kak tipu na lep način povedat da to nebi šlo....• muca maca
• Od: 26.7.2009
kak tipu na lep način povedat da to nebi šlo....
27.1.2010 22:12
hmmm ja mam problem ane... menim se z enim tipom k se je full zagreu za mene, in ja sej je ful vredi za menit pa tau sam ne, sj vete more bit tud tista telesna privlačnost k nemislim met glih vrečke čez bučo ko se žvalim z njim pa tau an. in uglaunem mene zanima kak mu nej na lep način povem da to neb šlou an pa da sma lahk sam prjaltla kerr je res ful vredi prjatu pa to, hvala za odgovore • princessme
• Od: 27.1.2010
Re: kak tipu na lep način povedat da to nebi šlo....
27.1.2010 22:36
ja pr men je blo podobno po moje mu reč da bi bla sam frenda in da ti pač on ni ušeč na tak način.....sei nebo zamiru. • manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
27.1.2010 23:48
pr men tut...4x haha
reč mu pač d je ful dobr frend p da res nebibla s njemu.. ce te ma rd te bo razumeu?=) • muca maca
• Od: 26.7.2009
28.1.2010 7:33
mah ja... sej to tud nameravam sam ful mi je bed kr je edn redkih k je uredu do punce pa to :S
• ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
28.1.2010 15:17
ja lej punca tko je pač pr tipih .. poveš jim na kerkol način - lep alpa grd na zunej bojo kazal da jim nisi zrušla egota .. sam zno3 jih bo pa to bolel tko k usazga boli, sj so oni tud ljudje ne ? čeprou ja razumm da je problem končt oz. povedat nekomu da to ne'b šlo =/
ja probi navest temo na vaju2 in pol pač rečš nwm neki tazga @ lej sej si uredu fnt, ušeč si mi, razumš use, sam šezmeri sm mnenja da nama nebi ratal ? neki podobnga .. • dari
• Od: 8.3.2009
28.1.2010 17:23
reči mu da bi bla z njim raj dobra prjatlca kr tazga človeka ne dobiš na usakem vogali in de če bi bla pač skupej bi se tu zlo spremenilo in ne bi blo več isto... bo že štekou...
• missevil
• Od: 28.1.2010
28.1.2010 19:15
ja pr men je blu enak sm da sva bla skup pa je biu ful vame js pa vanga ne tuk pa sm pol sm povedala kuk je pa je kul zdj
še na valeti skup pleševa • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
20.2.2010 15:19
rdeča kapica pravi:mah ja... sej to tud nameravam sam ful mi je bed kr je edn redkih k je uredu do punce pa to :S
to točno mu še puvej zravn |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.