HELP! NUJNO• ancx4you
• Od: 10.3.2009
HELP! NUJNO
27.12.2009 14:43
Rabla bi eno pomoč...mislm d sm pač dobla okužbo nožnice z glivicami... ni menda nč hudega samo newem ka nej saj mam ginekooginjo šele januarja... s fantom swa se pa odločla d bowa u kratkem spet imela spolni odnos in on mene ponawadi tudi oralno zadovoljuje..in sedaj newem a je pametno da sedaj tudi ali naj mu raj rečem ne saj newem ali se lahko okužba tudi na njega preenese?
Prosim za pomoč! Lp & huala že vnaprej • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: HELP! NUJNO
27.12.2009 16:54
prenaročit se ne morš? ker to če maš baje 1× se ti to pol ponavlja.. verjetno bi ti ginekologinja dala eno kremo pa svečke, nevem pa če si jih lahko sama kupiš v lekarni..
pomoje najboljše da fantu poveš, ker to je nalezljivo, pa da sta pač previdna. izogibaj se tangicam & sladkarijam, pa baje pomaga če namočiš tampon v navadni jogurt pa si ga za eno uro noter vstaviš.. (nevem kolko je resnice v tem) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • ancx4you
• Od: 10.3.2009
Re: HELP! NUJNO
27.12.2009 17:05
sm že probala pa ma menda že use pouno =(
ja saj zato p prašam če je nalezljivo da mu powem in rajši widim da me samo s prsti pač ko pa da še on kaj naleze.. • anchycka
• Od: 25.5.2009
Tabletka 48 ur po spolnem odnosu
13.2.2010 9:30
Hei...js bom pa kr tuki napisala uprašanje d nebom nove teme odpirala. In sicr,zanima me ko greš pač po to tabletko(če poči kondom al pa kj),če treba it to h ginekologu na pregled al se to kr u lekarni dobi al kako? Čimprej rabm odgowor,ne gre zame,ampk za eno frendico.
Hwala • znja
• Od: 30.4.2009
Re: Tabletka 48 ur po spolnem odnosu
13.2.2010 12:07
anchycka pravi:Hei...js bom pa kr tuki napisala uprašanje d nebom nove teme odpirala. In sicr,zanima me ko greš pač po to tabletko(če poči kondom al pa kj),če treba it to h ginekologu na pregled al se to kr u lekarni dobi al kako? Čimprej rabm odgowor,ne gre zame,ampk za eno frendico.
Hwala to greš samo v lekarno pa rečeš da bi mela ''jutranjo tabletko'' ... aja pa več ko 16 moreš bit stara .. pride pa nekje okrog 10€ .. pa čimprej naj gre kolegica po to ker moreš vzet v roku 72 ur .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.