Rajee ima prijatlje kot punco!!• malamalamala
• Od: 22.10.2009
Rajee ima prijatlje kot punco!!
13.3.2010 22:32
Am no jaz sem z fantom skoraj 8 mesecev in je prvih 5 mesecev bilo lepih... potem pa so se preselili... ne daleč ampak z avtom ima kar pol ure do mene... no in potem si je tam našel frende in se nonstop z njimi druži, z mano pa je zeloo malo... ko sma skupaj sma po eno urco skupaj in nič več... in še to dvakrat na teden... NWm kaj naj naredim al naj ga pustim al naj še bom kar z njim... ampak če ga pustim mi je rekel da si bo še kaj naredil al pa bo meni zagrenil življenje... probala sva pa se že vse pogovorit pa vsee pa nič ne pomaga.... to kar se zmeniva velja en dan al dva ppotem pa spet jovo na novo... Zloo mi ni všeč da me zanemarja in sem full žalostna zaradi tega.... prosim pomagajate mi da se odločim al pa nasvet kaj naj naredim... naj ga vržem na ignor za en čas al kaj naj naredim?? Hvala vnaprrej full mi boste poamagali • mjaw
• Od: 17.1.2010
Re: Rajee ima prijatlje kot punco!!
13.3.2010 22:55
enostavno..vrneš ga..ko te pokliče da se nej dobite rečeš da boš šla raj s prijateljico v trgovini..in čez neki tedn/dneh te bo mgoč reku da mu ni všeč da si več s svoji frendici kot z njemu..in ti pa mu rečeš a se zaveda kako si se ti počutila ko je biu un ves čas s svojimi frendom..pa itd
• malamalamala
13.3.2010 22:56
mjaw pravi:enostavno..vrneš ga..ko te pokliče da se nej dobite rečeš da boš šla raj s prijateljico v trgovini..in čez neki tedn/dneh te bo mgoč reku da mu ni všeč da si več s svoji frendici kot z njemu..in ti pa mu rečeš a se zaveda kako si se ti počutila ko je biu un ves čas s svojimi frendom..pa itd
Dober nasvet...hvala ti <3 • MilosR
• Od: 16.6.2009
13.3.2010 23:12
Fanta, ki te izsiljuje se je najbolje rešit. Zelo verjetno, da te nima rad, ampak je s tabo, da pač ima punco. Pač ne se mu pustit. To, če si kaj naredi, nisi ti nič kriva. Če pa tebi zagreni življenje pa...niti nevem kako bi ti ga? Če te tepe al pa kj, ga prijaviš pa lahk ga tožiš za odškodnino. Ubistvu ti nič ne sme, in dvomim, da bi ti, pomoje je slabič k sam govori in te hoče prestrašit in prisilt, da si z njim.
Če se pa bojiš, imaš pa lahko tudi kj v žepu, tako za vsak slučaj. • malamalamala
13.3.2010 23:35
MilosR pravi:Fanta, ki te izsiljuje se je najbolje rešit. Zelo verjetno, da te nima rad, ampak je s tabo, da pač ima punco. Pač ne se mu pustit. To, če si kaj naredi, nisi ti nič kriva. Če pa tebi zagreni življenje pa...niti nevem kako bi ti ga? Če te tepe al pa kj, ga prijaviš pa lahk ga tožiš za odškodnino. Ubistvu ti nič ne sme, in dvomim, da bi ti, pomoje je slabič k sam govori in te hoče prestrašit in prisilt, da si z njim.
Če se pa bojiš, imaš pa lahko tudi kj v žepu, tako za vsak slučaj. Ne tepe me ne pa ne izvaja nasilja nad mano... ampak zdi se mi da se oddaljujema en od drugega in ni mi več prijetno v takšni zvezi.... več je z prijatelji kot z mano :S • MilosR
14.3.2010 0:37
Ne, sj nism mislu, da tepe, ampak to, da ti grozi, kako bo neki naredu sebi al pa da bo tebi zagrenil življenje. Nevem no, nism tip tak človeka, tko da si mal težko predstavljam kako.
• Bijoux
• Od: 13.6.2009
14.3.2010 0:46
okej to se strinjam da ni lepo da te tak zanemarja pa to ... ampak .... mladi smo! jas tut pravim bros be4 hoes • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
14.3.2010 12:21
malamalamala pravi:
MilosR pravi:
Fanta, ki te izsiljuje se je najbolje rešit. Zelo verjetno, da te nima rad, ampak je s tabo, da pač ima punco. Pač ne se mu pustit. To, če si kaj naredi, nisi ti nič kriva. Če pa tebi zagreni življenje pa...niti nevem kako bi ti ga? Če te tepe al pa kj, ga prijaviš pa lahk ga tožiš za odškodnino. Ubistvu ti nič ne sme, in dvomim, da bi ti, pomoje je slabič k sam govori in te hoče prestrašit in prisilt, da si z njim.
Če se pa bojiš, imaš pa lahko tudi kj v žepu, tako za vsak slučaj. Ne tepe me ne pa ne izvaja nasilja nad mano... ampak zdi se mi da se oddaljujema en od drugega in ni mi več prijetno v takšni zvezi.... več je z prijatelji kot z mano :S glej, ne sekiraj se pa glej, pomisli. niso prijatli več vredni od fanta / punce ? prijatli.. tisti res pravi prijatli ti tega nebi delali, kaj ti on • mayaaaaa
• Od: 14.3.2010
14.3.2010 19:28
bo bolše
• malamalamala
14.3.2010 22:47
Ja no še to dam vam povem... pač nekaj dni skoraj teden dni sma mela borbe prave... kreganje na puna... in pol mi en danreče.. konec je konec je tote more... to sem ti delal zato da sem te preizkuso... da sem vido če boš zdržala toti pritisk... če ti bo vseeno al se boš začela dret pa noret... in reče zaj vidim da me iskreno ljubišš .... 8 mesecev sma skup pa do zaj ni vrjel da ga ljubim.... ni mi jasno no pa ga nisem prevarala pa nič... mislite da je dobra ideja da mu malo vrnem??
