MagneTni piiirs iin too:D

00sanch00 • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 17:34
.. am.. ka kdo uee ..
kje uu cel bi se dau kuupt .. magnetn piiirs .. za nos?
pliiiz .?
D* • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 32
Re: MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 20:47
em . a si pogLedla u zlatarni ?
Jz sm ga za rojstni dan dobila sam kr sm si dala gor sm se ful obremenjevala.
minnieminaa • Od: 8.2.2010 • Prispevkov: 3
Re: MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 21:30
u enii trgovini claudia
sam kr nekii ko ti skozz dol pada in ko prblizas eni magnetni stvari ti kr dol pade :S
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 22:06
to ti takoj dol pade.. drugače se pa na vsakih štantih to kupi, jas sem si ga na morju, samo boš živce zraven zgubla
Re: MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 22:28
PorceLan pravi:
to ti takoj dol pade..samo boš živce zraven zgubla

se čist s tabo s3njam...jst sm ga že ene 5x zgubla pa sm mogla mami plačat da mi ga ej najlda sam zei sm ga pa tok zgubla da ga ne najdem in si bom verjetn mogla nouga kupt-.-
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: MagneTni piiirs iin too:D 3.3.2010 22:32
minnieminaa pravi:
PorceLan pravi:

se čist s tabo s3njam...jst sm ga že ene 5x zgubla pa sm mogla mami plačat da mi ga ej najlda sam zei sm ga pa tok zgubla da ga ne najdem in si bom verjetn mogla nouga kupt-.-

živce boš* sem mislila drugače (:

jaap, jas sem ga enkrat pa se mi ga ni dalo iskat ..nevem no mam raje lukno ko pa tolee (:
Re: MagneTni piiirs iin too:D 4.3.2010 16:47
PorceLan pravi:
minnieminaa pravi:
PorceLan pravi:

živce boš* sem mislila drugače (:

jaap, jas sem ga enkrat pa se mi ga ni dalo iskat ..nevem no mam raje lukno ko pa tolee (:

hvala za nasvetee Very HappyVery Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.