa na njihove teste pa fore. Maš pa dost krožkov npr. debato, gledališkega, pevski zbor... Na šoli mi pa ni ušeč k maš za obvezn predmet jezika lahko samo angleščino in obvezno nemščino ker ni drugih.
Lp
Sariiika123

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.