Hočem ravne lase!

So vam všeč kodraste al ravne lase?
ravne
55%
 55%  [ 11 ]
kodraste
45%
 45%  [ 9 ]
Skupaj glasov : 20

Mayi • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 5
Hočem ravne lase! 14.2.2010 20:49
Oiiiiiiiiii

Jaz mam HUDOO kodraste lase, in jih likam z likalnikom za lase vsak dan. Mal so mi začele že izpadat, in usi praujo d bom mela čist mau las če se bom še skos likala. Ampak NEMORM se nehat ker sm ful grozna in ne paše mi in fantu ki mi je všeč bi mu sigurno postala fulll grda.

PROSIM dejte kšn predlog kaj naj nrdim za te moje laseee!!!
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Hočem ravne lase! 14.2.2010 21:04
em to sem jas tui delala.. pač peglala sem si jih ker mam jas ful kodraste tuji..
pa zaj si jih nena več ker sem mela že čist vničene lase pa take fore.. zaj pa mam čist naravne pa to pa celo pravijo da mi bolj pašejo.. pač si kaka si.. pa ziher da ti kodrasti tuji fuul pašejo. kr ponavadi ti svoji lasi najbol pašejo..(:
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Hočem ravne lase! 14.2.2010 21:14
Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii + pa še ene miljon i-jou k se mi jih ne da pisat, pa itak je ful nadležno.

ja itak, ker boš mela skodrane lase, namest ravne boš pa tipu k ti je všeč fuuul grda ratala.
najbolš da se si spremeniš osebnost in stil, da staro sebe izbrišeš sam zato da boš všeč tipu k je teb všeč.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Hočem ravne lase! 14.2.2010 22:19
ja meni so lepši ravni lasi.. (:

če hočeš met ravne, si jih pač moreš peglat ker drugače ne gre ne.. ×D
drugače si pa kupi one gele ko kao pomagajo da ti nea tak škodi.. nevem no, jas si jih že ful dolgo peglam pa nimam nič uničenih.. razen totih špicov, to pa tak grem k frizerki pa mi postriže pa se nea vidi.. (:

drugače pa pač probaj dva mesca npr brez da bi si jih, pa boš vidla če je kaj boljše.. če ti bodo pa še kar izpadali pa mogoče ni problem v peglanju.

drugač se pa ni vredno sekirat samo zaradi enga kretena če mu boš všeč al ne. itak ni vse na zunanjosti, pa če je pravi te bo mel rad tut če se boš na balin dala Wink
Re: Hočem ravne lase! 17.2.2010 10:03
Oii.

Jaz si jih tud likam, že kaki 2-3 leta. In od takrat mi ful izpadajo. Tak, da zadnje čase mi ful , ful, ful izpadajo. Zdaj bom šla k dohtorju pa to. Ker jih mam res ful ful malo še. Sad Tak da ti povem iz lastnih izkušenj, da ni vredno. ( Sej mogoče mi ne izpadajo zato, ampak lase vseeno mučiš s tem).

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.