On <3

Se vam je že kej podobnega zgodl ?
a) Ja, valda... že neštetokrat
33%
 33%  [ 2 ]
b) ne še nikol ... pa upam da se mi tut ne bo ...
66%
 66%  [ 4 ]
Skupaj glasov : 6

KaToiix • Od: 30.11.2009 • Prispevkov: 16
On <3 2.3.2010 22:52
Živjo ...
Mam en big problem ...
Z nekim super dobrim tipčkom sva bluzla, ampak pol tega ni hotu več, kr je pač biv jezn name, kr ga enkrat nism pozdravla, ko sm šla mimo njega, kr ga pač nism vidla, kr sm bla zamišljena in sm buljila v telefon ... in zdej vedno ko ga vidim je obkrožen z drugimi dekleti ... to dela zato, da bi bila ljubosumna in res sem maloo in tudi zato, ker ve da lahko s to svojo lepoto dobi res katero hoče ... vendar bi rada, da ne bi biv jezen name zarad tistega, kr ga res nism vidla... pa ne vem kaj naj storim ... naj se tut js pred njim obnašam tko kt on, da lohk mam celo gnečo fantov okol sebe, tko kot ma on tisoč deklet, al ga nej prosm za še eno šanso, da bi spet bluzla, al pa kej več, kr mi je totalno všeč, pa tut js sm mu (no vsaj bla sem mu) ... Nimam pojma kaj naj nareim ... pa nailepša hvala za vaše odgovore ...
D* • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 32
Re: On <3 3.3.2010 14:45
Zakaj mu ne poveč pač da ga nisi vidla .
in če meni tko tip nebi vrjeu bi nrdila tko kot on ;P
da bi biu tudi on lubosumen (:
KaToiix • Od: 30.11.2009 • Prispevkov: 16
Re: On <3 3.3.2010 16:45
Mins pravi:
Zakaj mu ne poveč pač da ga nisi vidla .
in če meni tko tip nebi vrjeu bi nrdila tko kot on ;P
da bi biu tudi on lubosumen (:

sem mu takoj po tistem povedala, da ga nisem videla, ker če bi ga, verjetno ne bi šla mimo njega, vendar me ni hotel poslušati ...
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: On <3 3.3.2010 16:48
js bi mu povedala pač d ga nism vidla..pa kua a misle d ga morš skos vidt pa tk..sj nisi njegova last..mogoče se te je pa naveliču..ker če bi mu blo res tok do tebe neb kr tok zameru pa use..neuem,tak je moj mnenje =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.