Kako naj fant pristopi do punce ki mu je všeč?• Baaaarbiiii
• Od: 11.2.2010
Kako naj fant pristopi do punce ki mu je všeč?
4.3.2010 23:04
Haj!
Odgovarjate lahko tipi in tipice, ampk bol zaželeno tipi. ; D No uglavnem mene je frend prosu da objavim to temo.. In sicer zlo ušeč mu je ena punca in že 3 tedne zbira pogum da bi jo ogovoril, vsi mu pomagamo pa se enostavno boji? Zdej pa tkle.. Mate kake ideje kako naj pristopi do nje al pa kaj? Vsakega odgovora bom hvaležna<3 • ikicabitch
• Od: 4.1.2010
Re: Kako naj fant pristopi do punce ki mu je všeč?
5.3.2010 17:47
Baaaarbiiii pravi:Haj!
Odgovarjate lahko tipi in tipice, ampk bol zaželeno tipi. ; D No uglavnem mene je frend prosu da objavim to temo.. In sicer zlo ušeč mu je ena punca in že 3 tedne zbira pogum da bi jo ogovoril, vsi mu pomagamo pa se enostavno boji? Zdej pa tkle.. Mate kake ideje kako naj pristopi do nje al pa kaj? Vsakega odgovora bom hvaležna<3 ja jaz mam eno idejo... če ga punca res zanima nej gre do nje in enostavno začne pogovor z njo... naj ga ni sram ker punce mamo rade take fante, ki pristopijo do dekleta.... enostavno sej nima kaj za zgubit.... upam da sem kaj pomagala • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
6.3.2010 15:03
ikicabitch pravi:
Baaaarbiiii pravi:
Haj!
Odgovarjate lahko tipi in tipice, ampk bol zaželeno tipi. ; D No uglavnem mene je frend prosu da objavim to temo.. In sicer zlo ušeč mu je ena punca in že 3 tedne zbira pogum da bi jo ogovoril, vsi mu pomagamo pa se enostavno boji? Zdej pa tkle.. Mate kake ideje kako naj pristopi do nje al pa kaj? Vsakega odgovora bom hvaležna<3 ja jaz mam eno idejo... če ga punca res zanima nej gre do nje in enostavno začne pogovor z njo... naj ga ni sram ker punce mamo rade take fante, ki pristopijo do dekleta.... enostavno sej nima kaj za zgubit.... upam da sem kaj pomagala Jaa drgač lohka se tud pozanima za nen msn al pa neno cifro pa ji pač napiše kšn sms al pa keei..al pa se na msnju zmenta pa da se nwm bol spoznata č se že ne... Nwm č se pač buji stopt du ne pomoiie je to najbolša rešiteu č je pa še kj bolšga? nwm • danii50
• Od: 14.3.2010
14.3.2010 1:41
čiz preprosto...zbere nj mau poguma in nardi korak, gre do nje, msn pa te zadeve niso najboljsa stvar zato, ker bi po chetu dobiu velik poguma, ko bi pa prsu dan snidenja bi pa po vsej verjetnosti ziuci nardil svoje, velik bolsi obcutek je ce gre direktno do punce, bo velik vec naredu kot kaksen lep maneken, ki ji samo daje poglede...zivljenje je kratko, absolutno nc nima zgubit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.