SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?!1 | 2 | 3 | >>• pupaa94
• Od: 15.3.2009
SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?!
11.12.2009 12:15
HEY
no jst bi pa vs fulll prosila za eno pomoč.... sm pršla u sredno sql pa tko vidš k use babe nosjo torbice pa use neki elegantno ublečene jst pa čist zmeri bol na športno. rada bi pačspremenila si stil u elegantnga tko petke patko mal pa res nimam pojma ke nje sploh začnem kja nje kupm..... ko da č ve kšna povedat kaj bi mogla usaka najstnica k je bol na modni fetiš pa tko mal elegantna kaj mora met u umari? pa pliss sos čimprei • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: SPREMEMBA STILA!!?!?!??!?!
11.12.2009 13:36
evo ti kr povem, ker men pa to ful ni ko so ene kr tk neki navlečene, mam tut rad eleganco evo da kr začnem od odspodi:D Morš met neke spodobne čevle, kake špičake s petko pa to, odvisn kk si cela obleče pa ne gre use križem skup. Pol za hlače so kake kavbojke, morjo bit pa oprijete, ne sme kr tk neki viset, lahk še pa kej bol elengatnga. Priporočliva je tut kaka minika, lahk oprijeta, al pa tut one na šroko ko so. Za zdej pozimi bi pršl prav kaki štunfi u stilu minike, pa tak mal pisani bi lahk bli. Pa tu zram minike grejo še grejo špičaki. Zgorn del pa oprijete majčke, poleti bol pomanklive majčke Evo tk si js to predstavlam, pa ko vidim kake take pa pol gledam pa ka bi se še dal zbolšat pa to Sam to bi mogu js prvo te videt pol pa govrit, ker pač usakmu pa ne paše use. Pa fajn bi blo da si mogoč mal bol visoka, ne tk ko zdej ko so use tam pr 150, da maš uredu postavco pa bol temnolasko, ker barva elegance je črna oz. bol temna. Tk da če si temnolaska, pa mejčeken višja si nareta za to, če ne je pa mal težje kej zlo elegantnga naredit iz tebe. Lahk se še pa zmeri zlo dober zrihtaš. Pa sj u trgovini majo dost robe pa povej ka holeš pa ti bojo pomagal, morš it pa u pravo trgovino. Pa uso srečo pr tem _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pupaa94
11.12.2009 15:18
underberg pravi:evo ti kr povem, ker men pa to ful ni ko so ene kr tk neki navlečene, mam tut rad eleganco
evo da kr začnem od odspodi:D Morš met neke spodobne čevle, kake špičake s petko pa to, odvisn kk si cela obleče pa ne gre use križem skup. Pol za hlače so kake kavbojke, morjo bit pa oprijete, ne sme kr tk neki viset, lahk še pa kej bol elengatnga. Priporočliva je tut kaka minika, lahk oprijeta, al pa tut one na šroko ko so. Za zdej pozimi bi pršl prav kaki štunfi u stilu minike, pa tak mal pisani bi lahk bli. Pa tu zram minike grejo še grejo špičaki. Zgorn del pa oprijete majčke, poleti bol pomanklive majčke Evo tk si js to predstavlam, pa ko vidim kake take pa pol gledam pa ka bi se še dal zbolšat pa to Sam to bi mogu js prvo te videt pol pa govrit, ker pač usakmu pa ne paše use. Pa fajn bi blo da si mogoč mal bol visoka, ne tk ko zdej ko so use tam pr 150, da maš uredu postavco pa bol temnolasko, ker barva elegance je črna oz. bol temna. Tk da če si temnolaska, pa mejčeken višja si nareta za to, če ne je pa mal težje kej zlo elegantnga naredit iz tebe. Lahk se še pa zmeri zlo dober zrihtaš. Pa sj u trgovini majo dost robe