art tečaji & srednja šola za oblikovanje in fotografijo• abues
• Od: 7.1.2010
art tečaji & srednja šola za oblikovanje in fotografijo
7.1.2010 17:13
Dannnnnnnn.
hm. ia. Mene pa zanimma če ma kdo namen it letos na sšof in kero smer.? pa če je kdo gor, kko ie kj.? kko sprejemci..? folk..?(menda odličn kokr uem) foksi.? predmeti? (likovna gimnazija mislm, če me ne sprejmejo moda al pa fotografija..) kko je kj z ekskurzijam.? odmori,hrana.? urniki.? (usaj prbližn kdaj se začenja pa konča pa to...) kje majo športno.? in no ia, karkol če kdo kj ve no. & če še kdo gre nj puve. in pa art tečaj za pripravo na sprejemce.. js sm se prjaula ker bo bl za zihr čprou sm skor 100% d bi nardila tut brez.. a gre še kdo.? (petki,na miklošičovi..) no ia. HaveFun. • nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: art tečaji & srednja šola za oblikovanje in fotografijo
7.1.2010 22:10
jst grem letos na fotografsko..če me pa ne sprejmejo grem pa smer moda sprejemci so pa mislm da tko da ti dajo eno sliko pa jo morš osenčt..al pa mač eno sliko pa jo morš povečat..pa barvna lestvica..od bele do črne..drgač pa tut mene zanuima vse bl podrobno have fun • StarryNight
• Od: 9.2.2010
9.2.2010 18:40
Heej.
Js grem tut letos na fotografsko! Pa mi je ful bed k sm drgač iz NM-ja pa ne bom nobenga poznala, tko d bi blo ful dobr (če je kera za : D) d bi se kej menile pato k mi bo ful lažje in use. Am... pa zanima me če greste v dom v katerga greste? Js grem vrjetno v Cankarja Kukr sm pa slišala morš pa barvni krog obvladat ja pa barvno lestvico pto HF^^ • sky
• Od: 13.6.2009
10.2.2010 16:14
js grem letos mogoče na sšof, in sicr če grem grem verjetno na fotografsko smer in jas ne grem v dom ampak se bom vsak dan vozila nimam daleč,drugače pa sem slišala glede sprejemcev od ostalih let mislim da so mogli neko kocko tisto za človek ne jezi se in podobne ihrice, da so jo mogli osenčit pa narisat srebrn klin al nekaj podobnega in potem narisat svetlobo drugače pa tui mene zanima glede sprejemcov in podobno tak da prosim tui jas če kdo kaj ve da prosim pove.
HFFF ^^^^ • nejchula
10.2.2010 17:49
sm se premisnla xD
grem na oblikouno-tehnično oblikovanje in ne na fotografsko..kr na fotografski jih sam 28 sprejmejo al neki poonbga upam da me sprejmejo vsaj tja..drgač grem pa na medijsko na informativne grem pa u petk dopoudne tja na oblikouno no če gre še kdo to smer k jst nej me kle citira pa se menmo za msn pa se pol še tam mal bl spoznamo Have Fun • sky
11.2.2010 19:52
jz grem jutr na sšof ampak grem verjetno gledat fotografsko smer,mogoče da se vidmo in spoznamo • StarryNight
12.2.2010 23:44
sky pravi:jz grem jutr na sšof ampak grem verjetno gledat fotografsko smer,mogoče da se vidmo in spoznamo
Ah... Jaz sem bla tut danes (zjutraj). Škoda da nisem prej vidla posta, bi se pa mogoče še vidli. No pa saj lahko drugič, bo že kaka priložnost HF^^ • nejchula
13.2.2010 0:55
StarryNight pravi:
sky pravi:
jz grem jutr na sšof ampak grem verjetno gledat fotografsko smer,mogoče da se vidmo in spoznamo
Ah... Jaz sem bla tut danes (zjutraj). Škoda da nisem prej vidla posta, bi se pa mogoče še vidli. No pa saj lahko drugič, bo že kaka priložnost HF^^ ej jst sm bla tut zjutrej..a je možnu da sm te vidla • StarryNight
13.2.2010 19:39
nejchula pravi:
StarryNight pravi:
sky pravi:
jz grem jutr na sšof ampak grem verjetno gledat fotografsko smer,mogoče da se vidmo in spoznamo
Ah... Jaz sem bla tut danes (zjutraj). Škoda da nisem prej vidla posta, bi se pa mogoče še vidli. No pa saj lahko drugič, bo že kaka priložnost HF^^ ej jst sm bla tut zjutrej..a je možnu da sm te vidla Ja sej možnu d smo se res vidle am... js sm bla sm na uni strani k pač majo fotografske učilnce pato : D. Ampak sm zamudila predavanje (pač Lj pa še neke obvoze so mel Drgač pa nism bla drgje HH • patylove
• Od: 13.12.2009
13.2.2010 20:52
StarryNight pravi:
sky pravi:
Ah... Jaz sem bla tut danes (zjutraj). Škoda da nisem prej vidla posta, bi se pa mogoče še vidli. No pa saj lahko drugič, bo že kaka priložnost HF^^ ja js sm tut mal prepozn pršla pogledat na forum... js sm bla tut u petk dopoudne za fotografskega tehnika na informativnih... ma kera msn? če ma pa če hoče lohk pošle po zasebcu? • sky
14.2.2010 16:42
js sm šla pol gledat na smer umetniška gimn.kr je mami rekla da fotograf težko uspe in blabla,in sm šla najprej na umetniško gledat pol pa še mal na fotografsko pogledat,ampak sem se premislila in negrem na sšof • THEuna
• Od: 6.5.2009
14.2.2010 22:23
Js grem na fotko • soonck
• Od: 16.2.2010
16.2.2010 12:16
hei (: js grem na sšof- grafični oddelk. mauu mi sicr muri k mam fotra gor... bo usaj burno dumaa k nism glih pridna. • nejchula
16.2.2010 16:26
ej a mogoče kdo ve kolk točk je blo lan potrebnih..pač za uspeh pa ocene ;D
• petrara
• Od: 19.2.2010
petrara
19.2.2010 12:15
jst grem na umetniško gimnazijo-likovno smer. in pravjo prjatli, da sprejemni izpiti niso težki, če maš u sebi usaj mal volje do likovnega ustvarjanja pa mal da znaš lepo bi blo spoznat koga od vs, k res misle it tja, jst grem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.