ste s čim zasvojeni ali grde navade?• mjaw
• Od: 17.1.2010
ste s čim zasvojeni ali grde navade?
5.3.2010 17:52
ste s čim zasvojeni?
imate grde navade kot npr.jesti vsak dan čokolado in čips.ali jesti pred televizorjem? jst: Ko mamo odmor al konc pouka morm enega pokadit..M.O.R.M. ( čene sm ceu dan živcna ) .. Ko mi mt naroči da nej idem u trgovini in kupm mleko,riž,itd..zravn morm vzet tut čokolado..iz trgovino vedno pridem s čokolado v rokah.V.E.D.N.O.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: ste s čim zasvojeni ali grde navade?
5.3.2010 21:48
huuh jas sem ful čudna glede totih navad (:
recimo revijo začnem vedno od zadaj naprej brat, pa vedno ko grem spat more bit tv vžgana (da se nekaj okoli mene govori, da me ni strah (a) ) tak da jo pol mama pride ob 4 ponoči ugašat.. xD ajaa pa vedno morejo bit rolete dol ponoči ker drugače mam občutek da me nekdo gleda xD paa vedno ko grem peš nekam (pa tut če grem v picerijo al pa v trgovino ko je 3min vstran) morem nujno mp3 zraven poslušat ker drugače mi je čudno hodit v tišini (bad habit).. ajaa pa ko si umivam zobe vedno hodim okrog po hiši, al gledam tv, al sem na rač. tak da si včasih tut po pol ure zobe umivam =D paa vedno ko si umijem lase si jih morem vsaj malo postričt (čeprav mi je v 90% potem vedno žal) ajaa pa žvake so moja zasvojenost.. (skozi jih mam, razen ponoči pa ko jem ne, drugače pa stalno) pa olupek od banane se mi gabi, tak da če se ga dotaknem si morem takoj pol roke it umit xD pa ko se morem učit postanem obsedena s pospravljanjem, tak da je na koncu vedno vse lepo pospravleno, znam pa še stalno nič (a) paa tu blizu je en taki strašljivi gozd (res grozni, pa neka stara bajta je noter pa tam neki burek živi pa se vedno dere da je to njegov gozd pa take pa da naj nea raje noter hodimo --> samo mi vedno gremo tak malo pit pa to (a) ) pol ko pa sama hočem it mimo pa me je tak strah da bi najraje tekla, sao pol se vedno PRISILIM da nea tečem (prav ponosna sem nato da grem lepo počasi mimo :$) pa ko sem bla mala sem kesone štela =D tak da če sem se kdaj zmotla sem hotla da se nazaj peljemo xD gosh im weird (: pa jas bi še kuj lahko naštevalaa haha samo pol bi me za **** preveč meli =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • ...<3
• Od: 4.1.2010
5.3.2010 22:10
no jz pred televizorjem vedno jem. ne morm si pomagat. potem sem nagnjena k zamujanju. ubistvu si ure in ure prej use splaniram ampak nakoncu pridem usepousod ene 5 min prepozno. obsedena sem z gledanjem filmou. ne zdržim d ne pogledam useh romantičnih komedij. potem moja ful grda navada je, da mnenje o človeku izoblikujem v prvih 5 min in ga večinoma ne spreminam. potem sm ful hitre jeze. kar definitivno NI dobr. če me kdo zafrkava me tak bes popade. npr. magari k me učitl pr matematiki sam zafrkava namenoma. mi reče d nism sposobna tega zračunat al pa kej takega postanem taak jezna d če bi ga lahka bi ga usekala. no men se zdi d bi blo to use ;D
• Insane
• Od: 12.7.2009
6.3.2010 11:47
huh jas jih mam ful..
vsak dan pojem najmanj 3 lizike... vedno ko gledam ponoči neko grozljivko pa grem potem v kopalnico al pa nekam najprej vrata odprem pa pogledam če je kdo not.:SxD vedno se tuširam zadnja ker sem kao najbol dolgo not.. in potem se grem tuširat pa se vedno tak dolgo tuširam da vse toplo vodo zrabim.. ups. prej kot grem spat si vedno obrnem tv v mojo smer da potem če ne morem zaspat gledam če se kaj premika za mano... ful sem taka paničarka vedno mam občutem da me kdo gledam.. ko grem kam sama, ko sem v sobi pa so žalozije gor al pa če mam vrata odprta.. vedno spim pokrita čez glavo ker mam filing da me nekdo gleda..:S tega se ne morem rešit..-.- zjutraj ko grem v šolo grem vedno mimo ogledala v hodniku pa se tak dolgo popravljam da morem zelo pohitet če nočem da mi bus odpelje.. vedno ko pridem kam ko majo mačke jih vedno cartam... in se potem mama vedno dere da sem cela dlakava...xD sem zelo hitre jeze.. in preveč rada se prepiram.. tudi ob 3. zjutraj ko komaj čakam da grem spat pa pride neki čudak na msn ga azčnem ****.. pa sem tak dougo gor dokler ne obupa pa odide spat.. ful preveč rada zafkavam ljudi.;S pa šedost stvari je sam se jih ne spomnim na srečo. • D*
• Od: 22.12.2009
6.3.2010 12:46
Pr meni jih je fuuL ^^
Ko pridem domou in sm sama pržgem TV ( ne radiota ) Zmerej TV (: Ko grem u Trgovino kuupm zmer nek več, tud če nerabim . Usaak dan morm jest neki sLadkega. ^^ Ko si zobe umivam hodm po bajti nemest da bi bla u kopaLnici ×D Ko je včer zmer morjo bit roLete doL do konca, kr čene mislm da kdo gleda ×D Pa tko vrata od kopalnice morjo bit zmer zaprte ko sm sama kr mam občutk da je edn notr ×DD Pa doskrt preverm tud pod poslo če je kdo ^^ Pa zmer ko grem spat dam glavo pod pouštr in se pokrijem čez da nič ne slišim, pod deko pa šteklam po mobiju al pa ka delam (: Ubistvi je use to kar nek ×DDD • babylove
• Od: 9.5.2009
6.3.2010 13:12
Slabo nawado mam da spim z tipovo majico ( oz s tipom ) ... in mojim medotom k je skori tko velk kot jst in da mam celo pojstlo plišastih igrač ...xD
Da sm ker razvajena in da mi foter da skus denar ... Da vsak teden grem na šoping iin pol nimam kam dat oblačila k mam use povno da konec tedna mamo s frendi party ( všasih) ... am da sm edina ... zdej bom pa dubila ( pol brata ) in bom znorela ... da se rada kregam .. rada se maščujem ... am moja pa najhujša navada je da tipa za kakšen problem jih ob **** pol se pa tisti po tleh kotalijo no to je sm tiste glavne najde se še in še |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.