frizurcaa...heeŁp• iNcHii
• Od: 2.6.2009
frizurcaa...heeŁp
14.2.2010 21:51
Mojaa frizuraa k jo mam zdeii je na fru fru...pač fru fru uspredii!! in pač jst sm se je naveličaŁaa in bi fuŁ rada si nardiŁa fru fru na stran....a kdo ve kok douuge morjo bit pribŁižn Łasje da si Łahko nardim fru fru na stran.....pa kok časa rastejo Łasje k zdeii mam fru fru uspredii...a mogoče kdo ve kako ti Łahko Łasje zrastejo hitreje pa kakšne frizure pač za zdeii k si bom Łase pustiŁa da mi zrastejoo....upam da ste me keii razumeŁŁ
Vem da so moja uprašanjaa maŁ čudna ampaak bi bŁa usem fuŁ hvaŁežna za odgovoree..!!! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: frizurcaa...heeŁp
14.2.2010 22:13
ja odvisno kaki fru fru hočeš met.. meni je taki ful všeč (ubistvo cela taka frizura (: ) :
tak da če hočeš met takega itak vidiš do kolko si moreš pustit ne.. (: drugače ti pa nea priporočam da si daš nekega takega da ti že od zgoraj začne rezat, ker pol ni lepo ko si sama sušiš lase.. (: zdaj še počakaj kaki mesec da ti zrastejo, pa si jih lahko gor s špango daš da ti nebo fru fru čez oke šel, al pa z onim trakom.. baje pa da bolj hitro rastejo če jih ob polni luni strižeš (?) al tisti dan al kak že.. (al pa ravno takrat počasneje).. no nevem malo poglej po drugih forumih ker mislim da je ena fora taka, če je pa resnična pa nevem.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • iNcHii
14.2.2010 23:12
PorceLan pravi:ja odvisno kaki fru fru hočeš met.. meni je taki ful všeč (ubistvo cela taka frizura (: ) :
tak da če hočeš met takega itak vidiš do kolko si moreš pustit ne.. (: drugače ti pa nea priporočam da si daš nekega takega da ti že od zgoraj začne rezat, ker pol ni lepo ko si sama sušiš lase.. (: zdaj še počakaj kaki mesec da ti zrastejo, pa si jih lahko gor s špango daš da ti nebo fru fru čez oke šel, al pa z onim trakom.. baje pa da bolj hitro rastejo če jih ob polni luni strižeš (?) al tisti dan al kak že.. (al pa ravno takrat počasneje).. no nevem malo poglej po drugih forumih ker mislim da je ena fora taka, če je pa resnična pa nevem.. (: HuaŁaaa....frizurcaa je pa tud men ful ušeeč • cmmc
• Od: 15.2.2010
16.2.2010 10:07
JSt sm tut mela najprej naravnost zdj mam pa postran.
Ugl. mela sm lase douge mal čez obrvi in sm šla k frizerki in mi je naredila fru fru postrani in je čist OK izgledalo! Zdj so mi lasje še mal zrast in zgleda čist normalno, tko da pomoje ni treba met ful neki douge lase za ta fru fru. • soonck
• Od: 16.2.2010
16.2.2010 12:43
a ma kdo idejoo kašno frizuro nj mam? (: zdj mam douuuuge skodrane tmnorjave lase. okk.. sj usi praujo d so ful lepi, sam men grejo že na kurac. ma kdo kšno idejo ? (: huala usm!
• iNcHii
16.2.2010 20:29
cmmc pravi:JSt sm tut mela najprej naravnost zdj mam pa postran.
Ugl. mela sm lase douge mal čez obrvi in sm šla k frizerki in mi je naredila fru fru postrani in je čist OK izgledalo! Zdj so mi lasje še mal zrast in zgleda čist normalno, tko da pomoje ni treba met ful neki douge lase za ta fru fru. A poŁ je za fru fru postran uredu če jih maš mal čez obrvi dougee...tega pa nism vedŁaa....no hvaŁaaa • iNcHii
16.2.2010 20:30
soonck pravi:a ma kdo idejoo kašno frizuro nj mam? (: zdj mam douuuuge skodrane tmnorjave lase. okk.. sj usi praujo d so ful lepi, sam men grejo že na kurac. ma kdo kšno idejo ? (: huala usm!
Mogoče si jih kdaj pa kdaj Łahko zraunaaš...aŁ pa maŁ za poživitev fru fru ( usperdi aŁ pa na stran)...druzgaa pa nvm • soonck
• Od: 16.2.2010
16.2.2010 20:32
če si jih zlikam mam fuul **** :/ hmm.. frufru. guud ideja. tnx • iNcHii
16.2.2010 21:41
soonck pravi:če si jih zlikam mam fuul **** :/ hmm.. frufru. guud ideja. tnx
nzk • Mp3
• Od: 2.10.2009
17.2.2010 18:44
na nulo pa nimaš problemov |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.