Frizurica

soncek95 • Od: 27.8.2010 • Prispevkov: 4
Frizurica 27.8.2010 22:32
Ojla!! Am...mam manjšo težavico...skratka...pred dnevom sm bila pri frizerju in so mi naredili spredaj fru fru..sam je tak bol stranski....in tle nastane problem...mam dolge lase ki so rahlo valoviti...frizerka pa mi je nardila tko da mi je poravnala lase...sam jst si ne želim ravnat las...mam pa kr douge...
tko de:
Če mate mogoče kakšen nasvet kak si lahka zdej fru fru nardim da bo raven brez likalnika, ostali lasje itq niso problem...
Pls, za čimprejšni odgovor pa tut če nimate stranski fru fru..Razz
EcstasyKittie • Od: 11.6.2010 • Prispevkov: 14
Re: Frizurica 27.8.2010 22:35
šampon za raune lase?
Re: Frizurica 27.8.2010 22:38
EcstasyKittie pravi:
šampon za raune lase?

Ja,mogoče res...sam...sei vem da je mal zakompliciran, sam jst bi mela sam fru fru ravn...kr nism jst tist fuL nakravžlana, sam bol pr konicah...in bi sam pač fru fru...
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Frizurica 27.8.2010 22:55
Ja sj če maš sam frufru bi si lahko speglala ti ne more nč škodvat kr js se že 2 let peglam skos pa še nimam nč uničene lase.
Če pa si res tok proti temu pa reči frizerki nej ti da kakšn gel za ravnanje las. to je men dala frizerka.. Za vspredi k mam tut frufru. In si sam namažem k si lase vmijem in mam rave;D sam nevem kko se reče temu gelu.
Tak da ja.. Vpraši svojo frizerko.
hf*
Love15 • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 66
Re: Frizurica 27.8.2010 23:04
deadgirl pravi:
Ja sj če maš sam frufru bi si lahko speglala ti ne more nč škodvat kr js se že 2 let peglam skos pa še nimam nč uničene lase.
Če pa si res tok proti temu pa reči frizerki nej ti da kakšn gel za ravnanje las. to je men dala frizerka.. Za vspredi k mam tut frufru. In si sam namažem k si lase vmijem in mam rave;D sam nevem kko se reče temu gelu.
hf*

Hm...ta predlog mi je že bol ušeč...ja se bom pozanimala...pa si ta gel na mokre lase daš pa posušiš, al daš na suhe...al kak to deluje:PVery Happy
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Frizurica 27.8.2010 23:13
Love15 pravi:
deadgirl pravi:
hf*

Hm...ta predlog mi je že bol ušeč...ja se bom pozanimala...pa si ta gel na mokre lase daš pa posušiš, al daš na suhe...al kak to deluje:PVery Happy

na suhe lase si naneseš pol pa počešeš
Love15 • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 66
Re: Frizurica 27.8.2010 23:18
Ok...tnx...res hvala za nasvet... Very Happy
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: Frizurica 28.8.2010 17:54
ja lahko poskusiš s tem:
[link]
to naneseš na mokre oprane lase pa pač s fenom posošiš
Re: Frizurica 28.8.2010 19:05
Ok..tnx...sam kje se pa tole kupi? Smile
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: Frizurica 29.8.2010 13:35
kupiš pa lahko v vseh drogerijah (dm,...itd. )
Re: Frizurica 29.8.2010 19:26
Ok...tnx Wink
Tika12 • Od: 5.12.2010 • Prispevkov: 7
Re: Frizurica 5.12.2010 16:32
Heej..
pač js pojma nimam kako čupo bi lahk melaa.. in keke so moderne....ful bi ra rada spremenila čupoo.. pač zej mam normalne dowge lase spreda molo krajše zadi dalšee.. pa blond pa zadi pač.. črne pramnee...in bi fuul rada spremenila se ustrigla..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.