se lohk zaljubš prek pix?• any
• Od: 26.5.2009
se lohk zaljubš prek pix?
23.2.2010 20:02
mene pa zanima če se lahko u enga tipa zaljubm prek pix? kr se mi ZDI da sm se... pa v njegou značaj........... res je sladek........ in on je zaljubln vame pa me niti vidu ni • iNcHii
• Od: 2.6.2009
Re: se lohk zaljubš prek pix?
23.2.2010 20:08
Jst bi rekŁa da se nisi gŁih zaŁjubiŁa vangaa ampak to je sam ušeeč..usaj po zunanjosti..k tukii je pa kr veŁkaa razŁikaa...jst ti priporočaam da se z njem dobiš kje uzunii da vidš kakšn ma značaj pa to k po netu ga ne morš pač spoznt kakšn je...aiia pa po možnosti uzeem kšno prjatŁco če tipa ne poznaš..za usak sŁučaj k nikoŁ neweeš kakšni so Łahko Łjudjee..no upam da sm ti keii pomagaŁaa... • Soundbox
• Od: 23.11.2009
23.2.2010 20:29
če zaljubljenost mislš kot "crush" pol je nekak možno. drgač pa ne.
ker oseba tut ni samo značaj ampak tut kretnje, mimika in vse ostalo. • Southwind
• Od: 23.2.2010
24.2.2010 16:28
Tudi jaz mislim, da gre samo za to, da te privlači. Ampak to je seveda dobra stvar, ker iz tega se z lahkoto razvije ljubezen. Sploh če, kot praviš, imaš rada še njegov karakter. Predlagam srečanje!
Lp, Southwind • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
24.2.2010 16:41
pomoje te tut samo pač privlači, zaljubljena pa nea moreš kar tak bit brez da osebe nebi spoznala.. sicer pa nikoli ne moreš vedet če je on res taki kot si ti predstavlja tut v realnem življenju.. eni so isti kot se opisujejo, drugi pa čisto kontra.. kaki psihiči itd.. pač previdna moreš bit ne, to sem hotla povedat ×D
pa če se bota dobla se dobita neki na javnem mestu, pa nea raje zaj zaenkrat devaj telefonske št. da neboš postala predmet obsedenca.. ker če bo psihič ga pač skenslaš -as easy as that _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • any
• Od: 26.5.2009
24.2.2010 16:59
PorceLan pravi:pomoje te tut samo pač privlači, zaljubljena pa nea moreš kar tak bit brez da osebe nebi spoznala.. sicer pa nikoli ne moreš vedet če je on res taki kot si ti predstavlja tut v realnem življenju.. eni so isti kot se opisujejo, drugi pa čisto kontra.. kaki psihiči itd.. pač previdna moreš bit ne, to sem hotla povedat ×D
pa če se bota dobla se dobita neki na javnem mestu, pa nea raje zaj zaenkrat devaj telefonske št. da neboš postala predmet obsedenca.. ker če bo psihič ga pač skenslaš -as easy as that mava skupne frnede pa se prek njih poznava • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
24.2.2010 17:07
any pravi:
PorceLan pravi:
pomoje te tut samo pač privlači, zaljubljena pa nea moreš kar tak bit brez da osebe nebi spoznala.. sicer pa nikoli ne moreš vedet če je on res taki kot si ti predstavlja tut v realnem življenju.. eni so isti kot se opisujejo, drugi pa čisto kontra.. kaki psihiči itd.. pač previdna moreš bit ne, to sem hotla povedat ×D
pa če se bota dobla se dobita neki na javnem mestu, pa nea raje zaj zaenkrat devaj telefonske št. da neboš postala predmet obsedenca.. ker če bo psihič ga pač skenslaš -as easy as that mava skupne frnede pa se prek njih poznava ahaa no super, ena točka več _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
24.2.2010 18:34
any pravi:mene pa zanima če se lahko u enga tipa zaljubm prek pix? kr se mi ZDI da sm se... pa v njegou značaj........... res je sladek........ in on je zaljubln vame pa me niti vidu ni
Zaljubiš se lahko, ljubiti nemoreš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.