kdo jih šteka (fante)????!!!!

lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
kdo jih šteka (fante)????!!!! 4.10.2009 22:51
eiii..mene pa zanima zakaj fantje..se tkoo obnašajo..prvoo pokažejo neko zanimaje...potem pa kr kaoo da me ne vidi...pole spet drugi dan kot da ni blo neč ..jest res ne razumem....ma dej dej ku je to življnejee J****
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 14:27
ja......to bi rada vedla tut jz...to je pomoje tist moški ponos..ampak zakaj ga morjo sploh imet......????????????????...kr neki moški...da izpade frajer pred frendi pa to...sam zakaj je tipa sram pred frendom bit z babo če jo ma rad...tega nebomo ženske nikol zastople...!!.:O:O:O:O
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 16:16
ehhh to ne vete Very Happy Very Happy
to vam sploh noben ni povedu Very Happy da si ve sam nekaj domišljate Laughing
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 17:29
Pomojem je pa stvar da ste punce tumaste,pa ne sodelujete takrat ko vas tip osvaja in pišete nazaj kot da ne kažete nobenega zanimanja.
buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 18:14
sosed pravi:
Pomojem je pa stvar da ste punce tumaste,pa ne sodelujete takrat ko vas tip osvaja in pišete nazaj kot da ne kažete nobenega zanimanja.

to pa sploh ni res!
ne moremo se že ob prvem pogovoru sliniti okoli tega fanta kot največje kurve!
pač se normalno pogovarjamo in ves čas namigavamo, da se nam tip dopade..
ampak tudi meni ni jasno... ZAKAJ se najprej taaaaako zelo zanima zate.. nato pa te več poznati ne upa?
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 19:07
ja sej se čist strinjam z tabo buuh !!!!!!!!!!!
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 19:23
am ja tipi majo svoj ego ane
in recimo če ti čist uno MEJČKN ne seodelujš pr osvajanju se mu ego zruš
in potem recimo nasledn dan se pa ti odločš usa pogumna stopt do njega pa se pogovarjat pa te totalno ignorera pa se pogovarja naprej z frendi in tak šit naprej
ampk ti lah pa ukrepaš pa namest da rečš žiujo mu njegou ego TOTALNO zrušiš
in stvar deluje tko:
- pridš do njega in njegove gruče ki je okol njega in se mu zaderš na uho; Vidla sm te z drugo, kaj si mislš kdo si da me boš tko ponižvou veš kaj konc je med nama !
pol mu pa nebo nč jasn pa bo recimo govoru; Sej nisva bla skup * itd.
pa mu nazaj zabrusiš: Aha! Pred frendi to use zanikaš k sva pa sama bi se pa najraj stopiu od mojih poljupčkou in usga tega kar midva delava.
In ja pol mu bo pa itak tko nerodn da bo priznou poraz ;D ampk ja pol ne kej preveč prčakvt med vama loh se pa tud zgodi da ga bo glih to uzpodbudil k zvezi
recimo ta primer * pol ih je še velik podobnih
- IGNORERAŠ TI TUD NJEGA !
- uzpostavš zvezo seprau začneš govort * užiwo alpa čist tko po msnju in te scene * in mu rečš žiujo kko si kej in tko dalje in tip bo vidu da se ti tud zanimaš zanga itd.
uglaunm zmisl si neki kar ga bo zmedl in tko al ga pa ti tud tko osvaji pa pol ignoreri ..
take uglaunm *
HF !
jaky • Od: 23.9.2009 • Prispevkov: 10
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 19:37
TOTALNO zrušiš
in stvar deluje tko:
- pridš do njega in njegove gruče ki je okol njega in se mu zaderš na uho; Vidla sm te z drugo, kaj si mislš kdo si da me boš tko ponižvou veš kaj konc je med nama !
pa mu nazaj zabrusiš: Aha! Pred frendi to use zanikaš k sva pa sama bi se pa najraj stopiu od mojih poljupčkou in usga tega kar midva delava.
In ja pol mu bo pa itak tko nerodn da bo priznou poraz ;D ampk ja pol ne kej preveč prčakvt med vama loh se pa tud zgodi da ga bo glih to uzpodbudil k zvezi

