TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD

PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 22.2.2010 19:23
oiiŁaaa xD

no, jst sm se pa odločla da nardim eno tako temo v kateri ne bo dolgcajt... Laughing tle lohk prlepte vice, smešne zgodbe, horoskope al pa si keii sami zmislte... uglauneem mora bit zabavn tko de se da res nasmejat fuuuuŁ xD

evo, pa kr začnite!!! Very Happy
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 22.2.2010 23:12
amm
mal črnega humorja:
V koncentracijskem taborišču.
Hitler upraša deklico: “Koliko si stara?”
Veselo mu odgovori: “Jutri bom deset.”
Hitler: “O ne, pa ne boš…”
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
... 23.2.2010 18:58
hehe sem že prebral 'kontracepcijsko taborišče' =)
ja ena zgodba..xD
enkrat je mto na konc leta nenapovedano spraševala in seveda jz sm biu na njeni črni listi..
pa težava je bla v tem ker nism smeu šuta dobit da ne bi meu popravca..
in seveda mene pokliče hah xD
ustanm grem proti tabli, se mau zagibam in se kao ****..
no in jz sm bl tak 'igralni tip' in se seveda tko vid kokr da bi se z glavo ob rob mize zadeu..
in pol tm na tleh ležim sapo zadržujem una itak takoj znorela, je šla do ravnatelce in je še dva sošolca uzela kao da me bosta nesla..
me naložijo v avto in se skupi ( jz, 2sošolca pa ravnatlca) odpeljemo v zdravstven dom..
jz naj bi itak kao skupi padu zato sm tm k en komeranc ležu v avtu..
in pol se ustavmo pred eno štrcuno da je šla ravnatlca kao po vodo za mene..
in smo bli trije sošolci u avtu.. jz se začnem režat k **** unedva mi pa rečeta: prokleta **** kaj se režiš??!!( to sta v hecu mislila).. ( pa sošolci so itak vedl da se delam)..
pride nazaj ravnatlca u avto in gremo pospešeno v zdravstven dom..
no in pol se jz kao čez pol minutke zbudim pa rečem ooo kva se mi vrti..
una usa vesela da sm se 'zbudu iz šoka'..=)
pol pa gremo k unmu dežurnmu zdravniku in mi da termometer. ravnatlca pa sošolca so uzun počakal in zdravnik je šeu kao hitr uprašat do ravnatlce kaj je blo..
jz sam termometer vn haha in ga tok nadrkam da je pršu do 39.5 stopinj hahah.
dobr pride nazaj vid da mam vročino in reče da je use u redu nej se pomirim..
reče nej grem dam in nej počivam, velik pijem in mi je napisu pol en pregled na katerga nism šel..
no pol use u redu, pol pokliče starše in jim use pove pač da sm skupi padu pa to..ravnatlca prou srečna da sm u redu in me celo do doma zapele..

no in sem bil okol pol ure pred fotrom doma in me je zanimal kako bi res lohk vročino dobiu da bi bil lohk še mogoče nasledn dan doma..
in se nism druzga spomnil kot da bi si 5 min pred fotrovim prihodom dau čelo na radiator in segrel da bi meu vroče čelo.. heh xD
in mi je ratal tko še dva dni pol doma ostat..
takla mamo =P
Re: ... 23.2.2010 20:47
Jok3r pravi:
ja ena zgodba..xD
enkrat je mto na konc leta nenapovedano spraševala in seveda jz sm biu na njeni črni listi..
no in jz sm bl tak 'igralni tip' in se seveda tko vid kokr da bi se z glavo ob rob mize zadeu..
in pol tm na tleh ležim sapo zadržujem una itak takoj znorela, je šla do ravnatelce in je še dva sošolca uzela kao da me bosta nesla..
me naložijo v avto in se skupi ( jz, 2sošolca pa ravnatlca) odpeljemo v zdravstven dom..
in smo bli trije sošolci u avtu.. jz se začnem režat k **** unedva mi pa rečeta: prokleta **** kaj se režiš??!!( to sta v hecu mislila).. ( pa sošolci so itak vedl da se delam)..
pol pa gremo k unmu dežurnmu zdravniku in mi da termometer. ravnatlca pa sošolca so uzun počakal in zdravnik je šeu kao hitr uprašat do ravnatlce kaj je blo..
reče nej grem dam in nej počivam, velik pijem in mi je napisu pol en pregled na katerga nism šel..
no pol use u redu, pol pokliče starše in jim use pove pač da sm skupi padu pa to..ravnatlca prou srečna da sm u redu in me celo do doma zapele..

no in sem bil okol pol ure pred fotrom doma in me je zanimal kako bi res lohk vročino dobiu da bi bil lohk še mogoče nasledn dan doma..
in se nism druzga spomnil kot da bi si 5 min pred fotrovim prihodom dau čelo na radiator in segrel da bi meu vroče čelo.. heh xD
takla mamo =P

hah zakon Very Happy
bi mogu it za igralca Very Happy
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 23.2.2010 20:58
js sm pa ugotovila da so emo fantje sexiiiii!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Razz Wink

[link]
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: ... 23.2.2010 21:42
Jok3r pravi:
ja ena zgodba..xD

takla mamo =P

hh kko ti je uspelo?
drgač pa CARRRR! d si eno učitlco tko okoli prsta ovleku...=D
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 23.2.2010 21:43
any pravi:
js sm pa ugotovila da so emo fantje sexiiiii!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Razz Wink

[link]

jaaa eni so res šmeksii =D
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 24.2.2010 23:49
When You Love Someone
And They Break Your Heart
Don't Give Up On Love
Keep Faith Beside
Just Hold On, Hold On, Hold On, Hold On...
Very Happy
myselfime • Od: 12.5.2009 • Prispevkov: 51
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 26.2.2010 19:45
princessme pravi:
any pravi:

[link]

jaaa eni so res šmeksii =D

meni so tut useec Embarassed & ce je keri Emo boy tu naj zasebnega posle in se bomo dalje menli.... Razz Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: TeMa Za UsE Kr Ti PaDe Na MisEuu xD 5.3.2010 17:34
[link]

[link]

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Laughing all i can say xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.