pa povej ka holeš pa ti bojo pomagal, morš it pa u pravo trgovino. Pa uso srečo pr tem amm ja mam temno rjave lse na lunco postrižene velka sm 163 tm nek pa mam 46 kilugramou ko da sm ful suha in bol tžko dubim čist uprijete hlače ko u tally waily al kk se napiše majo zame hlače tiste xxs am hmmm a bo pol kul ko ko si našteula upam da mi bo uspel amm... ja še nheki jst sm take polti bol nism neki ful čukuladna nism pa bvela k mlek takoo arvo mam ko da bi bla u sulariju naravno pa temno rjave uči...kere farbe bimi kej pasale? pa amm a maš ekj pojma kaj nje z kožo nrdim ful mam občutlivo pa kapilare se mi dost vidjo pa sam da me mal zazebe ma tako vijolčasto • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
11.12.2009 17:46
pupaa94 pravi:
underberg pravi:
evo ti kr povem, ker men pa to ful ni ko so ene kr tk neki navlečene, mam tut rad eleganco
evo da kr začnem od odspodi:D Morš met neke spodobne čevle, kake špičake s petko pa to, odvisn kk si cela obleče pa ne gre use križem skup. Pol za hlače so kake kavbojke, morjo bit pa oprijete, ne sme kr tk neki viset, lahk še pa kej bol elengatnga. Priporočliva je tut kaka minika, lahk oprijeta, al pa tut one na šroko ko so. Za zdej pozimi bi pršl prav kaki štunfi u stilu minike, pa tak mal pisani bi lahk bli. Pa tu zram minike grejo še grejo špičaki. Zgorn del pa oprijete majčke, poleti bol pomanklive majčke Evo tk si js to predstavlam, pa ko vidim kake take pa pol gledam pa ka bi se še dal zbolšat pa to Sam to bi mogu js prvo te videt pol pa govrit, ker pač usakmu pa ne paše use. Pa fajn bi blo da si mogoč mal bol visoka, ne tk ko zdej ko so use tam pr 150, da maš uredu postavco pa bol temnolasko, ker barva elegance je črna oz. bol temna. Tk da če si temnolaska, pa mejčeken višja si nareta za to, če ne je pa mal težje kej zlo elegantnga naredit iz tebe. Lahk se še pa zmeri zlo dober zrihtaš. Pa sj u trgovini majo dost robe pa povej ka holeš pa ti bojo pomagal, morš it pa u pravo trgovino. Pa uso srečo pr tem amm ja mam temno rjave lse na lunco postrižene velka sm 163 tm nek pa mam 46 kilugramou ko da sm ful suha in bol tžko dubim čist uprijete hlače ko u tally waily al kk se napiše majo zame hlače tiste xxs am hmmm a bo pol kul ko ko si našteula upam da mi bo uspel amm... ja še nheki jst sm take polti bol nism neki ful čukuladna nism pa bvela k mlek takoo arvo mam ko da bi bla u sulariju naravno pa temno rjave uči...kere farbe bimi kej pasale? pa amm a maš ekj pojma kaj nje z kožo nrdim ful mam občutlivo pa kapilare se mi dost vidjo pa sam da me mal zazebe ma tako vijolčasto kupi si puder pa je to to • pupaa94
11.12.2009 17:54
miaTHEshoe pravi:
pupaa94 pravi:
underberg pravi:
evo ti kr povem, ker men pa to ful ni ko so ene kr tk neki navlečene, mam tut rad eleganco
