kaj si nazadnje kupu/kupila1 | 2 | 3 | >>• PetraZalokar
• Od: 6.5.2009
kaj si nazadnje kupu/kupila
13.8.2009 12:55
No jst mam eno idejo:
d bi pisal kaj si nazadnje kupu priimer: pinky kavbojke,new yorker, 15 € • Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: kaj si nazadnje kupu/kupila
13.8.2009 13:03
ah jaa ...
hmm.. zLata ribica (r.d) , Little animaLs , 40 € + akvarij • Nezhx
• Od: 2.7.2009
13.8.2009 13:21
kavbojke, Zara, 20eur
• bibolina
• Od: 12.8.2009
13.8.2009 13:36
Sokovnik, Merkur, 110 €
• disketa
• Od: 26.7.2009
13.8.2009 14:43
hrana za podgano 'new generation rat', 5,90 € (tamali je nor na njo.. bolše za njega, ker za to ceno.. • naastja
• Od: 22.11.2008
13.8.2009 15:41
Novi telefon .. iPhone 32G .. 770 € • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.8.2009 15:56
Glih čeri - siva jopca(kapuca je taka fajna malo svetleča =P ) - črna majčka(it's cool to be kind) - vijolčna majčka v obliki puloverja(nevem kak naj razložim) to sem kupla v two way, stalo pa je 70€ se mi zdi.. nisem ziher. -siva majčka (i'm single .. s pinki barvo) -dolga pinki majčka(pa ma tak kot da bi tisto na radiu gleal, one črte) . črne dolge hlače - pas D&G(ni originalni - ena črna oblekca z srčki(različni odtenki zelene) to sem kupla v Pull&Bear-u za 84.67€.. (ful majo bol poceni vse kot pa v two way, pa čeprav je nova kolekcija=P) parfum Miss Dior Cherie novega.. pa eno zapestnico iz kamnov za kolegico ker ma b.day.. Nazadnje urejal/a PorceLan 13.8.2009 19:58; skupaj popravljeno 2 krat • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
13.8.2009 19:45
avto sm tanku 50€_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • crazyy
• Od: 23.7.2009
13.8.2009 20:05
Pa kaj se vsi neki hvalite da ste kupli neke iphone pa pomoie glih ja. Jst sem zdele na morju mam net in sm kupla zapestnice za frende pa sm dala 180kun to je približn okol 20€ pa sem jih kupla 6 ena 30kun; pa kai zai.Ne rabte pa se hvalt da ste nwm kaj kupl pa nwm kolko dal . Čist nelogično _________________ You have only one life to live ! • PorceLan
13.8.2009 20:18
crazyy pravi:Pa kaj se vsi neki hvalite da ste kupli neke iphone pa pomoie glih ja. Jst sem zdele na morju mam net in sm kupla zapestnice za frende pa sm dala 180kun to je približn okol 20€ pa sem jih kupla 6 ena 30kun; pa kai zai.Ne rabte pa se hvalt da ste nwm kaj kupl pa nwm kolko dal . Čist nelogično
Točno tak kot si rekla: tudi crazy ljudje morajo obstajat( seveda si na prvem mestu ti).. kaj te ti nič nea kupuješ al kak? jas recimo, sem si zaj za zimo nekaj kupovala, pač za jesen pa to vse skup.. zakaj pa te nebi kupovali, če majo tote cote? nekdo jih tak more kupit. če pa ti naga okoli hoiš, pol pa pač.. crazy. pa valda se mormo malo pohvalit kako lepo coto smo si kupli al pa telefon pa nevem kaj.. jas nea nobenega problema v tem vidim, pa mi ni glih jasno kaj maš zaj proti toti temi? nea bodi zaj tiho plis, ampak povej, če si že začela ne. • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
13.8.2009 20:52
PorceLan pravi:
crazyy pravi:
Pa kaj se vsi neki hvalite da ste kupli neke iphone pa pomoie glih ja. Jst sem zdele na morju mam net in sm kupla zapestnice za frende pa sm dala 180kun to je približn okol 20€ pa sem jih kupla 6 ena 30kun; pa kai zai.Ne rabte pa se hvalt da ste nwm kaj kupl pa nwm kolko dal . Čist nelogično