Če boš res rekla to pred frendi bi jst reku takole.........s kero si me vidla, kk ji je ime a ma mybe blodn lase ubistvu je mela pa črne laske .....kwa bi ji blo narodn jao... xD
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 19:41
jaky pravi:
TOTALNO zrušiš
in stvar deluje tko:

Če boš res rekla to pred frendi bi jst reku takole.........s kero si me vidla, kk ji je ime a ma mybe blodn lase ubistvu je mela pa črne laske .....kwa bi ji blo narodn jao... xD

moj odziu nazaj bi biu recimo aha pol si biu pa in sto blond in črnolasko pa kaj jst vem s kero se ti družš KONC JE !
men nebi blo čist nč nerodn ;D
bi že najdla neki za nazaj odgovort **
lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 20:52
buuh pravi:
sosed pravi:

to pa sploh ni res!
ampak tudi meni ni jasno... ZAKAJ se najprej taaaaako zelo zanima zate.. nato pa te več poznati ne upa?

ja se strinjam s taboo buuh..že pokažeš da ti je ušeč pa too..samoo ne pa da bi se tm neki vsilevalaa ku nekaa... nevem nooo...
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 5.10.2009 23:01
en razlog zakaj te drugi dan ne obdira...
mogoče ga ti prvič nisi in je vidu da pač ga ne J.ebeš pou k.urca neč in je odnehu...
jaky • Od: 23.9.2009 • Prispevkov: 10
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 6.10.2009 17:40
ajnowajmWEIRD pravi:
jaky pravi:
TOTALNO zrušiš
in stvar deluje tko:

moj odziu nazaj bi biu recimo aha pol si biu pa in sto blond in črnolasko pa kaj jst vem s kero se ti družš KONC JE !
men nebi blo čist nč nerodn ;D
bi že najdla neki za nazaj odgovort **

Haha....lej v vskame primeru je slaba ideja....to da rečeš da si biu z eno kao....čist brez veze.....po moje je boljš da ga uprašaš za pijačo....kk tipom je to res všečš....seveda če mu je punca ql pa to... zgubid nemaš kej?xD
buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 7.10.2009 15:33
lola00 pravi:
buuh pravi:
sosed pravi:

to pa sploh ni res!

ja se strinjam s taboo buuh..že pokažeš da ti je ušeč pa too..samoo ne pa da bi se tm neki vsilevalaa ku nekaa... nevem nooo...

ja, sei js se ne mislim usiljevat.
sam, če pa mu niti malo ne namigneš, da ti je ušeč itd.. si lahko ful hitr najde drugo punco...
ampak.. preveč pa preveč očitno namigavaš... in se tipu ne dopadeš. je pa spet problem, da te lahko zafrkava :S ...
ma kaj so ti tipi tkoooo kompliciranii?!?? :@
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 8.10.2009 2:17
samo neke bom reko : "VSE JE INDIVIDUALNO" taq da ni nekiga skupniga imenowalca Very Happy
ppoopp • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 13
Re: kdo jih šteka (fante)????!!!! 2.3.2010 21:41
ajnowajmWEIRD pravi:
am ja tipi majo svoj ego ane
in recimo če ti čist uno MEJČKN ne seodelujš pr osvajanju se mu ego zruš
in potem recimo nasledn dan se pa ti odločš usa pogumna stopt do njega pa se pogovarjat pa te totalno ignorera pa se pogovarja naprej z frendi in tak šit naprej
ampk ti lah pa ukrepaš pa namest da rečš žiujo mu njegou ego TOTALNO zrušiš
in stvar deluje tko:
recimo ta primer * pol ih je še velik podobnih
- IGNORERAŠ TI TUD NJEGA !
- uzpostavš zvezo seprau začneš govort * užiwo alpa čist tko po msnju in te scene * in mu rečš žiujo kko si kej in tko dalje in tip bo vidu da se ti tud zanimaš zanga itd.
uglaunm zmisl si neki kar ga bo zmedl in tko al ga pa ti tud tko osvaji pa pol ignoreri ..
take uglaunm *
HF !

če boš to nrdila pred frendi ga boš nardila še večiga carja pred frendi ker nej bi meu 2 na 1x Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.