evo da kr začnem od odspodi:D Morš met neke spodobne čevle, kake špičake s petko pa to, odvisn kk si cela obleče pa ne gre use križem skup. Pol za hlače so kake kavbojke, morjo bit pa oprijete, ne sme kr tk neki viset, lahk še pa kej bol elengatnga. Priporočliva je tut kaka minika, lahk oprijeta, al pa tut one na šroko ko so. Za zdej pozimi bi pršl prav kaki štunfi u stilu minike, pa tak mal pisani bi lahk bli. Pa tu zram minike grejo še grejo špičaki. Zgorn del pa oprijete majčke, poleti bol pomanklive majčke Evo tk si js to predstavlam, pa ko vidim kake take pa pol gledam pa ka bi se še dal zbolšat pa to Sam to bi mogu js prvo te videt pol pa govrit, ker pač usakmu pa ne paše use. Pa fajn bi blo da si mogoč mal bol visoka, ne tk ko zdej ko so use tam pr 150, da maš uredu postavco pa bol temnolasko, ker barva elegance je črna oz. bol temna. Tk da če si temnolaska, pa mejčeken višja si nareta za to, če ne je pa mal težje kej zlo elegantnga naredit iz tebe. Lahk se še pa zmeri zlo dober zrihtaš. Pa sj u trgovini majo dost robe pa povej ka holeš pa ti bojo pomagal, morš it pa u pravo trgovino. Pa uso srečo pr tem amm ja mam temno rjave lse na lunco postrižene velka sm 163 tm nek pa mam 46 kilugramou ko da sm ful suha in bol tžko dubim čist uprijete hlače ko u tally waily al kk se napiše majo zame hlače tiste xxs am hmmm a bo pol kul ko ko si našteula upam da mi bo uspel amm... ja še nheki jst sm take polti bol nism neki ful čukuladna nism pa bvela k mlek takoo arvo mam ko da bi bla u sulariju naravno pa temno rjave uči...kere farbe bimi kej pasale? pa amm a maš ekj pojma kaj nje z kožo nrdim ful mam občutlivo pa kapilare se mi dost vidjo pa sam da me mal zazebe ma tako vijolčasto kupi si puder pa je to to ja upurablam pudr od maxfactor res dve kile ga morm gor dat zto d kapilare zginejo itak jih am sam ukol nosa sam useen in pol pudr po kakih 4h urah ko čudn zgleda prou faca ni več tista sveža pa ko a mislš d bi kakki vitamini pomagal A naprimr k nje bi biu kao neki za kožo • miaTHEshoe
11.12.2009 19:23
ja upurablam pudr od maxfactor res dve kile ga morm gor dat zto d kapilare zginejo itak jih am sam ukol nosa sam useen in pol pudr po kakih 4h urah ko čudn zgleda prou faca ni več tista sveža pa ko a mislš d bi kakki vitamini pomagal A naprimr k nje bi biu kao neki za kožo.
eh, pa nene se sekiri • underberg
11.12.2009 19:39
pa tist puder, bol mažeš slabš je, bol se sikiraš slabš je. Maš eno uredu kremco pa je stvar rešena. Premlade ste še da bi se zato tk sikirale pa ne vem kako paniko delale. Bod u izi pa je stvar rešena.
Drgač pa glede tistga, pomoje si mogoč kak centi še premala pa mogoč še kako kilco presuha. Mlada si še, mejčen še boš mogla počakat pa bo. Pa ti pravim ne se prevč sikirat!! _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pupaa94
11.12.2009 19:41
miaTHEshoe pravi:ja upurablam pudr od maxfactor res dve kile ga morm gor dat zto d kapilare zginejo itak jih am sam ukol nosa sam useen in pol pudr po kakih 4h urah ko čudn zgleda prou faca ni več tista sveža pa ko a mislš d bi kakki vitamini pomagal A naprimr k nje bi biu kao neki za kožo.
eh, pa nene se sekiri hh dobr nasvet sam kaj pa hmmm kaka si pa brez pudra xD??? ei btw amaš še ko u stilu kej znanja? gor mi ie en že pisu kk morm začet sam kšn nasvet bi še preou pršou • pupaa94
11.12.2009 19:57
underberg pravi:pa tist puder, bol mažeš slabš je, bol se sikiraš slabš je. Maš eno uredu kremco pa je stvar rešena. Premlade ste še da bi se zato tk sikirale pa ne vem kako paniko delale. Bod u izi pa je stvar rešena.