Točno tak kot si rekla: tudi crazy ljudje morajo obstajat( seveda si na prvem mestu ti).. kaj te ti nič nea kupuješ al kak? jas recimo, sem si zaj za zimo nekaj kupovala, pač za jesen pa to vse skup.. zakaj pa te nebi kupovali, če majo tote cote? nekdo jih tak more kupit. če pa ti naga okoli hoiš, pol pa pač.. crazy. pa valda se mormo malo pohvalit kako lepo coto smo si kupli al pa telefon pa nevem kaj.. jas nea nobenega problema v tem vidim, pa mi ni glih jasno kaj maš zaj proti toti temi? nea bodi zaj tiho plis, ampak povej, če si že začela ne. sam res!!! mas prou js ne widm problema ce se kdo kj pohwal?!!! sj se usak more • naastja
• Od: 22.11.2008
13.8.2009 20:54
namen je da vsak pove kaj je nazadnje kupu ... pač jas sem si telefon Pa veš kak mi je vseeno če ne verjameš, glavno da ga jas mam • crazyy
• Od: 23.7.2009
13.8.2009 20:56
PorceLan pravi:
crazyy pravi:
Pa kaj se vsi neki hvalite da ste kupli neke iphone pa pomoie glih ja. Jst sem zdele na morju mam net in sm kupla zapestnice za frende pa sm dala 180kun to je približn okol 20€ pa sem jih kupla 6 ena 30kun; pa kai zai.Ne rabte pa se hvalt da ste nwm kaj kupl pa nwm kolko dal . Čist nelogično
Točno tak kot si rekla: tudi crazy ljudje morajo obstajat( seveda si na prvem mestu ti).. kaj te ti nič nea kupuješ al kak? jas recimo, sem si zaj za zimo nekaj kupovala, pač za jesen pa to vse skup.. zakaj pa te nebi kupovali, če majo tote cote? nekdo jih tak more kupit. če pa ti naga okoli hoiš, pol pa pač.. crazy. pa valda se mormo malo pohvalit kako lepo coto smo si kupli al pa telefon pa nevem kaj.. jas nea nobenega problema v tem vidim, pa mi ni glih jasno kaj maš zaj proti toti temi? nea bodi zaj tiho plis, ampak povej, če si že začela ne. Pa dai no.Nisem nič rekla za one cote kupite si jih pa pač mam tak vzdevek kaj te kaj moti ? Uf jah brez takih bi bil tut svet a vš _________________ You have only one life to live ! • PorceLan
13.8.2009 21:03
crazyy pravi:
PorceLan pravi:
crazyy pravi:
Točno tak kot si rekla: tudi crazy ljudje morajo obstajat( seveda si na prvem mestu ti).. kaj te ti nič nea kupuješ al kak? jas recimo, sem si zaj za zimo nekaj kupovala, pač za jesen pa to vse skup.. zakaj pa te nebi kupovali, če majo tote cote? nekdo jih tak more kupit. če pa ti naga okoli hoiš, pol pa pač.. crazy. pa valda se mormo malo pohvalit kako lepo coto smo si kupli al pa telefon pa nevem kaj.. jas nea nobenega problema v tem vidim, pa mi ni glih jasno kaj maš zaj proti toti temi? nea bodi zaj tiho plis, ampak povej, če si že začela ne. Pa dai no.Nisem nič rekla za one cote kupite si jih pa pač mam tak vzdevek kaj te kaj moti ? Uf jah brez takih bi bil tut svet a vš Ja zglea da sem jas pri "12" bol pametna od tebe pri "17"..al kolko si pač stara, čeprav kaj več od 13 pomoje glih ne..pa dobro. pa ja, jas se tui nebi kregala, samo mi pa gre na živce da nekdo nekaj začne jamrat v temi not, ko je pač tema temu namenjena. Pa ne, nič me nea moti glede tvojega vzdevka. vsaj vem kaka si po osebnosti. pa s tem da si crazy nisem misla nič slabega, ker jas ponavadi vsakemu drugemu ludeku rečem da je crazy. da sem jas nora, pa itak vem. pa s tem se res noben nea važi, če napiše da si je nekaj kupo. pač ja.. crazy ljudje smo si različni • aet
