Zanima me, če lahko nehate s tem e-castig!

Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Zanima me, če lahko nehate s tem e-castig! 1.3.2010 2:11
Hvala!

Nadležni ste povsod. FB, Netlog, Forumi, itd.

Sej kr klikite sami, sej boste vi polni virusou. Sj mene briga, js virusa ne bom dobu. Sam vsi windows uporabniki ga pa skor ziher bojo!!

Ne vem kako ste lahko tok neumni da verjamete temu šitu..

LP
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: Zanima me, če lahko nehate s tem e-castig! 1.3.2010 9:52
Soundbox pravi:
Hvala!

Nadležni ste povsod. FB, Netlog, Forumi, itd.

Sej kr klikite sami, sej boste vi polni virusou. Sj mene briga, js virusa ne bom dobu. Sam vsi windows uporabniki ga pa skor ziher bojo!!

Ne vem kako ste lahko tok neumni da verjamete temu šitu..

LP

se strinjam Confused prou pousod je že ei.... groooozaaaaaa
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Zanima me, če lahko nehate s tem e-castig! 1.3.2010 15:37
ja budale, pa na ii2 na vsakem kanalu po 500 novih komentarjev, a ko pogleaš samo toti kesoni z linki.. majkemi da nobenmu nea kliknem Mr. Green

pa btw, sem pogledla, samo 90% totih kaj so kaj dobli je iz budimpešte, ostali so pa neki cigani, tak da če še niste ugotovili je to **** ljudi + tega na strani so take napake da se vidi kaki gusteki so to delali, dnar itak samo oni dobijo, navedejo kao zmagovalce ki sploh ne obstajajo Mr. Green sploh pa zakaj te ni nekdo iz new yorka to dobil? Mr. Green zaj pa tu neka slovenija ko nia za burek Laughing

optimisti neki ko nič nebote dobli Mr. Green tak da mejte mir s tem, vsaj na eetaqu (:
Re: Zanima me, če lahko nehate s tem e-castig! 1.3.2010 20:48
take kr na goli otoko pa buf roko bek z drugo še lahk zmeri kameje nosi

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.