• MilosR
14.3.2010 23:41
Kaj pa vem. Men se zdi vse skup mal kruto.
• malamalamala
14.3.2010 23:46
MilosR pravi:Kaj pa vem. Men se zdi vse skup mal kruto.
Ja in veš kak sem se počutla nwm kot da bi bla v nočni mori ki ji ni koncaa in ni koncca... katastrofa ne :S Hudo mi je blo tak ker nisem vedla kaj mu je ali me vara al me več noče al kaj... zaj bi mu pa rada malo vrnla da vidi kak je meni bloo... • MilosR
15.3.2010 0:20
Verjamem, sam nism sigurn če je to rešitev. Js mislim, da če si naredu napako, je ne naredi še enkrat, v tem primeru jo je pač on. In ti bi jo ponovila. Sj po svoje si zasluži, to imaš prov.
• malamalamala
15.3.2010 0:36
MilosR pravi:Verjamem, sam nism sigurn če je to rešitev. Js mislim, da če si naredu napako, je ne naredi še enkrat, v tem primeru jo je pač on. In ti bi jo ponovila. Sj po svoje si zasluži, to imaš prov.
JA saj sem se odločla da nem tega naredla... sem premislila še enkrat • MilosR
15.3.2010 12:04
Lahko pa zahtevaš, da se ti odkupi:). To bi pa blo pošteno. Ti povej kako, al pa si more sam zmislit nekaj posebnega. Pač odškodnina za trpljenje al pa nagrada k si tok požrtvovalna. Joj, res je lahko vesel k ma tako punco, upam da si zasluži. • malamalamala
16.3.2010 20:44
MilosR pravi:Lahko pa zahtevaš, da se ti odkupi:). To bi pa blo pošteno. Ti povej kako, al pa si more sam zmislit nekaj posebnega. Pač odškodnina za trpljenje al pa nagrada k si tok požrtvovalna.
Joj, res je lahko vesel k ma tako punco, upam da si zasluži. Ja danes pa prihaajam z novo novico... prišlo je že tako daleč da mi niti ljubim te več ne reče, postal je hladnokrven nwm kaj naj naredim... kot da ima drugo... če pa mu kaj rečem pa reče da delam scene in nwm kaj... in pol nwm ali sem jaz nora al on... hočem le malo pozornosti od njega in nič drugaaa... šla sva narazen pa sem mu spet dala novo priložnost ker je obljubil da se bo spremenil... ampak to so na žalost do zdaj še samo neizpolnjene obljube... :S tako da ljudje nwm kaj naj še naredim... vse sem naredila da bi rešila najino zvezo ... še iz kože sem se mogla dat pa nič ne pomaga... :S nikoli pa mi ne pove prav kaj je narobe... • mjaw
• Od: 17.1.2010
16.3.2010 21:01
am..
mislm.. nej se dobita..pa nej imejta resen pogovor..pa rec mu da ni več tak kor je biu povej razlike med kakšen je biu in kakšen zej..in pol mu rečeš da opazas da se izogiba in da sumis da ma drugo punco..če bo spet reku kaj zagnjaš sceno mu enostavno rečeš da ga boš pustila in da mu nauš nč oprostila če bo želu še eno priložnost.pa take..poglej kako bo naprej..če mu bo vseeno da ga zapuščaš pol pa te ta tip ni vreden • malamalamala
16.3.2010 21:09
mjaw pravi:am..
mislm.. nej se dobita..pa nej imejta resen pogovor..pa rec mu da ni več tak kor je biu povej razlike med kakšen je biu in kakšen zej..in pol mu rečeš da opazas da se izogiba in da sumis da ma drugo punco..če bo spet reku kaj zagnjaš sceno mu enostavno rečeš da ga boš pustila in da mu nauš nč oprostila če bo želu še eno priložnost.pa take..poglej kako bo naprej..če mu bo vseeno da ga zapuščaš pol pa te ta tip ni vreden z njim se pogovarjatt ne daa... kolko krat sem to že naredla n kaj je blo ja to kar sma se zmenla je veljalo en dan naslednji da pa še enkrat hujše vsee skupaj... ne morem se sprijaznit da bi bilo kar tako konec ampak če bo treba to naredit da bom potem lahko srečna potem pa bom • MilosR
17.3.2010 0:39
Js mislim, da če ga pustiš boš na kratki rok nesrečna, na dolgi rok pa si lahko srečna, najdeš novga fanta... Če ga ne, boš verjetno na kratki rok malo manj nesrečna, ker bosta še vedno skupaj, na dolgi rok se ti bo pa samo nalagal in kopičil in dvomim da boš srečna.
Ti želim, da fajn rešiš • babylove
• Od: 9.5.2009
17.3.2010 8:01
Am ... nared mu isto kot on tebi pa boš vidla kuk dolgo bo zdržal ... pač če maš best frenda se pač z njim več druz povei mu kai te muč pojdita na kakšnem krai ki ti je ušeč ... se malo sprosti ... naredi zabawo povabi frende pa se zabawate ... upam da sm ti kei pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.