paralelke na srednjih šolah• TheGodSon
• Od: 26.2.2010
paralelke na srednjih šolah
26.2.2010 21:35
a mi lahko kakšen >>veteran<< koje srednje šole pove a je pri paralelkah v srednjih šolah tudi tako kot na oš al ste bolj vsaka zase?mislim ali ste bolj skupaj ali ste prijatelji z sosošolci, love pa to, sovražniki, ali pa ste bolj: to so oni to smo pa mi...
• TheGodSon
Re: paralelke na srednjih šolah
27.2.2010 11:35
dajte no a je tško povedat a se poznate vsi v eni generaciji na srednijh šolah?
• XxcuukrckxX3
• Od: 22.12.2009
27.2.2010 18:02
ja pr ns je udvisn..pač z enimi se štekamo,z enimi ne.. usak posameznik..tut udvisn iz kje prhajaš..npr.eni k so iz enga kraja pa čeprou so u drugih razredih so še zmeri skp..ampak pr ns punce nmaramo enih finih afn iz druzga klasa..sam ni pa tk d bi se sovražle,pač se ne družmo..glede love je pa isto čst odvisn..u našmu razredu ni nubenga para,pr drugih pa neuem..tk med razredi pa itaq..drgač sm pa u prumu letniku in zaenkrat ne poznam še useh hehe.xD sam pomojem da tut na konc 4. nam poznala =) sam npr. mi smo klasiki an.. drugi so pa npr. naravoslovci pa evropejci pa splošni.. in se po tem dost razlikujemo pa tut kdaj kj rečemo: sj an,se vid d so to pa to.. xD al pa pr ns: to smo pa pač mi klasiki tk no =) • TheGodSon
27.2.2010 18:21
js sm bol mislu generalno gledano
a to si v mb škofijski? • XxcuukrckxX3
• Od: 22.12.2009
27.2.2010 19:04
aja aja,sorč.xD
umm nene,u Škofji Loki na gimnaziji =) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.