• Od: 30.7.2009
13.8.2009 22:08
jaz pa sem danes kupla sirovo štručko in dakine torbo XD
• Munda
• Od: 30.5.2009
14.8.2009 0:08
pir 2.20€ u Lord Byron hahah _________________ \m/ • PetraZalokar
14.8.2009 10:42
PorceLan pravi:
crazyy pravi:
PorceLan pravi:
crazyy pravi:
Točno tak kot si rekla: tudi crazy ljudje morajo obstajat( seveda si na prvem mestu ti).. kaj te ti nič nea kupuješ al kak? jas recimo, sem si zaj za zimo nekaj kupovala, pač za jesen pa to vse skup.. zakaj pa te nebi kupovali, če majo tote cote? nekdo jih tak more kupit. če pa ti naga okoli hoiš, pol pa pač.. crazy. pa valda se mormo malo pohvalit kako lepo coto smo si kupli al pa telefon pa nevem kaj.. jas nea nobenega problema v tem vidim, pa mi ni glih jasno kaj maš zaj proti toti temi? nea bodi zaj tiho plis, ampak povej, če si že začela ne. punce nekite se kregat crazy: mal se umir lej sj iphone al pa sokovnik se kup le enkrat sj pa kaj lej če ne vrjemeš pol ti ni trba vrjet na sploh internetu porcelna: pust jo na gmah pa še neki me zanima k veste kuk pridejo kj kavbojke v tally welly Pa dai no.Nisem nič rekla za one cote kupite si jih pa pač mam tak vzdevek kaj te kaj moti ? Uf jah brez takih bi bil tut svet a vš Ja zglea da sem jas pri "12" bol pametna od tebe pri "17"..al kolko si pač stara, čeprav kaj več od 13 pomoje glih ne..pa dobro. pa ja, jas se tui nebi kregala, samo mi pa gre na živce da nekdo nekaj začne jamrat v temi not, ko je pač tema temu namenjena. Pa ne, nič me nea moti glede tvojega vzdevka. vsaj vem kaka si po osebnosti. pa s tem da si crazy nisem misla nič slabega, ker jas ponavadi vsakemu drugemu ludeku rečem da je crazy. da sem jas nora, pa itak vem. pa s tem se res noben nea važi, če napiše da si je nekaj kupo. pač ja.. crazy ljudje smo si različni • PorceLan
14.8.2009 10:48
Petra.. jas sem si rdeče pred kakima dvema tednoma kupla, ko so ble znižane pa sem dala 16€ se mi zdi.. drugače so pa zaj od 20 pa do 30, ker si jih je kolegica kupla.. • PetraZalokar
14.8.2009 11:47
PorceLan pravi:Petra.. jas sem si rdeče pred kakima dvema tednoma kupla, ko so ble znižane pa sem dala 16€ se mi zdi.. drugače so pa zaj od 20 pa do 30, ker si jih je kolegica kupla..
hvala k bom šla u ljubljano pa iz new yorkerja majo itq vse • disketa
14.8.2009 11:59
Munda pravi:pir 2.20€ u Lord Byron hahah
koper? • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
14.8.2009 14:21
Jaz sm si pa nazadne kupila Vodka- Orange, pa mi niti niso tok ušeč preveč pomaranča* okus prevzame.. Hf* _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • pokerface
• Od: 29.3.2009
15.8.2009 9:08
Balerinke zaza - 25€
• araa
• Od: 2.8.2009
15.8.2009 10:24
naastja pravi:Novi telefon .. iPhone 32G .. 770 €
mahahahahahahah 5 kill kokeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
• 005
• Od: 17.5.2009
15.8.2009 11:58
Łućkoo.xD
Otok Pag - 7 kN • disketa
15.8.2009 13:58
ok update: nazadnje sem včeraj kupla majčko (10,50 €) z napisom CIA, pol pa spodaj z manjšimi črkami razlaga kratice: Cannabis Inhalers Association sem si jo želela že 3 mesce pa ko jih bojo dobili, si bom nabavla še eno majčko od Alana Forda |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.