Drgač pa glede tistga, pomoje si mogoč kak centi še premala pa mogoč še kako kilco presuha. Mlada si še, mejčen še boš mogla počakat pa bo. Pa ti pravim ne se prevč sikirat!! ei 16 bom stara lpo prosm pa pač jbg mejhna sm xD sam ja koža mi je groza res mam ful ubčutlico pa k tako rdečo aš prtisnš prst gor pa zasabo sutis psuti • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.12.2009 22:32
jas ti pa nea tak priporočam da se v šolo nekaj ful rihtaš, neke špičake pa minice pa to za v šolo se pač obleči, če hočeš bit sexy, ker si tui lahko če nisi nevem kak skup nareta, pač kake črne oprijete hlače /kavbojke pa zaj je ful moderno to čez.. ko je pač majca oprijeta bolj dolga, čez rit.. pa si zaj za zimo kaki taki dolgi pulover kupi.. prejšnji teden sem si jas dva v tally weijl, črmega z bleščicami pa sivega z onim tu spredaj nevem kak se reče.. drugače pa majo v sportini sem vidla take dobre majčke, tui dalje, ful barv s črtami.. pa lepo pride pač za v sql.. drugače pa majo v two way take puloverje dobre zaj, ko je kaj gor narisano, pa jopce s svetlečo kapuco (v mejah normale). pol za ven je pa druga zgodba (: za ven si itak lahko privoščiš kake petke.. zaj so v modi gležnarji, pa si lahko kake nabaviš s petko pa si daj kake oprijete hlače al pa pajkice, pol si pa lahko komot daš kaki pulover čez ko je bolj dolgo, pač čez rit.. (v tally weijl majo pune dore). pa kaki new yorker ma za najstnice, pa pull&bear&bershka.. ja pa puder si kupi, pa se ti pol nemore videt tisto "vijolčno", (ni rdečo? (: ) ko pač prideš iz mraza v vroči prostor.. za velikost pa kile se nea sekiraj, jas pravim da je boljše bit mali pa suh, kot pa debeli pa 180vlki (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
11.12.2009 23:00
ok neki sm že zbrklala zdej pa še hmmm kaj pa bunde? kake morjo bit pa torbice pa to ne preveč avšat ne kej lakastga pa ko ampk neki nurmalnga a bi si mugoče mogla plašč umislt?
• PorceLan
11.12.2009 23:31
ja samo če pogledaš so zaj v modi svetleče bunde.. jas sem pred kratkim mela tako obdobje, da so mi ble pune všeč samo zaj so mi pa ful grde.. (:
ja kaj te vem no, v sportini majo ponavadi take modne pa elegantne, idi kaj tja pogledat sao je pač drago =S pa v new yorkerju majo, sicer slabe kvalitete ampak še dokaj "fensi" pa poceni (: plašči pa ja (Y) jas mam takega navadnega črnega s srebrno/sivimi gumbi pa obrobami ob žepi.. samo zaj si tak moreš kupit enga podloženega, če misliš to za zimo zaj (: za torbice so pa zaj v modi velike, accessories ma v modi, tam boš ziher kaj našla (: al pa roxy, sisley (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
11.12.2009 23:53
ok hmm... svetleče načičkane lakaste stvari so men grozn grde=)
ok je še kka stvar k bi mogla vedt? • PorceLan
12.12.2009 0:02
(:
ja kaj ti te naj jas vem če bi ti še rabla kaj vedet (: pomoje najboljše da greš z eno kolegico, ko ma fajni stil v trgovine, ji rečeš naj ti malo svetuje, pa ji poveš tak kot si zdaj tu v 1.postu napisala da bi bla rada malo bolj "fensi".. pa pač idita v neke take trgovine za najstnike pa ti naj kaj svetuje, pa pač kupi si tisto kar ti bo še nadaljne 3 mesce všeč, ker drugače je brezveze da to v omari leži ne (: .. pa pač upaj si.. ne kar rečt ne tega pa jas nebom mela, glej to kako je celo kičasto, preveč gumbov.. zaj je itak v modi da si čimbolj "odštekana", da maš veliko lepih stvari na sebi.. eno čez drugo, ampak pač da se ujema.. (: povej pol če si si kaj kupla =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
12.12.2009 0:04
hehe bom povedala č mi bo uspel č nm nakonc kšne konc hude strgane hlače dam prulekla xD
al pa nove vans sk8arce • PorceLan
12.12.2009 0:11
hahah (:
sao če pa po drugi strani pogledaš (to sem že prej misla napisat samo sem pozabla ( zakaj bi te bla neka fejk, če že itak maš svoj stil.. pač si taka kot si, za ven se pač lahko zrihtaš malo (: ti si kr kupi tiste strgane hlače če so ti bolj všeč _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
12.12.2009 11:13
PorceLan pravi:hahah (:
sao če pa po drugi strani pogledaš (to sem že prej misla napisat samo sem pozabla ( zakaj bi te bla neka fejk, če že itak maš svoj stil.. pač si taka kot si, za ven se pač lahko zrihtaš malo (: ti si kr kupi tiste strgane hlače če so ti bolj všeč hhhh sam res hude so ei...xD ammm ne ne morm mal met elegance u seb sej sm ženska hudiča kdo me bo pa uženu;) amm ne jah tko res hude pa to sam učash si želiš mal spremembe pa tko ane • miaTHEshoe
12.12.2009 11:39
pupaa94 pravi:
miaTHEshoe pravi:
ja upurablam pudr od maxfactor res dve kile ga morm gor dat zto d kapilare zginejo itak jih am sam ukol nosa sam useen in pol pudr po kakih 4h urah ko čudn zgleda prou faca ni več tista sveža pa ko a mislš d bi kakki vitamini pomagal A naprimr k nje bi biu kao neki za kožo.
