Vedno use zaserjem :(• AnckaT
• Od: 6.2.2010
Vedno use zaserjem :(
28.4.2010 16:05
Mam en problem. Hodim med drugim tut na pevske in u zadno na nastopu sem NAJVEČ fušala... Pol smo mel en dan jezikov pa sm pr francoščini [izbirc] in angleščini [krožek].
No pr angleščini smo mel rdečo kapico js sm bla pa volk pa sem dala pač neki narobe gor, pa so se usi smejal Pr francoščini smo mel pa tut eno predstavitev in sm mogla js 2 prostora opisat. in pol najpri bi mogla jedilnco pol pa spalnico sm pa oboje spalnico :S in sm spet zasrala Zej se pa bliža ena prireditev ob dnevu evrope pa neki plešemo in pol mamo eno igro, kjer sem glavna oseba. Bojim se da bom SPET zasrala Pliss a kkšn ve zakaj vse zaserjem?? a je to trema al kaj??? pa a kdo ve kako bi to rešila, da ne bi še tega zasrala :S • myself
• Od: 3.4.2010
Re: Vedno use zaserjem :(
28.4.2010 21:17
AnckaT pravi:Mam en problem. Hodim med drugim tut na pevske in u zadno na nastopu sem NAJVEČ fušala... Pol smo mel en dan jezikov pa sm pr francoščini [izbirc] in angleščini [krožek].
No pr angleščini smo mel rdečo kapico js sm bla pa volk pa sem dala pač neki narobe gor, pa so se usi smejal Pr francoščini smo mel pa tut eno predstavitev in sm mogla js 2 prostora opisat. in pol najpri bi mogla jedilnco pol pa spalnico sm pa oboje spalnico :S in sm spet zasrala Zej se pa bliža ena prireditev ob dnevu evrope pa neki plešemo in pol mamo eno igro, kjer sem glavna oseba. Bojim se da bom SPET zasrala Pliss a kkšn ve zakaj vse zaserjem?? a je to trema al kaj??? pa a kdo ve kako bi to rešila, da ne bi še tega zasrala :S heii.. sm mela iste izkušnje..mogoč(še slabše)..hh ja to je vretn trema,..no pr men je bla .. pač..lej..noben ni popoln..usi majo svoje napake..in gdaj pa gdaj usak "zaserje" vrjetn te je strah še drugih nastopov kjer misliš da bo spet šlo use narobe ..ampak jas sem temu preprosto rekla NE!! če je to zrad treme je pol to tko..ko igraš..se probi ful uživet v svojo vlogo in misli da si sama in da to igraš sama sebi doma..kjer ninobenga..in nwm..men je fuul pomagal kr sm mela tut take težave k ti..ampak mi je pomagal..upam d je moj nasvet kj pomagu..drgač pa nwm.. fsm**. • Insane
• Od: 12.7.2009
28.4.2010 21:22
ja če si boš govorila da boš zasrala tudi boš.pa to sploh ni nič takega.. pač zamahni z roko pa si rečeš **** ga pač.xD jas sen zadnjič pri maši mogla berilo brat in sem na koncu namesto božja beseda rekla kristusova beseda. pa eni so se malo nasmejali. eni pa niti skapirali niso. ampak je potem župnik ful na glas reko: BOŽJA beseda! da so potem pa ja vsi vedli da sem narobe rekla.xD pa kaj. bmk.;D itaq grem k maši 1× na leto. pa še brat mogoče nebom rabla več. • disketa
• Od: 26.7.2009
29.4.2010 10:11
lej, dokler ne igraš 6x istega izi komada po barih, kjer te itak slej ko prej usi poznajo in ga VEDNO zaserješ je uredu xD
• AnckaT
• Od: 6.2.2010
29.4.2010 20:42
Hualla!!! bom use upoštevala • soonck
• Od: 16.2.2010
29.4.2010 21:07
eeh.. to ni p res nč tazga =) ti si sam reč: J.E.B.A.T ga. zadnič sm nesla malcoo u kuhno in sm mela u roki čajnik s kakavom. in smo se neki smejal p mi je f.u.k.n.u po tleh in se razliu po štengah u spodn štuk raunatlci na glavo o.O tko d.. eeh.. js sm se sam smejala. upsi pač. to se usakmu dugajaa.
enkrat boš enmu glih zrt tega ušeč (: • anjja
• Od: 11.1.2009
29.4.2010 23:01
get used to it • Lalala3
• Od: 21.7.2010
4.8.2010 12:54
Ja kai pa ko nrdiš kei prou? A na to pa ne misliš? Ne mislt sam na bad stvari ampak misli večinoma na dobre stvari ki si ih nrdila pa se boš bolš počutla. Misl si: Pač okej nidila sm napako...life goes on!!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.