kuj nekaj..

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
kuj nekaj.. 1.3.2010 16:06
Hej.
am upam da se spozna nekdo na računalnike.. (: no, jas mam zaj že 2 tedna tak čudno nareto, da vedno ko vklopim rač. se mi iz vsega izpiše, pa se morem opet na novo.. pa tut recimo če vse dol zaprem, pa pustim recimo rač. prižgan, pa pol hočem recimo na eetaq it se mi pač avtomatsko izpiše.. pač da se morem stalno vedno noter vpisovat, to se mi pa nea da ravno ne.. ker včasih nisem mela tak, pa vedno recimo na gmailu, fb-u, youtubu pa to sem vedno bla noter že kar vpisana, zdaj se pa morem vedno na novo vpisovat.. zaj nea vem če sem jas kaj stisnila po pomoti, sao če kdo ve ki si lahko to spremenim naj prosim pove.. (: hvalaa =D
Re: kuj nekaj.. 1.3.2010 18:50
ja ne vem a mas nastiman tm klukco pač da te vedno sam upiše ??
Re: kuj nekaj.. 1.3.2010 19:38
Ribica pravi:
ja ne vem a mas nastiman tm klukco pač da te vedno sam upiše ??

kako klukico?
Re: kuj nekaj.. 1.3.2010 22:05
vredii, sem žee =D hvala vseeno ribica =**
Re: kuj nekaj.. 2.3.2010 20:37
orodja-> možnosti->varnost->zapomni si gesla Wink
Re: kuj nekaj.. 3.3.2010 9:02
ppoopp pravi:
orodja-> možnosti->varnost->zapomni si gesla Wink

uuh ja, zdaj že mam vse porihtano.. hvala vseeno, means a lot (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.