eh, pa nene se sekiri hh dobr nasvet sam kaj pa hmmm kaka si pa brez pudra xD??? ei btw amaš še ko u stilu kej znanja? gor mi ie en že pisu kk morm začet sam kšn nasvet bi še preou pršou brez pudra? pa nevem, nimam nevem kak grde kože, samo si pa nisn všeč, zato sem brez pudra samo ponoči aja, pa puder si spuci prej ko greš spat nuuujno. pa s kako vlažilno kremico namaži, pa tu pa tam kaki piling, al pa masko za obraz si na netu poišči pa bo eh toti stili pa to.. jasa se tak na btk oblačim.. kaka oprijeta majčka pa kaka srajčka gor al pa majčka, pa ruta pa kavbojke. včesih tuji kake nad koleno zoknčke, pa minico.. drugač pa jas nene kompliciram.. oblečem se kak mi paše • underberg
12.12.2009 11:41
jaja ti kr pejt na eleganco, to so taprave babe pa glej ko boš nabavlala da ne boš pol kr tk neki navlečena skup, le glej da bo u nekm stilu use skup, da bo zgledalo to nekod pa tist puder pa to, nism js glih u tem doma, sam tk mislim, da puder glih ne pomaga koži da to sam prekrije in pač tist cajt ko je gor naj bi uredu zgledal. Tk da maš dost takih uredu krem ko so prav za to in bi ti to pomagal, res da ne takoj pač pa u dalšem cajtu. No sj mogoč uporablaš to, sam use o teb pa tut ne vem. Mal se posvetuj s tistim ko so bavijom s tem. _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pupaa94
12.12.2009 13:08
hmmm... ja moje frendice majo sue fullepekože edin kšne so ful muzolaste sam to itak pudr prekrije jst mam pa eno x kožo xd
• PorceLan
12.12.2009 13:53
ja jas sem samo misla da se boš pač fajn počutla, ker če to nebi bil tvoj stil pol pač.. (:
ja kaj mozole maš al kaj (: saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
12.12.2009 13:56
PorceLan pravi:ja jas sem samo misla da se boš pač fajn počutla, ker če to nebi bil tvoj stil pol pač.. (:
ja kaj mozole maš al kaj (: saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš. korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom • PorceLan
12.12.2009 13:59
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
ja jas sem samo misla da se boš pač fajn počutla, ker če to nebi bil tvoj stil pol pač.. (:
ja kaj mozole maš al kaj (: saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš. korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom ja no, jas nimam glih s tem problemov samo jih ma kolegica pa ji nea glih kaj preveč prekrije.. (: itak je pa vse odvisno od proizvajalca pa oblike (tubica/šminka) (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pupaa94
12.12.2009 14:01
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
ja kaj mozole maš al kaj (: saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš. korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom ja no, jas nimam glih s tem problemov samo jih ma kolegica pa ji nea glih kaj preveč prekrije.. (: itak je pa vse odvisno od proizvajalca pa oblike (tubica/šminka) (: ah ja tola je use **** xD težko je biti lep • PorceLan
12.12.2009 14:03
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
pupaa94 pravi:
PorceLan pravi:
ja kaj mozole maš al kaj (: saj to jih ma itak vsaka zdaj, pa pač puder si kupi ne pa prekrije, pa meni nea puder čisto nič škodi ker mam isto kožo kot prej.. če maš pa pač kake težave pa idi k dermatologu, pa korektor si lahko kupiš. korektor baje tut ful pomaga proti podučnakom ja no, jas nimam glih s tem problemov samo jih ma kolegica pa ji nea glih kaj preveč prekrije.. (: itak je pa vse odvisno od proizvajalca pa oblike (tubica/šminka) (: ah ja tola je use **** xD težko je biti lep _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.